Altan Tanrıkulu: ''Alex Telles Dünya'nın en iyi sol bekidir''

Çok yaşlanmış bu adam, bunama belirtileri var.

marçeloyu anlarım da lahm sağ bek abi ya bunlar nasıl yorumcu oluyor ya ? hatta şimdi orta sahanın tam ortasında oynatıyor guardiola onu:D

Bu adam nasıl yorumculuktan para kazanır şaşırıyorum.Adam resmen içerek yayına çıkıyor :D

1. Lahm sol bekliği bırakalı 5-6 yıl oldu nerede ise.

2. Lahm artık bek bile değil ön libero da oynamaya başladı.

3. Alex Telles iyi oynuyor ama en iyisi demek cehalettir şu aşama da.

4. Fenerbahçe'nin engellenmese R.Madrid, Barcelona gibi marka olacağını Barcelona ile başa çıkabilecek tek takım olduğunu iddia eden adam için normaldir tabi.

Söyliceeeeeeeeeeem, daha önce söylediklerimden yolaa çıkaaaaaaaraaaaaaaak :D

Yok arkadaş bu ülkede adam gibi yorum yapan, bir elin parmaklarını geçmez. Ya oyuncuyu yerin dibine sokuyoruz yada yerlere göklere sığdıramıyoruz. Bunun ortasını birtürlü bulamadık.

fener barca gibi olacak adam değilmiydi bu? Lahm bu arada sol bekmiydi yahu?

Bazen düşünüyorum da, Messi sol bek oynasa dünyanın en iyi sol beki olurdu herhalde. Arda bir sezon sağ bek oynadı, çok iyiydi. Ne bileyim Cafu forvet oynasaydı..Ertuğrul Sağlam liberoya geçti, kötü mü oldu...

Ne bileyim ya dostlar :90:

Alex Tellesin olacagi varsa senin aciklaman yuzunden olamayacak simdi...

Bu malin konusunu forumda acmak bile seviyeyi düsürüyor.

Daha Coentrao diyemiyor, birde performansini degerlendiriyor. Lahm'in son yillar sag bek oynadigini bile bilmiyordur idiot.

Abartı saçma bir yorum olmuş Alex çok iyi oyuncu ama öğreneceği bana göre çok şey var..

Arda ile Messi'yi kıyaslayan mantıkla aynı.

marcelodan contrea dan iyi hatta canerden bile iyi diyince kapattım olay anlaşıldı:DD

Altan fenerlidir hemde o %90'lık kısımdan yani çirkef fenerlilerden.Lakin GS'a bir yandan da sempati duyduğunu düşünüyorum.Özellikle Arena'da maç izlerken kendisine hiç laf gelmemesinden dolayı taraftarı takdir eder.

Dv5e5.gif

[media]https://www.youtube.com/watch?v=BheVgGBf6aU[/media]

okeyleşmişler :D

bu insanlar nasıl para kazanıyor anlamıyorum

hiçbirinin hafta sonu farklı ligleri izlediğini de sanmıyorum

altan tanrıkulu feneVlidir hatta çok sadık çok iyi bir fenev militanıdır feneVe hizmet eder trtspor kanalının %90 feneeeeeevlidir onun lafına itibar etmeyin her lafı hesaplıdır.aklısıra psikolojik harekat yapıyor o kuş beyniyle oyuncuyu havaya sokmaya çalışıyor:31:

Türkiye de futbol geriden geliyor diyorduk. Al sana en güzel örnegi bu herif.

Geri
Üst Alt