# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İddia l Alper Potuk Galatasaray ile Anlaştı

Alper iyi bir oyuncu ama abartmayalım lütfen bu cocuga 5 €'dan fazla para verilirse ben bu transfere karsıyım bunuda soyleyim, cunku onunde Selcuk olucak bu adamın oynadıgı mevkı gobek Selçuk ve Melo istikrarlı oyuncular bu yüzdende ben acıkcası yuksek paralar verilmemesi yonunde dusunuyorum kaldıkı bir Yekta gibi yetenek var elimizde, genc oyuncuya yuksek yatırım yapıyorsan kanat oyuncularına yapmakta fayda var G.Tore, Olcan(genc sayılmasa bile), Yiğit kısacası 5-6 € Alper'e vermektense gidip İlkayı bu paraları almak daha karlı olur, ben Alper'in yeteneklerine soz etmıyorum bunu herkez yanlıs anlamasın ama 5€ uzerı para verılcek bir yetenek degıl soylemek ıstedıgım bu ozellıklede mevkısınde banko oyuncular varken.

Bence komple ve gelişmeye çok açık bir oyuncu. 10 üzerinden puan vermek gerekirse sordğun özelliklerin hepsine 7-8 verirdim. Oyunu devamlı dikine oynuyor ve oyun görüşü yaşının çok üzerinde. Çabuk, iyi ara pası atar, çalım atar ama şutları biraz daha geliştirmesi gerek bence. Defansif olarak çabuk, mücadeleci ve hamleli ama daha kuvvetlenmesi gerekiyor. Box to box tabirine tam anlamıyla uyan bir oyun yapısı var.
Zaten Türkiyede alt yapıda şut nasıl çekilir öğretilmiyor ki, şut tekniği nedir bilen yok.

Alper iyi bir oyuncu ama abartmayalım lütfen bu cocuga 5 €'dan fazla para verilirse ben bu transfere karsıyım bunuda soyleyim, cunku onunde Selcuk olucak bu adamın oynadıgı mevkı gobek Selçuk ve Melo istikrarlı oyuncular bu yüzdende ben acıkcası yuksek paralar verilmemesi yonunde dusunuyorum kaldıkı bir Yekta gibi yetenek var elimizde, genc oyuncuya yuksek yatırım yapıyorsan kanat oyuncularına yapmakta fayda var G.Tore, Olcan(genc sayılmasa bile), Yiğit kısacası 5-6 € Alper'e vermektense gidip İlkayı bu paraları almak daha karlı olur, ben Alper'in yeteneklerine soz etmıyorum bunu herkez yanlıs anlamasın ama 5€ uzerı para verılcek bir yetenek degıl soylemek ıstedıgım bu ozellıklede mevkısınde banko oyuncular varken.

Ortasahaya genç-yerli isim ihtiyacımız var. Kanatlarada var ama ortasahayada var kusura bakmayın. Düz bakıyorsunuz. Alper olmaz başkası olur ama alınmalı yani. Ayhan oynuyor hala yahu.

10 milyon Euro komik...Komik Eskişehirspor,komik Anadolu kulüpleri...Arz-talep olayını bu kadar abartan bir ülke yoktur...

Konunu başı çok inandırıcı gelmedi.7 mesajı olan bir kişi transfer başlığı açınca trollükten şüphelenirim ben arkadaş.

Umarım alırız

Yerli oyunculara ağırlık verelim transferde

Olcan-Mervan-Hamit-Özgür-Alper vs...

Konunu başı çok inandırıcı gelmedi.7 mesajı olan bir kişi transfer başlığı açınca trollükten şüphelenirim ben arkadaş.

Fenerle anlasmis diye bi ara haber donuyordu.. Emrenin yerini Alperle doldurmayi dusunuyorlar galiba..

Ortasahaya genç-yerli isim ihtiyacımız var. Kanatlarada var ama ortasahayada var kusura bakmayın. Düz bakıyorsunuz. Alper olmaz başkası olur ama alınmalı yani. Ayhan oynuyor hala yahu.

Selçuk, Engin, Yekta, Ayhan bu 4 oyun aynı mevkide oynayabilen oyuncular dıger gobek bıraz daha sert ve defansıf Melo, Ceyhun ben bu acıdan bakarım bnızım oncelıgımız neresı ona bakarım klubun devre arası bonservıs parası kac para verebılecegını soylermısınız ? Bende Alperi isterim ama oncelıgımız degıl kullanamayacagın yada kalan 20 macta 5 mac sonradan 2 macta ılk 11 oynatabılecegın oyuncuya 5-6 € para vermek transfer ıntıharıdır, tutkı aldık 5-6€ ya soylermısınız kanatlara, sol beke, Baros'un yerıne alıcagımız oyuncuların bonservıslerı ne olucak klup para basıyorda benmı bılmıyorum acaba ? Once oncelıkler gelır takımın neresı aksıyor SAg acık ılk buraya harcanır para daha sonra sol acık, ondan sonra Baros'un yerine, daha sonra sol bek, ondan sonra orta saha gobek gelıyor sımdı bu mantıktan bakarsak bu transfer yanlısı olmazda ne olur benım gorusum takasla fılan 1-2 € ust verılıyorsa alınsın onun dısında ben Alpere degıl ama bu transfere karsıyım Alperın yeteneklerıne soz ettıgım yok.

Alper kötü oyuncu diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim.

Sadece 4 büyük takımın maçlarını izlemeyin. Arada diğer maçlarıda açıp izleyin. Yemin ederim bjk,ts,fb'den çok anadolu takımlarını izliyorum.

Alper'e 10M tabiki verilmez. Bu kadar mahkum olmamalıyız.

beyler sezon sonu en az 10 milyon meloya vereceğiz.

daha devre arası alacağımız 2 isim var bunlara vereceğimiz bonservisler var.

kulüp para basmıyor. Alperi bende isterim ama önceliğimiz değil. önceliğimiz sol bek sol kanat.

galatasaray sampiyonlar liginde basarili olmak istiyorsa selcukla melonun arkasinda ayhan degil alper olmali .. iste o zaman basari 100 % olur ... 2000 de suat okan in yedegi emreydi ...

Müthiş olur müthiş kaliteli isim.

Takas da kullanılacak oyuncu çok üstüne de bir miktar para.

Alper eninde sonunda bize gelecek.

Hayırlı olsun.

eskişehir başkanı alperi en son ihtimal bize satar. biz zaten 3 ten fazla vermeyiz. o paraya fenere yada bjkye satarlar. Bizden hazetmiyor adamlar. zaten radyosporda Galatasaraydan teklif almadık dedi.

O zaman belliki 2000'li yıllardaki sisteme döneceğiz.(4-3-1-2) Fatih Terim'in kafasında kesin bu var.

O zaman belliki 2000'li yıllardaki sisteme döneceğiz.(4-3-1-2) Fatih Terim'in kafasında kesin bu var.

takim dedigin 442 4312 433 451 460 her türlüsünü mac icinde yapabilmeli ... barca gibi adamlar mac icinde türlü türlü sistem degistirip karsi takimin tüm oyun varyasyonunu cökertiyorlar....

takim dedigin 442 4312 433 451 460 her türlüsünü mac icinde yapabilmeli ... barca gibi adamlar mac icinde türlü türlü sistem degistirip karsi takimin tüm oyun varyasyonunu cökertiyorlar....

O dedigin olay en iyi 4-3-1-2 ile olur. Ortadaki 3'lünün kanatlara deplase olması ve beklerin hücum akınlarına destek vermesi ile zaten bir ton oyun varyasyonu ortaya cıkar zaten.

Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

Yahu bu adamda ne var ya.

Sirf Alper Potuk hakkindaki düsünceleri anlamak icin bütün Eskisehirspor maclarina bakiyorum.

Ama Baris Özbek´den bi fazlasi yok.

Sut desen yok.Pas desen yok (pas dedigim Selcuk gibi,Ayhan gibi degil).Teknik desen yok.

Sahaya cikiyor,savasiyor,mücadele ediyor.Baska birsey göremiyorum.EsEs de harikalar yaratan Sezer´e bakin,Fenerde nasil kayip oldu.0.5 milyona gelecekse gelsin,yoksa gelmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt