# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

Tolga Ciğercinin yarısı etmez!!! değil 10m 2m euro bile vermem

İnandırıcı gelmedi scout kardes.

Cevap: İddia l Alper Potuk Galatasaray ile Anlaştı

O dedigin olay en iyi 4-3-1-2 ile olur. Ortadaki 3'lünün kanatlara deplase olması ve beklerin hücum akınlarına destek vermesi ile zaten bir ton oyun varyasyonu ortaya cıkar zaten.

iste bu sistem icinde alper taiwo hamit amrabat bu 4 oyuncunun kesin gelmesi gerekiyor ... hakan balta yla olmaz selcuk ve melo nun yanina yerine yedegine hamit ve alper o ortadaki 1 icinde amrabat lazim emre colak la degisir degisir oynarlar.......

Cevap: İddia l Alper Potuk Galatasaray ile Anlaştı

iste bu sistem icinde alper taiwo hamit amrabat bu 4 oyuncunun kesin gelmesi gerekiyor ... hakan balta yla olmaz selcuk ve melo nun yanina yerine yedegine hamit ve alper o ortadaki 1 icinde amrabat lazim emre colak la degisir degisir oynarlar.......

Amrabat ne alaka 4-3-1-2 nin adamı değil amrabat

Kanat oyuncularda sistem mistem felan fazla önemli degil.

Amrabati 4-3-3ün sag forvet mevkisine koysan ve ayni Amrabati 4-4-2´nin sag kanadina koysan hic bi fark görmesin.

Amrabat skorer bir oyuncu. Second-striker konumunda oynayabilir.

---Abrabat-Elmander

---------Engin

---Melo-Selcuk-Alper

HBalta-Ujfa-Semih-Eboue

--------Muslera

--------Elmander

Amrabat-----------Engin

---Melo-Selcuk-Alper

HBalta-Ujfa-Semih-Eboue

---------Muslera

Formasyonlara o kadar da takılmayın. Bu ikisi sonucta aynı sey.

Amrabat bana 4-3-3 versiyonlarının kanat, 4-4-2nin de 2. forvet oyuncusu gibi geliyor.

Adaşımı bekliyoruz.

Ben de ismimi değiştirip Nordin yapmak istiyorum, adasim gelsin diyebileyim diye :)

Milletin anasının babasının çocuklarına koyduğu isimlere neden karışırız oldum olası anlamam. Birini vatandaş yapıyorsan bırak adam kendi ismini kullansın. En fazla Jacob ise Yakup, John ise Can dersin olur biter.

Milletin anasının babasının çocuklarına koyduğu isimlere neden karışırız oldum olası anlamam. Birini vatandaş yapıyorsan bırak adam kendi ismini kullansın. En fazla Jacob ise Yakup, John ise Can dersin olur biter.

Jason nasılsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt