# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

Yerli alacaksan Almanya'dan alacaksın. Biz gittik alt liglerden Barış ve Serkan'ı aldık. Bir işe yaramadılar. Bundesliga'dan yerli genç oyuncuların hesi büyük bir çıkışta. Ömer Toprak, Gökhan Töre, Nuri Şahin, Mesut Özil, Mehmet Ekici, İlkay Gündoğan, Cenk Tosun vs.

İddia l Alper Potuk Galatasaray ile Anlaştı

antalya maçının devre arasında alperin eski takım arkadaşından alperin durumunu sordum.kendisi gs ile yüzde 90 anlaştığını söyledi.hem alper hemde kulübe çok iyi para vermiş gs yönetimi.tabi f terim faktörüde var.

alper 3 senede bir trilyon almış kulüpten.bilmem hangi futbolcu bu parayı yarım sezonda lıyormuş

gsye gidecek herhalde büyük ihtimal arkadaşalr.gitmek isteyen gider arkadaşlar.yolu açık olsun.

ben bu konuda halil başkana kızmıyorum madem futbolcu çok gitmek istiyor para ederken satacaksın.ama kazandığın parayı nasıl kullanıyor bizm başkan orası kafa karıştırıyor sıkıntı orda

eskisehirspor.com Forum: Alper Potuk

Cevap: Es_es forumu=alper gs'de

Biraz Türkçeye yakın bir dil kullansaydın keşke

:f50::yoji::uyy::ciftetelli: doğruysa tabi :D

antalya maçının devre arasında alperin eski takım arkadaşından alperin durumunu sordum.kendisi gs ile yüzde 90 anlaştığını söyledi.hem alper hemde kulübe çok iyi para vermiş gs yönetimi.tabi f terim faktörüde var.

alper 3 senede bir trilyon almış kulüpten.bilmem hangi futbolcu bu parayı yarım sezonda lıyormuş

gsye gidecek herhalde büyük ihtimal arkadaşalr.gitmek isteyen gider arkadaşlar.yolu açık olsun.

ben bu konuda halil başkana kızmıyorum madem futbolcu çok gitmek istiyor para ederken satacaksın.ama kazandığın parayı nasıl kullanıyor bizm başkan orası kafa karıştırıyor sıkıntı orda

eskisehirspor.com Forum: Alper Potuk

10 milyon vermedikleri sürece bence harika bir transfer ;)

İnandırıcı değil. Şu Türkçe ile yazan adam güven vermez:)

Cevap: İddia l Alper Potuk Galatasaray ile Anlaştı

Antuca bir açıklama olmuş. Ordada paso birşeyler sallanıyordu.

Hayirlisi. Umarim transfer ederiz

Alalım almasına da Selçuk ve Melo varken yedek kalacağı açık ve net. Yedekte bekleyecek adama da 5-6 milyon euro verilir mi?

Devre arasında bizde demiştim :asd:

Gel aslanım gel, Emre'yi futbolcu sananların seni izlerken baya bi yerleri şişicek.

Alalım almasına da Selçuk ve Melo varken yedek kalacağı açık ve net. Yedekte bekleyecek adama da 5-6 milyon euro verilir mi?

Eger burasi Galatasaray´sa verilir, verilmeli. Ayhan gibi adamlar girecegine Alper gibi adamlar girer. Bu da gücümüze güc katar. Ayrica ben Alper´in yedek kalacagini düsünmüyorum. Kanat da oynar cünkü.

Kanat oynayabiliyorsa hemen gelsin, ben izlemediğim için bilmiyorum Alper'i. Ama Emre Çolak'ın önünü kesebilir gelirse, bilemedim açıkçası.

Gelir gelmez bilemem ama Fatih hocanın Trabzonspor maçından sonra yerli, başarıya aç genç futbolculara yöneleceğiz açıklaması bu özellikleri taşıyan oyuncuların bizi tercih etmesine sebep olacaktır.

Hamitle birlikte en çok istediğim isim.Umarım gelir.

süper haber... Ayhan gidiyor yerli lazimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt