Alper ve Batuhan Tamam!

Cevap: Alper ve Batuhan Tamam!

Arada bir sorunlu adam iyidir. Biz zoru severiz. Kopup gelsin ikiside. Kim dedi bilmiyorum ama bir atasozu var; GALATASARAY formasini giymemis daha Turk daha iflah olmamistir.

Atla deve degil ya. Mustafa Pektemek dururken Sercan gibi BALONa 3 milyon Euro bayildik.

kayseriye verelim 3 onu saysınlar 3 te biz verelim ambrabat gelsin

batuhan mi?! allah korusun, korktum vallah! yemin ederim!!

batuhan i alana allah belasini verir hemde direk

alper+veysel daha güzel bi paket olur:ka21:

İnşallah Alper Potuk biter..Çok istiyorum..

Bbu adam 10 M euro eder mi ya. Devre arasınd Shaqiriye 12 vermeyen yönetim Alper'e mi 10 M euro vericek Allah aşkına. Yalan dolan haber bunlar.

batuhabda potansiyel müthiş . eren derdiyoktan daha kral olaiblir . ben isterim ki oda gelsin

kayseriye verelim 3 onu saysınlar 3 te biz verelim ambrabat gelsin

Gecti o donemler. Eskiden buyuklerden olsun camurdan olsun mentalitesi vardi Anadolu'da. Artik Anadolu kulupleri hele ki Kayserispor icraat yapiyor. Oyuncu gelecek vaadediyorsa (mesela Okay gibi) gozunu kirpmadan basip parasini aliyor.

Ulan Kasım'dan kalma haber bu kadar ilgi çekti ya :D daha ne diyim

yalnız batuhan'ın ibb maçında yaptığı gol vuruşunu Türkiye içinde yapacak başka bir adam daha yok..

yalnız batuhan'ın ibb maçında yaptığı gol vuruşunu Türkiye içinde yapacak başka bir adam daha yok..

Yok mu? Çok var..Muhammet Demir Cenk Tosun hatta Sercan Bile atar yani..Necati sayimmi daha

Batuhani Ibrahimoviç ile kiyasliyanlar var, töbe töbe çarpilacaksiniz ...

Batuhan karaktersizin bu takıma gelmesi hakaret gibi birşey. Bizden uzak olsun.

Yok mu? Çok var..Muhammet Demir Cenk Tosun hatta Sercan Bile atar yani..Necati sayimmi daha

ya atarda yetenekli oyuncu onu demeye getiriyorum hemen yüklenmeyin :asd:

ayrıyeten sercan'la cenk tosun demişsin normalde o isimleri saymandan sonra diyaloğa girmiyecektim senle ama neyse..

Yahu Alper neyse3 de forvet alınacaksa ne demeye Muhammed Demir yahut Cenk Tosun düşünülmez de alemci Batuhan düşünülür? Hiç idrak edemiyorum.

Kolay, Muhammet'e acik kapi birakarak o ikisi asla elit seviyeye ulasamayacaklar. Normal yararli oyuncular olacaklardir en fazla. Fakat Batuhan'i kazanacagini dusunuyorsa eger, bir efsane yaratir Fatih hoca.

Geri
Üst Alt