# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adamı bu saaten sonra 6-7 milyon €'dan aşğıya bırakmaz bence eskişehir ve haliyle 1-2 sene performansı düşer ve bedavaya gider eminim.

Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

bu adamı bu saaten sonra 6-7 milyon €'dan aşğıya bırakmaz bence eskişehir ve haliyle 1-2 sene performansı düşer ve bedavaya gider eminim.

Peki Amrabata, yabanci kontenjanina ragmen 8 Milyon veren, Türk Statüsünde cok daha yetenekli olan biri icin 5-7 Milyon civari vermeli mi? Kesinlikle havvada kapmali bence.

Üçkağıtçı herif. Her pozisyonda yerlerde süründü.

Peki Amrabata, yabanci kontenjanina ragmen 8 Milyon veren, Türk Statüsünde cok daha yetenekli olan biri icin 5-7 Milyon civari vermeli mi? Kesinlikle havvada kapmali bence.

ben öyle düşünmüyorum nedeni ise türk futbolcuların ne verecekleri belli olmuyor bu denli büyük bir meblayı vermek bence kumardır o yüzden en fazla 3 milyon € filan olursa olur yoksa hiç gerek yok.

O mevki için zorlanması gereken ilk Türk oyuncu, gerek tecrübesi gerek altyapısı itibariyle herkesin dediği gibi Gökhan İnler'dir.Önümüzdeki yılı Alper'e güvenerek geçiremeyiz kanaatindeyim.

meloyu gönderip alırsak +1 kontenjan ve iyi bir oyuncu harika olur ama bence 1.tercih İNLER olmalı şartları olabildiğince zorlamalıyız olmazsa alper potuk

21 yaşındaymış. ama sahada sanki daha tecrübeliymiş gibi geldi bana. basmadık yer bırakmıyor, tekniği vasatın üstünde. iki yönlü orta saha tanımına uygun bir oyuncu. ne yapıp edip alınmalı.

hemen bir maçla abartıyosunuz.dün hurriyet alper den daha iyiydi.hatta sahanın en iyisi erkan dı.dalga gecti bizmkilerler.mustafa sarp da zamkanında bize karşı iyi oynadığından alınmıştı.

Benim memleket Eskişehir hocam Alper'i çok yakından biliyorum ve takip ediyorum altyapıdan çıkmış ender yetenek..

Türkiye'de oyunu rakip sahaya taşıyan nadir bir oyuncudur tekniği gerçekten iyidir rahat adam eksiltir,öyle bir maçta felan değil bunu izlediğimiz hemen hemen her maçta yaptı..

Şuanda 5 milyon € eder kanımca..

Amrabat ile kıyaslamanın anlamı yok Alper bizde çok daha iyi performans gösterir bu çocuğu kapmamız gerek..

Yekta varken gereksiz

bir macla bize transfer olacaksaa ooh ooh kimler gelirdi kimler giderdi ..

Ne yapıp edip alınmalı.

2 sezondur Alper diyoruz zaten. Kalitesine cok güveniyorum. Melo´yu 2 kere cebinden cikarir.

Gelecek sezon ne yapip edip alinmali. 5-6 neyse vereceksin.

Dünkü maçta Alper'in sahip olduğu potansiyeli gördük, ve bu adam bize gelirse o potansiyel performansa dönüşür, tek maçla kalmaz kanımca.

Cevap: # Alperhttps://www.gscimbom.com/forum/https://www.gscimbom.com/forum/showthread.

Ne yapıp edip alınmalı.

Kalsin aga.......zorlamayelim kendimizi:D :D

Dunku bos orta sagada kendini bir mok sandi!Oyle bize karsi kicini yirtan ,ama SIKEBAHCEYE karsi "INEK KASAPINA BAKAN GIBI" oynayan futbolcu bize gelmesin!

:sgr: :sgr:

bu adamı bu forumda ilk öneren kişiye helal olsun

Dün oynadığı oyun rutin yani her maçta oynadığı oyunsa bir dakika beklenilmeden alınsın.

Sene sonu Melo out Alper in bile yapsak daha kötü olmaz.Ama ben yine de Melo yerine o karakterde başka bir adam daha alınıp Alper'in de alınıp.

--------XXX-----Selçuk-------Alper-------------

-----------------Sneijder-----------------------

-------Drogba---------------Burak--------------

şeklinde oynamaktan yanayım.Alper hem kanat hem de iç oynayabilecek ciğere geldiğini gösterdi.Ama sağ içte statik Hamit o görevi şu hali ile ne kadar yapar tartışılır.Yoksa ALPER tek başına bile o kıvama gelmiş yani.

Alper oyunun iki yönünü de iyi oynuyo. Daha genç bize gelirse eminim Melo'dan 5 kat daha faydalı oynar. Bu sezon ortasahamızın pazar olmasının sebebi Melo'nun vurdumduymaz laubali oyunudur. Böyle iş ahlakı olmayan bir adama yıllık 2.9 + bonus vereceğimize Türk , genç , potansiyelli bi oyuncuya verelim yıllık 1.5 - 2 bak nasıl oynayacak. Bırakın artık Melo kadar agresif değilmiş de bilmem ne hikaye anlatıyolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt