Alper Potuk Bilmecesi !

Cevap: Son Dakika | Alper Potuk Fenerbahçe'de !

veyseli de bjk alıyomus

iyi yerlileri catır catır alıyolar

5 milyon euro mevcut transfer şartlarında, Alper için nasıl fazla görülebiliyor hiç anlamıyorum. Yüzlerce ikamesi bulunan oyunculara oldukça yüksek bonservis ve maaşların ödendiği bir transfer anlayışı olan kulübün, ikamesi zor, genç ve potansiyeli olan bir oyuncuya bu paraları ödemeyi göze alması gerekiyor. Türkiye liginin yerli transfer hamlelerine bakıldığında zaten hep yüksek bonservis bedelleri ödenmiştir. Yer yer Anadolu kulüplerinin abartması olsa da, böylesine yüksek fiyatların olması normaldir. Gelir kalemlerinin az olması, iyi yerli oyuncu sirkülasyonunun son derece yetersiz olması ve yabancı sınırlaması bunun en büyük nedenleridir. Son senesinde kulübüne hiç birşey verememiş ve hatta kadro dışı kalmış Sercan'a hemen hemen 4 milyon euro (Musa'ya ödediğimiz bonservis bedeli eklendiğinde) veren kulüp başkanının, Alper Potuk için öne sürülen rakama aşırı deme lüksü yoktur.

bence klüpler anlaştı alper gitmek istemiyor.goreceksiniz..her kafadan bir ses cıkıyor.yok geldi,gitmedi,daha olmadı falan filan...paragöz es es sattı ama alper gitmek istemiyor.

ozan ipeği bari kaptırmayalım bjk ye

az once arkadasla msjlasiyodum ugur boral da verilmis heralde. 5 milyon + ugur. eses simdi bu elemana 10 milyon cekiyodu bize. heralde simdi eses baskani soyle der 5 milyon nakit bi ugur boral onuda 5 e saydik al sana 10. hahaha. eses-fener kara yollari. hayirli isler..

alper yarın çıkıpta şampiyonlar liginde oynamaya sabırsızlanıyorum deme sakında.

5 milyon euro mevcut transfer şartlarında, Alper için nasıl fazla görülebiliyor hiç anlamıyorum. Yüzlerce ikamesi bulunan oyunculara oldukça yüksek bonservis ve maaşların ödendiği bir transfer anlayışı olan kulübün, ikamesi zor, genç ve potansiyeli olan bir oyuncuya bu paraları ödemeyi göze alması gerekiyor. Türkiye liginin yerli transfer hamlelerine bakıldığında zaten hep yüksek bonservis bedelleri ödenmiştir. Yer yer Anadolu kulüplerinin abartması olsa da, böylesine yüksek fiyatların olması normaldir. Gelir kalemlerinin az olması, iyi yerli oyuncu sirkülasyonunun son derece yetersiz olması ve yabancı sınırlaması bunun en büyük nedenleridir. Son senesinde kulübüne hiç birşey verememiş ve hatta kadro dışı kalmış Sercan'a hemen hemen 4 milyon euro (Musa'ya ödediğimiz bonservis bedeli eklendiğinde) veren kulüp başkanının, Alper Potuk için öne sürülen rakama aşırı deme lüksü yoktur.

stancuya da verdik 5 milyon sonucu görüyoruz.

yeni parlayan genç bi oyuncuya direk 5 milyon vermek enayiliktir. biraz bekleyin pişsin zaman alsın. bakalım kapasitesi neymiş ne kadar gelişebiliyormuş.

şu an ki alper potuk seviyesinde oynayabilecek alt yapımızda oyuncular var zaten. beğenmeyip göndermediğimiz m.güven alperden fazlası bile olan oyuncu.

kaldı ki alpere ihtiyacımız bile yok. yerinde oynayan melonun bonservisini almamışız daha. bi de çıkıp alpere 5 milyon gibi absürd bi rakam mı vereceğiz.

Stoch gibi olmasın lan. CL de oynamak istiyorum dedi ilk sene 2-2 faciası yaşadı 2. sene şikeye karıştılar tam cenabt takımı oldu fener

alper potuk; fenerbahce de oynamak cocukluk hayalimdi.

alper potuk; aykut kocaman kucukken idolumdu.

vs. pr calismasi tamamdir.

hey anadolu team ''chailman'' ları yarın fener kümede bejeke borçları ve 2012 kriterleri yüzünden sinek avlayacak ozaman hesaplaşacağız.

veyseli alırız belki diyordum ama o da besiktasa gidiyomus

Ilginc bir transfer, 5 milyon? Daha sezon basinda para yok diye agliyorlardi. Simdi gidip 5 milyona yerli aliyorlar. Garanti almis gibi geliyorlar bana?

Cevap: Alper Potuk Fenerbahçe'de !

ibrahimseten İBRAHİM SETEN

F.BAHÇE TRANSFER: Dortmund'un son 2 sezonda 35 gol atan Paraguaylı golcüsü Barrios (27) önerilen isimlerden biri. Bu sezon tek ilk 11'i var!

:)

futbolcu verilmiyicek galiba 5 m euroya bitirmişler bilicayı duyunca adamlar para istedi galiba :)

şuan anadolu takımları arasında 5 milyon euro edecek adam yok.

stancuya da verdik 5 milyon sonucu görüyoruz.

yeni parlayan genç bi oyuncuya direk 5 milyon vermek enayiliktir. biraz bekleyin pişsin zaman alsın. bakalım kapasitesi neymiş ne kadar gelişebiliyormuş.

şu an ki alper potuk seviyesinde oynayabilecek alt yapımızda oyuncular var zaten. beğenmeyip göndermediğimiz m.güven alperden fazlası bile olan oyuncu.

kaldı ki alpere ihtiyacımız bile yok. yerinde oynayan melonun bonservisini almamışız daha. bi de çıkıp alpere 5 milyon gibi absürd bi rakam mı vereceğiz.

Benim yazdığım mesaj Stancu'ya verilen parayı meşrulaştırmıyor maalesef. Stancu konusu oldukça farklı bir konu.

Genç oyuncunun gelişiminin izlenmesi konusu ise bahsettiğiniz kadar rahat yapılabilecek bir durum değil. Oyuncunun taliplerinden tutun, oynadığı takımdaki ortamın gelişimine katkısına kadar herşeyi analiz etmek durumundasınız. Bu sebeplerden dolayı scout denen olay futbolda bu kadar önem kazanmıştır. Herşey belli olmadan, herkesin ortak kanısı oluşmadan birşeyler anlayabilmek ve bunlar doğrultusunda hamleler yapabilmek için. Alt yapı meselesi ise özellikle bizim taraftarımız tarafından inanılmaz şekilde abartılan bir durumdur. Alt yapı maçlarını bir defa dahi izlememiş kişiler, Benfica maçındaki kısıtlı zamanda Merthan'ı inanılmaz yerlere çıkardılar. Fazla duygusal ve gerçek dışı davranılıyor.

Mehmet Güven ile Alper'i bir tutmamak gerekiyor. Mehmet Güven'in savunması zayıf, hücumu da idare eder vaziyettedir. Oyunu ikili oynayan oyuncu durumunda olsa da tam olarak bu tanımın gerekliliklerini taşıyamaz. Zaten en büyük özellikleri zihinseldir. Alper'in farklılığı iki alanda da Mehmet'e nazaran daha aktif olması ve bunun üstüne çıkabilme potansiyeli olması.

Ilginc bir transfer, 5 milyon? Daha sezon basinda para yok diye agliyorlardi. Simdi gidip 5 milyona yerli aliyorlar. Garanti almis gibi geliyorlar bana?

5 milyon Euro'yu 4 yıllık taksitle falan öderler anca ne de olsa Eskişehirspor dost kulüpleri yapmıştır bir kıyak ödeme planı konusunda. Alper'in maliyeti Emre B. dan daha ucuza geliyor Fb ye Emre sezon sonu ayrılcak çok büyük ihtimail

Geri
Üst Alt