# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

.

.

Kendisiyle yatip kalkmadigim icin bilemiycem. Siz ikiniz baya yakinsiniz ama anlasilan!!!

senin ne işin var burada git takımın scoutına katıl oyuncau falan izle boş boş takılıyorsun . artık kimsede kanmıyor ..

--------Alper---------

---Melo----Selçuk----

senin ne işin var burada git takımın scoutına katıl oyuncau falan izle boş boş takılıyorsun . artık kimsede kanmıyor ..

Suan bulundugun malum baslikta bunu yazmada baya manidar bir durum olmus.

Ayrica ben scout degilim, oyle bir iddiam da yok acikcasi. Az biraz futboldan anliyorum, mac takip ediyorum o kadar.

şuna inanıyorumki terim 21 yaşındaki bir oyuncuyu 2 senede seviye atlatır bi kere oyuncuya özel program verip eksik yönlerini belirtiyor bakınız emre çolak semih kaya fizik olarak gelişimi ise scott piriye ait zaten kendisi büyük avantaj ayrıca genç yaştaki oyuncular fizik olarak çok çabuk gelişebiliyor ki alperde düzenli süperligde forma giyen bir oyuncu bir miktar hazır olarak galatasaraya gelecektir (tabi gelirse ) soner olmadığına göre alınabilecek en iyi isim alperdir ve de bence selçuk kadar potansiyeli vardır

Kac senedir illa bu cocuk diyordum. Mesajlara bakiyorumda, en sonunda herkes hemfikir kalite olduguna. Rahatca soyleyebilirim ki, bizim takimda oynayacagi futbolun %20'sini falan oynuyor suan. Gelirse bir kac sezon once hayal edilen 4-3-3'u oynar takim hoca arzu ederse.

Takımın başındaki şerefsiz nedeniyle korkuyorum Fener'e gidecek diye.

Eninde sonunda alacaz fazla bekletmeye gerek yok hazır elenmişken alalım.

Çilek niyetine alın kabulüz. :ka21:

Valla çok iyi oyuncu.Gelirse çok sevinirim.

yazın şişiriliyor deniyordu burda alın size şişirilmiş hali

Bu çocuk okur.Geçen sene biraz abartıldığını düşünüyordum da alıcı gözle izleyince cidden büyük potansiyel

en azından beyni oldugunu anlıyorum attıgı paslardan felan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt