# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

Adam şu an Atletico Madridde. Birileri uyanmadan gidip konuyu aç bence transfer forumuna:b5:

Keşke 8 yaşımdayken oynanan Euro 96'yı hatırlayabilsem!

Türk futbol tarine gelmiş en önemli takımın ve HAGİ adında ki futbolun elmas'ının yanında yetişen bir emre ile hucumda tek aktivasyonu burak ve umuta bağlayan bir takımda birşeyler yapmak isteyen ayağı teknik bir oyuncu olan emre karşılaştırılıyor. Mükemmelden öte bu.

O emrenin yeteneginde kapasitesinde bir oyuncu varsa türkiyede bi zahmet getirinde gözümüzün pası silinse.

Şuan başka takımda olsa ahh emreeeee diye buralarda konular açılırdı.

Komşunun tavuğu misali ya işin özü neyse.

ha ha ha napcaz burada gülecek miydik.

Tüh boşa gitti espri desene.

Bir önce ki yazıları takip edersen konunun özünün emre çolak olduğu ortaya çıkar.

alperı çok ıyı tanıyorum ortak arkadaslarımızda var

altyapıdan beraber oynadıgı adam bıze gelecek rahat olun

tabı unal verırse

e sıktın ama,uzatma birader,4 senedir foruma üyeyim,senin gibi bi sürü adam gördüm burda bir sürü elemanla atıstım,daha 2 ay önce bi elemanla atıstım senin gibi ihrac yiyodum saolsun bir kerelik sans verdiler,onun icin ceza almaya niyetim yok,by

Senin yüzünden ihraç yedim. Bunun hesabını sormayacam sanma:sad007:

.

halıl unal ulemelar belli zaten etıkete gerek yok

yazın düz oyuncu dıyordu cogu transfer donemınde

ben eskısehırlıyım halıl unal para için herseyı yapar ,umarım çok ucmaz

7 falan dıyormuş

Alper'i ben pek begenmiyorum, yani beklentim fazla degil. O yüzden bir kac macini izledim, ama fazla izlemedim iste.

Alper'i ben pek begenmiyorum, yani beklentim fazla degil. O yüzden bir kac macini izledim, ama fazla izlemedim iste.

izle bence hareketlı orta saha oyuncusuna en ıyı ornek dıkine oynayan,muthıs faul alan bı ozellıgı var,çokta cevık

sutları çok kötü buda bı gercek

ben sahsen 30 maçını canlı izledım staddan fark etttırıyor kendini

Melo gitsin Alper gelsin.

Uyarıdan sonra ikili tartışmalar devam ederse, konudan uzaklaştırma cezaları alabilirsiniz. Bu mesajada lütfen alıntı yapmayın.

​Welcome to G.S.

Genel kani hepimiz Alper'i takimda gormeyi istiyoruz. Alis veris muhasebe islerini yonetime birakin. Mesele Alper'in gelmesi.

Eskişehirsporlu Alper Potuk: Terim’le çalışmak büyük bir onur

Sezon başında Galatasaray’ın gündemine gelen ve Fatih Terim’in beğendiği genç oyuncular arasında yer alan Eskişehirspor’un başarılı defansif orta saha oyuncusu Alper Potuk, Fatih Terim’le çalışmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu...

Sezon başında Galatasaray’ın gündemine gelen ve Fatih Terim’in beğendiği genç oyuncular arasında yer alan Eskişehirspor’un başarılı defansif orta saha oyuncusu Alper Potuk, Fatih Terim’le çalışmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi.

Eskişehirspor'un sözleşmeli oyuncusu olduğunu belirten Alper, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor’la 2013’ün Mayıs ayına kadar sözleşmem var. Gelecek teklifleri kulübüm değerlendirir. Kulübümle Galatasaray anlaşırsa seve seve oynarım. Ama altyapısında yetiştiğim kulübüme para kazandırarak gitmek istiyorum.” dedi.

GALATASARAY VE ESKİŞEHİRSPOR SEZON BAŞINDA NEDEN ANLAŞAMADI

Genç futbolcu, “Fatih Terim, Türkiye’nin en iyi teknik adamlarından bir tanesi, onun tarafından beğeniliyor olmak benim için çok önemli ve gurur verici. Sezon başında kulüpler görüştü; ama maddi konulard anlaşamadılar. Ancak bir anlaşma sağlanır ve bu Eskişehirspor’un menfaatleri doğrultusunda olursa, transferimden büyük mutluluk duyarım.” diye konuştu.

sozlesmesi bitiyomus zaten ne para verecegiz allahin eskisehirine belese alalim [iste]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt