# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

Melo ve Muslera'yı gönderip yerine Onur ve Alper'i alırsak 2 yabancı kontenjanını uçururuz bence güzel olur..

8 tane orta sahanın ortasında oynayan adamı olan fb Alper'le ilgilenmez diye tahmin ediyorum. E maddi açıdan da bizle yarışabilecek başka takım olmadığına göre, şu an için Avrupa'da oynama gibi bir durumu da olmadığına göre gelmemesi için bir neden yok..

Fener ihtiyaci oldugundan degil sadece biz almayalim, alirsak da daha fazla bonservis verelim diye salca olur.

Fenerin transfer politikasi ihtiyaca, sisteme vs. dayali degil. Elli tane de benzer oyunculari olsa sirf bizim istedigimiz oyuncuyu almis olmak icin yine teklif yaparlar.

takimi 5 gomlek asagi cekmek icin yerinde hamleler olur

yabancı sınırı olan bir ülkede yabancı kaleci zaten çok saçma, orta sahaya gelince Melo kadar defansı olmasada Alper top yapan kaliteli bir oyuncu.. Böyle bir yerli varken almamak çok saçma olur.. Muslera'dan gelen paraylada kaliteli bir kanat alırız. Bu takıma adam gibi bir kanat gelse neler değişir..

dün akşam mili maçı izlerken önümüzde ki sene galatasaray defansını ve orta sahasını gördüm resmen.kim ne derse desin sağ kanata gökhan gönül (ki yanlış bilmiyorsam sene sonu kontratı bitiyor) ve orta sahaya alper,kaleye ise onur kesinlikle alınmalı.sadece dün akşam yaptıkları olumlu işlerden sonra değil sahada oynayan semih,selçuk inan,burak ve umutla olan uyumlarına da baktım müthiş.çok rahat al ver yapıyorlar,birbirleriyle çok iyi anlaşıyorlar.selçuk bir kaç kez gökhan gönülü o kadar güzel boşa kaçırdı ki,keza yien golde selçuka pası veren alperdi ve ortayı selçuk buraka yaptı.gerçekten müthiş.seneye bu üç oyuncuyu almamız şart.ayrıca gökhana baktım ben (ki fenevin de her hafta maçlarını seyrederim) adam selçukla,alperle,umutla,burakla al-ver yaparken oyundan acaip zevk alıyordu.bu yıl gökhanın oyundan bu kadar zevk aldığı bir maç sanırım yok.o nedenle gerek yerli oluşu ,gerekse galatasaraylı oyuncularla olan uyumları nedeniyle inşalah sene sonunda bu üçlüyü renklerimize katarız.(bu arada dikkatimi çekti,korner atışında onur selçuka selçuk abi diye bağırıyor.demek ki hem sevgisi hem saygısı var.bunlar küçük ama önemli detaylar.)

Alper cok iyi oyuncu ancak hala bir sürü eksigi var. Bonservisi de maalesef el yakacaktir. Degeri 5 iken alacaktik.

Alper dinamik ve teknik bir futbolcu ayni zamanda. Ama eksikleri cok. Son hamleleri cok zayif mesela.

Son paslari, sutlari vs bence cok zayif. Daha cok gelismesi gerekiyor.

Ancak Terim bunu basarir. Alper´den cok iyi oyuncu yaratir.

Ama dedigim gibi, en az 7-8 isteyecektir Eskisehirspor.

Maçı izlerken havaya girdiğim tek an olmuştur, o da Alper'in pozisyonu. Kaliteli futbolcu, kaliteli ellerde daha iyi olacaktır. Yaşı daha çok genç, umarım takımımıza kazandırırız.

yabancı sınırı olan bir ülkede yabancı kaleci zaten çok saçma, orta sahaya gelince Melo kadar defansı olmasada Alper top yapan kaliteli bir oyuncu.. Böyle bir yerli varken almamak çok saçma olur.. Muslera'dan gelen paraylada kaliteli bir kanat alırız. Bu takıma adam gibi bir kanat gelse neler değişir..

yabanci siniri 1 olsa o da muslera'ya harcanir if u know what i mean.

alper melo'nun yerine alinamaz, ama yanina alinabilir guzel de olur. kanat almak icin muslera'dan gelen paraya ihtiyacimiz yok ki zaten kanatli oynamiyoruz biz drogba-burac cift forvet arkalarinda sneijder var.

adam gibi hucum yapan bir sol bek ile alper-sorunlarimizi cozer.

Zaten çok beğeniyordum dün de şaşırtmadı beni... Seneye Selçuk -Alper-İnler 3'lüsünü görmek istiyorum...

Alper bence Hamit´in bölgesine cuk otururdu bizde, ama artilari oldugu gibi eksileri de var Hamit´e göre.

Alper daha hareketli, daha efektif, ama Hamit´in rahatligi, tecrübesi ve sutu Alper de yok.

Zaten bu durumda en iyi Türkleri almak zorundasin. Alper en iyilerinden biriyse, alacaksin.

Bu durumda parayi degil de, bize vereceklerini tartismak gerekiyor. Türk cünkü. Basip alacaksin

orta sahada banko olmasa bile 18 de mutlak bulunması gereken bir oyuncu alper. eksiklikleri varmı? elbette var ama bunlar zamanla düzelebeilir. oyun zekası iyi, teknik-mücadele-hırs üst düzeyde. kuvveti ve çevikliğide iyi.

İlk kez bu kadar uzun süre izledim beğenmedim diyemem, ayaklarına kesinlikle hâkim, bu adam bize gelirse üzerine çok daha fazlasını koyabilir, ama Eskişehir'de kalırsa bir yerden sonra öteye geçemez, orta sınıf biri olarak kalır.

Alper'i hep savundum burda, geçen transfer döneminde de bazı arkadaşlar diğer overrated Türk'lerle aynı kefeye koyup Alper kim yaa oyuna ne katkısı varki diyolardı ...

Alper farklı gerçekten kumaşı, zekası çok iyi zamanla tecrübe de kazandığı zaman çok önemli bir isim olcak İnşallah düzgün bir takas + nakit ile bu işi bitiririz yazın :yenieek:

Alper bence Hamit´in bölgesine cuk otururdu bizde, ama artilari oldugu gibi eksileri de var Hamit´e göre.

Alper daha hareketli, daha efektif, ama Hamit´in rahatligi, tecrübesi ve sutu Alper de yok.

Zaten bu durumda en iyi Türkleri almak zorundasin. Alper en iyilerinden biriyse, alacaksin.

Bu durumda parayi degil de, bize vereceklerini tartismak gerekiyor. Türk cünkü. Basip alacaksin

Onur bak Hamit Alper'i gectim..

bundan Sonra Alper bize geldigini var say.. Devamli ustune katarak biseylerk koyacaktir..

Hamit ise bundan sonra git gite geriye gidecektir.. iyice hantallasip.. iyice agarlasacaktir..

dedigin gibi Alper Hamitin yerine olsa..

Selcuk - Melo - Alper uclusu.. onlerinde Sneijder muthis olurdu..

dun maça bakamadim.. ama duyduklarim.. bu adamin iyi oldugu kumasinin iyi oldugu vs..

Fenerin agzi sulaniyor.. ama sanirsam.. Alper oraya gitmez.. 1,5 sene onceki yasananlar ortada..

umarim bu cocugu aliriz..

Alper iyi futbolcu yaşının 22 olduğunuda düşünürsek iyi bir yatırım olabilir.

Alper'in çok iyi bir kumaşı var.Yalnız işlenip değerlenmesi lazım.Fatih Terim Alper için büyük bir şans olur.Seneye alırsak birkaç yıl sonra inanılmaz verimler alırız kendisinden...

Dünkü oyunu izledikten sonra şüpheleri bir kenara bırakıyorum kesinlikle ALPER ALINMALI DİYORUM.

Orta saha için en ideal Türk

dün iyiydi

ama ambramatin kazigi duruyor ki.c..da

3 ten fazla verilmez:SS::SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt