Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.346
- 5.334
- 2.308
Cevap: İddia l Alper Potuk Galatasaray ile Anlaştı
iyi adam insallah dogrudur
iyi adam insallah dogrudur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten Türkiyede alt yapıda şut nasıl çekilir öğretilmiyor ki, şut tekniği nedir bilen yok.Bence komple ve gelişmeye çok açık bir oyuncu. 10 üzerinden puan vermek gerekirse sordğun özelliklerin hepsine 7-8 verirdim. Oyunu devamlı dikine oynuyor ve oyun görüşü yaşının çok üzerinde. Çabuk, iyi ara pası atar, çalım atar ama şutları biraz daha geliştirmesi gerek bence. Defansif olarak çabuk, mücadeleci ve hamleli ama daha kuvvetlenmesi gerekiyor. Box to box tabirine tam anlamıyla uyan bir oyun yapısı var.
Alper iyi bir oyuncu ama abartmayalım lütfen bu cocuga 5 €'dan fazla para verilirse ben bu transfere karsıyım bunuda soyleyim, cunku onunde Selcuk olucak bu adamın oynadıgı mevkı gobek Selçuk ve Melo istikrarlı oyuncular bu yüzdende ben acıkcası yuksek paralar verilmemesi yonunde dusunuyorum kaldıkı bir Yekta gibi yetenek var elimizde, genc oyuncuya yuksek yatırım yapıyorsan kanat oyuncularına yapmakta fayda var G.Tore, Olcan(genc sayılmasa bile), Yiğit kısacası 5-6 € Alper'e vermektense gidip İlkayı bu paraları almak daha karlı olur, ben Alper'in yeteneklerine soz etmıyorum bunu herkez yanlıs anlamasın ama 5€ uzerı para verılcek bir yetenek degıl soylemek ıstedıgım bu ozellıklede mevkısınde banko oyuncular varken.
Konunu başı çok inandırıcı gelmedi.7 mesajı olan bir kişi transfer başlığı açınca trollükten şüphelenirim ben arkadaş.
Ortasahaya genç-yerli isim ihtiyacımız var. Kanatlarada var ama ortasahayada var kusura bakmayın. Düz bakıyorsunuz. Alper olmaz başkası olur ama alınmalı yani. Ayhan oynuyor hala yahu.
O zaman belliki 2000'li yıllardaki sisteme döneceğiz.(4-3-1-2) Fatih Terim'in kafasında kesin bu var.
takim dedigin 442 4312 433 451 460 her türlüsünü mac icinde yapabilmeli ... barca gibi adamlar mac icinde türlü türlü sistem degistirip karsi takimin tüm oyun varyasyonunu cökertiyorlar....