Altay Bayındır, İstanbul'da Ev Alamadığı İçin Zam İstiyor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1661324192546.png

Fenerbahçe’den 3.8 milyon TL maaş kazanan Altay Bayındır, İstanbul’da bir ev almak için bile maaşının yetmediği gerekçesiyle sözleşmesinde iyileştirme talep etti.

(Haber Global)

Zor işler.

Adam haklı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yunus gibi sözleşmesinin bitimine 2 yıl kalmış. Zaten yeni sözleşme yapacaklar mecbur.

Sözlesmesi bitiyor ve yabanci siniri var. Fenere bence iyi kazik atar kalirsa. Asiri iyi teklif yapmazlarsa, belki sezon sonu imza parasiyla Avrupaya kacar. Ferdiye bile 1,5 milyon € yakin para vermediler mi gitmesin diye? En az aynisini ister.

topçu olsam imza parası almadan sözleşme imzalamam. imza attığın tl kontrat bitene kadar euro bazında baya dibi goruyorsun
ya imza parasını peşin alıcan ya da kontrata enflasyon farkı kur farkı gibisinden bir madde koyduracaksın

Hesapladım ben ve eşimin aylık geliri ile çingene mahallesinde 1+1 daireyi 50 ayda alabiliyorum bitkisel hayatta yaşarsak yemeden içmeden, sadece iş için uyanıp çalışarak.

Altay Bayındır’a saygılarımla

Adam sözlesmeyi imzaladiginda Euro 6,5 Lira ediyordu. Ve kendisinin tek yarim senelik Süper Lig tecrübesi vardi. Baska haberlere göre primlerle 5,5 milyon Lira aliyormus. Bence zamaninda iyi sözlesme kapmis.
Peki sence bu herif zamla sozlesme imzalamadi mi? Ferdi'nin senede 30mil TL aldigi yerde sence bu herif 3.8i kabul edermi?

.

Ekli dosyalar

• C5575A07-8E89-48AF-8920-F80D7D9B5F53.jpeg
    C5575A07-8E89-48AF-8920-F80D7D9B5F53.jpeg
    325 KB · Görüntüleme: 68
Peki sence bu herif zamla sozlesme imzalamadi mi? Ferdi'nin senede 30mil TL aldigi yerde sence bu herif 3.8i kabul edermi?

Ne zaman yapmislar bunu? Ben tek onlar uzatmayi istiyor, Altay teklifi begenmiyor diye haber gördüm.

"Sezon sonu Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek Altay, ilk 3 yıl 3.5 milyon lira garanti ücrete oynadı. Bu sene sözleşmesi gereği maaşı 3.8 milyon liraya çıkan Altay'ın maç başı ücretlerle kazancı 5.5 milyon lirayı zor buluyor. Takımın en faydalı oyuncusu ve kaptanı olmasına rağmen neredeyse yıllık kazancı 300 bin Euro'yu bile bulmayan, Altay, kulüpten hala istediği sözleşme yenileme şartlarını bulamadı. Yıldız oyuncunun kısa zaman içinde yönetimle yeni sözleşme için bir kez daha masaya oturması bekleniyor. Yönetimin yaptığı ilk teklif Altay Bayındır'ı tatmin etmemiş ve görüşmeler ertelenmişti.."

Geri
Üst Alt