# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

emre poposu kalkmış,poposunun etrafında dönmekten başka bir şey düşünemeyen,inatla defans yapıyor diye gözükmek için en kritik anlarda rakibe faul aldıran şişirilmiş bir topçudur.Alperi bu yıl çok kez izledim.Belki yine istanbul fobisi yaşacayaktır ancak emreyi bu takımda göreceğime alperi görmeyi tercih ederim

Bende Emre'nin normal ve ekstrasi olmayan bir futbolcu olarak görüyorum, cok abartildi zamaninda, ama o kadar da degil. Kalabilir simdilik.

Ceyhun+Sercan ve bir miktar para yeterlidir. Emre Colak gitsede gitmesede farketmez. 2 senedir hic birsey vermedi fakat yası genc. Suan ısık vermesede hersey olabilir.

Emre Çolak'ın üstüne para mı isteyecekler bir de?

Gerçi... Doğru, ben de isterdim :o

La biri "oldu Alpere karşılık Emre Çolakı mı vercez" demiş.. Hani diyosunuz ya Emre potansiyeli olan bi futbolcu.. En maksimum seviyesine geldiğinde bile Alper top diye oynar Çolakı..

emreden önce bir sürü adam var gidecek. yigit gökoglanı atsınlar üstlerine. emre aradada olsa işe yarıyor. rotasyonda iş yapar.

1 kişi bişi yazdı neden herkes bu kadar şaşırıyor ? hiç mi görmediniz ? -

Alper

Aydin Karabulut

Sefa Yilmaz

Okay Yokuslu

Ridvan (Bjk'nin sag beki)

Aykut Demir

Aykut haricinde ligimizin piril piril kabiliyetli gencleri.

Devre arasinda iyi bir yabanci transferi yapacagimiz dusunulurse, yaz sezonunda bir yabanci daha alir ve yerli oyuncu transferine gecilir. Kesenin agzini acar Frei, Ilkay, Inler, Emre Can gibi adamlari gundemine alirsin. Bundan sonra bizi kesmesi gereken transfer bunlar.

La biri "oldu Alpere karşılık Emre Çolakı mı vercez" demiş.. Hani diyosunuz ya Amre potansiyeli olan bi futbolcu.. En maksimum seviyesine geldiğinde bile Alper top diye oynar Çolakı..

emrenin orta sahaya gectigi zaman baya iyi oynadigi maclar var, 1-2 sene daha bekliyleim bence, henuz erken tam karari verebilmek icin emre hakkinda.

kanatta rezilin teki, ona bende katiliyorum ama orta sahaya gecince beni etkiledigi 2-3 maci var

xavi gibi bir adam bile baya gec ortaya cikti

MİLAN'IN istediği emreyi verip alperi almak :SS:

emrenin orta sahaya gectigi zaman baya iyi oynadigi maclar var, 1-2 sene daha bekliyleim bence, henuz erken tam karari verebilmek icin emre hakkinda.

kanatta rezilin teki, ona bende katiliyorum ama orta sahaya gecince beni etkiledigi 2-3 maci var

xavi gibi bir adam bile baya gec ortaya cikti

Bülent Ersoyun çocuğunun olacağını beklemek Emrenin futbolcu olacağını beklemekten daha mantıklı..

MİLAN'IN istediği emreyi verip alperi almak :SS:

Milan istemiyor, her cikan habere inanmayin. Milan Emre'yi istiyorsa, gercekten sürpriz olur. Emre'nin neyi varmis da Milan isteyecekmis. Bende kalmasindan yanayim, ama sisirmeyin su oyunculari.

Emre'yi Milan mı istiyor? Kaynağı ne acaba o bilginin? İtalya gibi savunmanın konustuğu bir ligde savunmayı faul yapmak sanan berbat fizikli Emre oynayacak, üstelik Milan'da :o

ne demek emrenin nesi var atleticoda ardayı almazdı bugun emre şans verilirse milan dahil üst düzey her takımda oynıyacak kabiliyette değerlerimizi böyle küçümsemeyelim lütfen

Alper POTUK ‏@AlperPOTUK Attığım twet yanlış anlaşıldı galiba sadece bugünkü destekten dolayı teşekkür etmek istedim...

rip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt