Alt Sıralardan Gelme Rahatlığı

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Sadece bende mi var bilmiyorum. İkinci yarıdan beri umudum olmadığı için hafta sonunu rahat bekliyorum. Beşiktaş camiası fena halde tutuşmuş halde. Terim zaten alkışlamak zorunda diyen Başkan Çebi ve hafta sonu görüşeceğiz diyen Sergen'in artık Allah izin verirse şampiyon olmak istiyoruz modu beni aşırı keyiflendirdi. Allah yardımcımız olsun, son maçta bunca maçta kollanan Beşiktaş'ın Ünal hoca tarafından cezalandırılacağını düşünüyorum. Şansın yanımızda olması dileğiyle iyi forumlar

malatya'da oynayan eski galatasaraylı topçular üzerinden malatya'yı baskılamaya çalışacaklar. ben malatya'yı takip etmiyorum eğer semih kaya 11 oynarsa çok iyi olur. onlar da biliyor bu yüzden galatasaray istediği averajı yapar düşüncesi kabusları oldu şimdiden

Fatih hoca y.ihtimalle kendi bile inanmıyordu böyle olacağına ama bu malları rehavetr sokup yumuşattı.

Geçen hafta bugün bu durumda olacagımız söylense forumum yüzde 99 u gülerdi bu yüzden benim de hafta sonu için öle illa şampiyon olmalıyız stresim yok bjk şampiyon olursa zaten kaç aydır bekledigimiz şey gerçekleşir biz şampiyon olursak gerçekten bizim için büyük bir sürpriz gerçekleşir yinede bu sene bile buraları görmemiz ne olursa olsun ne kadar winner bir kulüp oldugumuzu gösteriyor

Beşiktaş'ın ayarını bozduk kendilerine gelemezler bir daha Göztepe'yi de yenemezler

ben haftalar önce ruh sağlığım için gsyi takip etmeyi bıraktım. bırakın şampiyonluğu, ikinci bile olamayacağımıza emindim.

bugün oynanan maçlardan sonra üniversiteden fanatik bjkli bir arkadaşım arayıp, açık olan tekel bayi olup olmadığını sordu...

herif keşke fener 2+ averaj önde olsaydı da, onlarla yarışsaydık dedi :D

ben hala mucize olarak görüyorum. bu sene o kadar çok haksızlık ve kaos yaşadık ki, bunun hikayesi çok farklı olur. daha geçen gün babelin eline çarptı diye iptal edilen %100 nizami gol belki de şampiyonu belirleyecek.

sonunda, hak yiyip gak diyenlere tekrar geçmiş olsun diyelim inşallah.

yahu bu kadar uçlarda bir takım daha yoktur bir maç bizi çok üzüyorlar diğer maç çok sevindiriyorlar ortası yok yani uçurumun kenarında yürüyorlar kalbi olan Galatasaray'ı takip etmesin

Geri
Üst Alt