Alper ve Batuhan Tamam!

Cevap: Alper ve Batuhan Tamam!

Alper isabet olur.Potansiyelli,her gün daha iyiye gidiyor.Orta sahamızda çeşitlilik yaratır.Malum Engin-Selçuk-Melo dan başka orta sahamızda iyi adam yok.

Buraya kadar her şey tamam.

Ama Batuhan nedir ya :confused: Daha Eskişehir'de 11'e giremeyen adamın bize ne faydası olacak.

Batuhanı aldık diyelim.. Galatasaray'a gelmeden önce karakter yoksunu diye lanse edilen ve Galatasaray'a geldikten sonra tam birer beyefendi olan oyunculardan olma ihtimali yok mu diyosunuz? Bakın Galatasaray'dan giden oyunculardan bahsetmiyorum. Galatasaray'a gelen oyuncular diyorum. Futboluna odaklandıgı andan itibaren bir efsane olur Batuhan. Bence riske deger. Ama Bjk bize yar eder mi, iste o isler belli olmaz.

Batuhan transferine inanırım ama Alper Potuk biraz zor gibi.

Gelsin adaşım. Herkes çok beğenecek kendisini :-)

Alper çok yetenekli çocuk..

5 milyon eder bence..

Batuhan yedek forvetimiz olsada bir şey kaybetmeyiz bence.Kötü olursa almayız 18e olur biter.Maliyeti ne olacak ki? Denenmeye değer bence

Kazım'ı aldık, Engin'i aldık, Zan'ı aldık sıra Batuhan'da :-)

Alper'i Trabzon kapmadan almak gerekiyor.

Batuhan gibi karaktersiz birine ihtiyacımız yok. Bu arada karakter herşeydir hani karakter oynamayacak gibi söylem olmadan belirteyim. Batuhan belli yetenekleri olan, güçlü ve özgüveni yüksek bir isim. Ama kalsın. Alper ise alınmalı. Sorgusuz sualsiz.

Alma şansı Galatasaray ile eşit olan kulüp.

Alper kendini kanıtlaması için şampiyonluğa oynayan bir takıma gitmek istiyor bu takım Trabzon olabilir.

Olmaz. Her kim oyuncu olursa olsun öncelikle bir İstanbul takımı ister. Biz istersek TS'den çok çok önce alırız. Bizimle yerli konusunda yarışan tek kulüp şikecilerdir. Beşiktaş son 2 yıldır atakta sebebi malum düpçü.

Olmaz. Her kim oyuncu olursa olsun öncelikle bir İstanbul takımı ister. Biz istersek TS'den çok çok önce alırız. Bizimle yerli konusunda yarışan tek kulüp şikecilerdir. Beşiktaş son 2 yıldır atakta sebebi malum düpçü.

Fenerbahçe'nin aradığı oyuncudur ama şu durumda Fenerbahçe'ye gidecek kadar salak olduğunu düşünmüyorum Alper'in.

Beşiktaş'da o bölgede bir çok adam var onlarda düşünmez Alper'i.

Trabzon ile ciddi şekilde haberleri çıkmıştı eğer Alper yarışında bir rakibimiz varsa bu Trabzon olur.

Fenerbahçe'nin aradığı oyuncudur ama şu durumda Fenerbahçe'ye gidecek kadar salak olduğunu düşünmüyorum Alper'in.

Beşiktaş'da o bölgede bir çok adam var onlarda düşünmez Alper'i.

Trabzon ile ciddi şekilde haberleri çıkmıştı eğer Alper yarışında bir rakibimiz varsa bu Trabzon olur.

2.kez söylüyorum. Biz ve FT istersek alır gelir. Bu kadar. TS bize rakip olamaz. Olması için Başkan'ın A.Polat ya da onun yönetiminden birinin olması lazım. Şikecileri şuanki durumda dışında söyledim.

Geri
Üst Alt