# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

Bugün yine çok iyi oynadı.Mutlaka alınmalı bu çocuk.

Tam Beşiktaş'lık oyuncu.Beşiktaş'ın yerinde olsam sezon sonu kaçırmazdım.

soldadonun herhalde 25-30 milyon eurosu var sezon sonu

Çok yazdım nöbette ismini keşke alabilseydik ama umarım ara dönemde takıma katarız...

soldadonun herhalde 25-30 milyon eurosu var sezon sonu

Aldın mı öylesini alacaksın.

Gelecek sezon 6 transfere ihtiyac var. Gelirler daha yükselicek + Lig gelirler + CL gelirleri. Diger taraftan baskan hedefi daha gelmeden ilk 3 sezon icerisinde CL sampiyonlugu olarak koydu. Sonucta kulübün entarnasyonal vizyonu da belli. Bu gibi trajeli transferlere hazırlıklı olalım.

Aldın mı öylesini alacaksın.

Gelecek sezon 6 transfere ihtiyac var. Gelirler daha yükselicek + Lig gelirler + CL gelirleri. Diger taraftan baskan hedefi daha gelmeden ilk 3 sezon icerisinde CL sampiyonlugu olarak koydu. Sonucta kulübün entarnasyonal vizyonu da belli. Bu gibi trajeli transferlere hazırlıklı olalım.
ağzından bal damlıyor :)

bu elemani alsaydik melonun yaninda cok cok iyi oynardi önlerinde de selcuk...

Şu anda zaten Galatasaray kalibresine uygun Anadolu'da oynayan 4 tane yerli oyuncu var.Alper Potuk'ta bunlardan birisi.Seneye en az ikisi alınmalı.Ama bence öncelikli tercih Serdar Aziz ve Hasan Ali Kaldırım olmalı.

Serdar Aziz

Hasan Ali Kaldırım

Alper Potuk

Cenk Tosun

Cenki bu sezon izlemek gerekir. Bakalım gercek kalibresi ne bu cocugun? Bir Zafer Biryol mu, yoksa yeni bir efsane mi? Ak kara belli olur bu sezon.

Aynı sey Hasan Ali icin'de gecerli. Gecen sezon hic alıcı gözüyle izlemedim. Bana oldukca düz, calıskan, defansi iyi ve hücumu zayıf bir oyuncu geldi. Onuda dikkatlice izliycem bu sezon.

Serdar Aziz nokta transfer olur. Bana göre bizim Semih ve Ersan Gülüm'le(hepsinden iyi olan Eren Güngör gibi futbol hayatı bitti bence) birlikte Türkiye'nin en iyi 3 göbek defans adamı.

Genclerligi'den Aykut Demir'de cok iyi cocuk. Stoper, sagbek, solbek bir cok pozisyonda sorunsuz oynayabiliyor. Teknigi bir defans adamına göre fevkalade.

Devre arasında Serdar Aziz ve Alper Potuk kesinlikle alınmalı.

Alper Potuk'u geçin artık kaç para isterler farkında mısınız?

8-10 Milyon € çekerler net.

Her ne kadar daha iyi olmasa da, kendini daha fazla kanıtlamıs ve isim yapmıs Sezer'e 3 istedikleri yerde Alper'e 5'ten yukarı isteyeceklerini zannetmem.

Alper normal sartlarda 5 eder, mesele o degil. Mesele bu yasta bir oyuncunun etiketinin bu kadar ucuk olmaması. Hep diyorum, bunlar kurnaz köylü aklıyla yürüyen Anadolu kulüpleri. Valencia Isco gibi bir yetenegi Malaga'ya 6 milyon Euro'ya sattı.

Alper ve Serdar Aziz'i mutlaka almak lazım.

dün çok iyiydi.veysel sarı ve alper orta sahada çok başarılıydı bence.

Alper ve Serdar Aziz'i mutlaka almak lazım.

Serdar Aziz'i Servet+3.5 Milyon Euro'ya alabiliriz bence.

Alper Potuk'u ise almak için çok para ister Eskişehir.Değer 2.5-3 Milyon şu an ama 7 Milyon Euro fiyat çekerler bence en az.

Ama dediğin gibi bu isimlerin gelişimi takip edilerek bu sezon sonu mutlaka 1'i özellikle Serdar Aziz alınmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt