Alper Potuk Bilmecesi !

Cevap: Son Dakika | Alper Potuk Fenerbahçe'de !

57 macta 1 gol atıp 3 asıst yapan birini konusmak bile sacma

ne 5 milyonu yahu

es es yapmıstır kıyak

ne safsınız agabey:ka21:

Fenerbahce`yi bu konuda tebrik ediyorum baskada birsey demiyorum. Adamlar her türlü basiyor ve aliyor.

chiristian dan ve selçük den daha iyi bir oyuncu kazandılar.yerli olması da cabası....

Fenerbahce`yi bu konuda tebrik ediyorum baskada birsey demiyorum. Adamlar her türlü basiyor ve aliyor.

alıyor da ne oluyor,

Alper 5 milyon euro ise bedavadan alınan Selçuk için bizim yönetime üstün hizmet madalyası takmalı.Engin,Elmander falan hiç bahsetmedim bak :D

5 milyon euro verilmez bana gore cok fazla vermisler.. Alperin de banka asya deneyimi var..bu transferde etken olabilir

alırlarsa iyi transfer olur, potansiyelli oyuncu ama fenere giden ne potansiyelli adamlar gördük çürüdüler, sonunu görmek lazım

kim ne derse desin en sevdiğim iş parayı basıp istediğini alacaksın:D

bizde kişiler değişiyorda şu zihniyeti bi değiştiremedik:D

Abartmayın Alper Potuk'u Emre ve Baroni'nin yedeği olur fb de anca bu sene 5 milyon verip aldılar 2 sene sonra takasta kullanırlar her yerli futbolcuda yaptıkları gibi ( Bize gelseydi bizde de Selçuk ve Melo'nun yedeği olcaktı üzülmedim fb ye gittiğine )

Transfere harcayacak bu kadar paraları varsa bu parayla üst düzey yabancı alabilirlerdi..Demek ki onlar gelmiyor ki yerliler için tüm parayı ortaya dökmeye başladılar. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak?

5 milyon nedir yuh ya 8 milyona real nuriyi satın alıyor.

5 milyon euroyu nerden bulmuş lavuklar. genemi federasyondan almışlar acaba.

alıyor da ne oluyor,

Alper 5 milyon euro ise bedavadan alınan Selçuk için bizim yönetime üstün hizmet madalyası takmalı.Engin,Elmander falan hiç bahsetmedim bak :D

Adamlar basiyorda aliyor güzel arkadasim. Ne oluyoru falan bilmem. Bugün bakiyorsun Alper sayili genclerden birisi. Bizimkiler en son Yekta`ya para vermis, oda 3 bucuk milyon`du heralde.. Senin saydigin adamlarla karsilastirmak ne alaka anlamadim.

ya inanamıyorum yorumlara :D olağanüstü transfer olarak görülüyor.Yok terim istemesine rağmen fener kaptı falan.komik ya :D ne yapacaz 5 milyon verip yedekte adam mı oturtcaz.alper kim abi ya . kuran çarpsın her gördüğümde barış özbek muamelesi yaptıgım bi zavallıydı.Nasıl topçu olmuş büyük kısmet.Şimdi bide fenerbahçeye transfer yaptı.Valla büyük kısmetli.

Yazık oldu çocuğa, 5-6 sene sonra başka birini almak için takasta falan kullanırlar ya da yedek kulübesine mahkum olur.Bank Asya tecrübesi de cabası..

baskan demis

alpere 5 milyon verecegime arsenalden 5 milyona oyuncu alırım

arshavin hayırlı olsun:ka21:

ünal aysal ne dedi, bugün dedi istesem arsenal'Den beş milyon euroya oyuncu alırım diyor, gayet haklı, sonra sezon sonu melo'nun bonservisini neyle alacağız beyler, onu da düşünün.

Geri
Üst Alt