# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

şimdi maçı var..ilk yarıda pek iyi değildi.

Amcam 50 senedir Amerika'da yaşıyor. Doğduğum da arayıp adımı Jason koydurmuş. Şuan Amerika'da yaşadığımdan baya bir işime yarıyor. Orta adım olan Mete diyemiyor buradakiler :)

Hocam hamburgleri goturuyorsundur herhalde ... Sirf gece gunduz hamburgerler ve KTC yemek icin bir gun Amerika'ya gelecegim. Orda ki en kucuk menu burda ki en buyuk menu'nun 2 kati, belgeselde gormustum. O yuzden bir gun gelecegim, bekle beni Mete bey/abi! :D

Hocam hamburgleri goturuyorsundur herhalde ... Sirf gece gunduz hamburgerler ve KTC yemek icin bir gun Amerika'ya gelecegim. Orda ki en kucuk menu burda ki en buyuk menu'nun 2 kati, belgeselde gormustum. O yuzden bir gun gelecegim, bekle beni Mete bey/abi! :D

Aman diyorum, hic birsey oradan göründügü gibi degil. Ben deliler gibi pismanım.

Bu arada Alper rezilleri oynuyor bugün. Ama mac bastan sona rezalet. Futbol mu izliyoruz, yoksa Amerikan futbolu mu belli degil.

melih sananoglu

@melihsabanoglu

6. terim'in kayıtsız şartsız istediği bir diğer isim de alper potuk. özetle. terim genç ve ağırlıklı olarak yerli isimler peşinde.

Alper olurda şehirin diğer yakasına transfer olursa, bu başlığı anında dispose edin.

Ersun Hocası Fenere git der şimdi.

Bağıra bağıra fener'e gidiyor.

Yazık beee yazık.

fenere giderse salagın bayrak sallayanıdır

hic de umrumda deel yeani

Kulüple anlaşmış Fener ;) Ne önermiş acaba canta içerisinde para falan mı :) Alı kıratlıda yok ki

Bravo ES ES her kulvarda fenere vermeye devam.Metresden daha şerefsiz kulüpsün.

Yabancilarin hepsi gitcek nasil olsa yerli lazim. Bank Asya'da basarilar Alper.

hadi bakalim, görürüz..

tmm lan hadi lan
bounce.gif
[gorucez:o]

[Soner de fena digil tabi:ka21:]

Almalı bu elemanı fiyat konusunda uçmazlarsa, 5m€ falan da değil ederi en fazla 3m€ eder ama Türkiye'de durumlar belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt