# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

Gecen sene fb ile her konuda anlaşmış hatta takım arkadaslarıyla falan vedalasıp istanbula gıtmıs ancak önüne koyulan sözleşmede konusulan paralardan cok daha dusuk rakamları gorunce transferi son anda yatmıştır.Sezon sonu kesin ayrılması bekleniyor. Bizim ve ts'nin ilgilendiği haberleri var hatta ts bir adım onde oldugu kulagıma gelen bilgiler arasında. Ama bugun macta taraftar tüm takıma üçlü cektirirken sadece servet, necati ve alper yumruk olayını yapmadan sadece alkışladı buda beni umutlandırdı acıkcası. Umarım abartılı olmayan rakamlarda anlaşılıp bize imza atar.. Kulagıma gelen bilgiler bu kadar arkadaşlar :asd:

Alper'i sezon sonu mutlaka almalıyız.Oyunun her iki yönünü oynayan orta saha oyuncularına ihtiyacımız var.Hem Alper çok daha iyi çalışırsa world class bir oyuncu olur kesinlikle.

Dün forumdakilerin çoğunun beğenmediği Alper, beğenmeyenlere ben futbolcuyum dedi. Hem defansta hem ofansta. Bu oyuncu asla başka bir takıma kaptırılmamalı. Ne kadarsa fiyatı verilip alınmalı. Meloda gönderilmeli.

Sene başında da demiştim Emre Belezoğlu gibi.Yaşı genç gelişmeye müsait ve her geçen gün kendini geliştiriyor. Alper Sneijder'in olduğu takıma gelmeyi çok ister. Galatasaray'lı olduğu da biliniyor.

Ne yapıp ne edip almalıyız.

Seneye melonun bonservisini kesinlikle alınmamalı ve alper Galatasaray'a kazandırılmalı..Hep yerli kalitemiz artar hep orta saha daha güçlenir..

bu adam her türlü iş yapar bizim takımda sezon sonu ne yapıp edip kapmamız lazım

hemen bir maçla abartıyosunuz.dün hurriyet alper den daha iyiydi.hatta sahanın en iyisi erkan dı.dalga gecti bizmkilerler.mustafa sarp da zamkanında bize karşı iyi oynadığından alınmıştı.

Dün Alper Potuk'u ilk kez izledim. Sahayı dikine kullanması gerçekten çok büyük bir artı onun için

2 mio dan fazlasi kaziktir

sacmalamayın dün olmayan ortasahımıza karşı ben bile yıldız olurdum.adam koşmaktan başka ne yaptı o kadar kötü oratasahımıza ve defansımıza karşı

Çok hızlı çıkıyor orta sahadan. Dikine müthiş oynuyor. Tam aradığımız adam.

sacmalamayın dün olmayan ortasahımıza karşı ben bile yıldız olurdum.adam koşmaktan başka ne yaptı o kadar kötü oratasahımıza ve defansımıza karşı

Giggs gibi oynardın cidden :ayatollah:

kaliteli yerli oyuncu kıtlığında albenisi var kesinlikle. 5m. euro verilir. ama üstüne yazıktır. gerçi amrabatın 8.6 ettiği yerde 10 istenirse de şaşırmam

Dikine müthiş oynuyor topla beraber hızlı ve klasik türk topçuları gibi top geldikten sonra şuraya mı buraya mı atsam diye düşünmüyor ayağı da düzgün.

Bu adamı sadece rakiplerin elinden almak için bile transfer edilebilir kaldı ki yerli rotasyonumuzda hatta ilk 11 de çok şey katar biraz daha geliştirirse kendini.

Selçuk Alper gerçekten dinamik bir ikili olur ayrıca oyuna top sokma anlamında da 2 side çok iyi oyuncu hemde yerli orta sahamız olur avantajlı oluruz bu konuda da.

Dün yazdığım gibi tam EPL oyuncusu. Tempolu agresif ısırgan. Pas konusunda gelişmeli ama fena değil şimdilik.

The new Okan Buruk..

Şu anda Türkiye'de oyunu çift yönlü oynayabilen en iyi 3 orta saha oyuncusundan biri. Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Alper Potuk başka var mı ki, adamı beğenmiyorsunuz? Üstelik daha 21 yaşında.

Eskişehir maçlarını takip edenler bilir, sadece dün akşam değil her maç çok etkili oynuyor Alper. Ama dün akşam orta sahayı çok daha hızlı geçti. Tabii bunda bizim de fazlasıyla katkımız var. Çok boş olan bıraktık, orta sahayı resmen teslim ettik ellerine. Ama her şeyi bir kenara bırakırsak; dikine oyunuyla, bitmeyen mücadelesiyle, hırsıyla bu ligde çok iş yapabilecek bir oyuncu.

Yetenekli ama bence yaramaz CL icin.

Gökhan İnleri alamıyorsan ozaman bu cocuğu mecbur alacaksın hem genc hem yerli hemde yetenekli daha ne olsun Selçugun yanında rahatlıkla oynar...

Alper Selçuk

Sneijder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt