Salih YILDIRIM
Kırmızı Üye
- 13 Ağustos 2009
- 1.310
- 171
- 313
Geçen sene ki GG'nin açıklamalarına benzemiş. Sonu aynı olursa efsane olur bu başlık 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
salak yemin ediyorum geri zekalı bu çocuk![]()
Kim basiretli Adnan Polat mı?Biz gerçekten bu futbol dünyasını ne zannediyoruz. Ring falan mı? Adamlar ne yapacaktı merak ediyorum.
Koskoca birleşik cümleden sadece bir kelimeye takılan zihniyetler olduğu müddetçe zaten türkiyede hiçbişey düzelmeyecek..
Edebiyat yapma. Soruma cevap ver. İma ediyosun altını doldur. Yenisin buralarda sanırsam.
Benim yazdıklarımın adnan polatla ne alakası var arkadaşım, takıntılı mısın sen?
Basiretsiz yönetim ?
Ben sana eski başkanlarımızdan bir isim ile alternatif sundum. Sana özel bir yorum değil genel olarak yönetime karşı oluşan algıyla ilgili eleştiri yaptım. Yöneticilerin yapacakları işler yapması gerekenler bunları bilmiyoruz. Biraz daha detaya inersen Lütfi Arıboğan'ın bile kulüpte ne tür yetkilerle işler yaptığını bilmiyoruz. Gelmek istediğim ana konu şu. Yönetimler taraftar mantığıyla çalışmaz. Basiretsiz olmalarını gerektircek hiçbirşey yapmadılar. Son 3 yıldır tarihimizde hiç olmadığı kadar profesyonel bir bakış açısıyla yönetildiğimizi düşünüyorum ufak tefek saçmalıklar olmasına rağmen. Her istediğiniz olmadığında bu "büyük sorumluluklarla" çalışan insanları yaftalamayın.
Basiretli ve güçlü yönetimler, karşılarında şuan olduğu gibi siyasiler, şikeciler, medya, tff gibi sürekli GS ile uğraşan, her platformda (futbol, basketbol, spk, stat vs) her türlü engellemeye haksızlığa tabi tutan oluşumlarla mücadeleye girer ve mücadele etmek de zorundadır..
Kendi kulübünün haklarını arayamıyorsan basiretli bi yönetim olamazsın, burda herkes aynı şeyi söylüyor aslında çıkıp konuşmak yerine icraat yapın diye, basiretli yönetim icraat yapar, anadolu kulüplerini yanına alır imza toplar tff yi genel kurula götürür, mevcut her türlü lobisini kullanır spk gibi siyasiler gibi oluşumlarla mücadele eder, şikecilerin yönetimine bak, adamlar boğazlarına kadar moka battıkları halde hala çıkıp tff, siyasiler, hakemler, rakipler, medya kim varsa hepsini tehdit ediyorlar, medyada sanal alemde sürekli bunları dillendirip baskı oluşturuyor, bir şekilde olayları yönlendiriyorlar, bizimkiler ne yapıyor sadece seyrediyor..
Bu mu basiretli yönetim tarzı? Senin yönetimin olaylara dünden razı gibi seyrettiği müddetçe seni takan olur mu bu ülkede? Bu ülkede bazı kazanımlar elde etmek istiyorsan sesin gür çıkacak ve gerekirse her türlü cargırlığı yapacaksın, ya da oturup ağlamayacaksın herşeye katlanacaksın..