# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

begenmeyenler vardi, yetersiz kalir diyenler vardi alpere.. simdi bizim macta parlayinca fikirler degisiyor.. ne garip birsey

Daha önce Fenerbahçeyi seçmiş ancak transferi olmamış. Emrenin geçmiş hali geldi bir an gözüme bu nedenle istemiyorum. Zaten bizede gelmez.Fenerli bir futbolcu gelmesinde.

Daha önce Fenerbahçeyi seçmiş ancak transferi olmamış. Emrenin geçmiş hali geldi bir an gözüme bu nedenle istemiyorum. Zaten bizede gelmez.Fenerli bir futbolcu gelmesinde.

Daha önce Fener'i seçen Es-Es yönetimiydi. Alper anlaşmadı.

alalım bu oğlanı

Tam tersi olmasın? Yani Fişekbahçe Alper'i seçip, kulüplerin imza atmasına rağmen Alper'in Fener'e gitmemesi gibi?

dün izledikten sonra adama aşık oldum. yardıra yardıra gitti geldi valla. alperi alırsak işte koy ortaya alperi at önüne selçuk sneijderi

alper+fernandes ligteki en iyi ortasahalar selçuk ile birlikte bnce tabi

Alper, Scott Parker'ın neredeyse kopyası.

dün izledikten sonra adama aşık oldum. yardıra yardıra gitti geldi valla. alperi alırsak işte koy ortaya alperi at önüne selçuk sneijderi

Üstad 2 senedir bu forumda Alper diye diye dilimizde tüy bitti...

Alper Yekta'dan da Engin'den de daha komple bir futbolcu..

Şimdi kadromuzda olsa böyle dür dür düşünmezdik..

Tam tersi olmasın? Yani Fişekbahçe Alper'i seçip, kulüplerin imza atmasına rağmen Alper'in Fener'e gitmemesi gibi?

Hocam kısmen haklısın, daha önceki sayfalarda da yazdıgım gıbı fb nin sözlü olarak teklif ettiği mıktar ıle sözleşmede yazan mıktar aynı olmayınca transfer yalan olmuştur.

Üstad 2 senedir bu forumda Alper diye diye dilimizde tüy bitti...

Alper Yekta'dan da Engin'den de daha komple bir futbolcu..

Şimdi kadromuzda olsa böyle dür dür düşünmezdik..

valla haklıymışsınız renkdaş adamı hiç alıcı gözle izlememişiz demekki

Daha önce Fener'i seçen Es-Es yönetimiydi. Alper anlaşmadı.

Sporx TV - Es-Es'ten resmi açıklama! | "Alper Potuk Fenerbahçe takımına transfer olmuştur" video - Alper Potuk, Transfer, Röportaj

videonun 2.01 dakikada kendisi açıklıyor. 4 büyük takım transfer etmek istedi ben fenerbahceyi seçtim diye. sonradan vazmı geçti başka neler oldu tam hatırlamıyorum ama feneri istediğini biliyorum.

bize gelip rezilleri oynamasın !

Sporx TV - Es-Es'ten resmi açıklama! | "Alper Potuk Fenerbahçe takımına transfer olmuştur" video - Alper Potuk, Transfer, Röportaj

videonun 2.01 dakikada kendisi açıklıyor. 4 büyük takım transfer etmek istedi ben fenerbahceyi seçtim diye. sonradan vazmı geçti başka neler oldu tam hatırlamıyorum ama feneri istediğini biliyorum.

Hikaye bunlar. Eskişehirspor en fazla verene sattı. Oyuncunun seçim hakkı olduğunu ciddi ciddi düşünüyor musun?

Ek olarak şuan tam aklımda değil ama bir yöneticimiz, bu Ali Dürüst olabilir, sezon başında Alper için Eskişehir'e 3.5 milyon € ve bir oyuncu teklif ettik ve bize devre arası için söz verdiler demişti.

O devre arasında hem Ts hem Fb bizim teklifin üstüne çıktılar. Alper ikisi arasından Fener'i seçmiş olabilir. Ama onu da zannetmiyorum. Çünkü Trabzonspor'da oynamak isterim diye bir açıklaması olmuştu. Parayı veren düdüğü çalacaktı ki Alper bozdu o transferi.

Eskişehirde çok iyi oynuyor ama bizdede aynı performansı sergilermi sergilerse selçukla ortaalanda efsane olur

bu adamı almalıyız,alpere laf atanlar vardı topçu değil diye,susturdu sanırım herkesi :b5: dripplinklerine aşık olmamak elde değil

alperi almak yetmez. 3-4 tane kanat oyuncusu almamız lazım. robben gervinho kerim frei ve gökhan töre inanılmaz olur. en azından 3 tanesini alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt