Rize maçında yediğimiz 4. Golde Altay olsaydı bunu kesin çıkarmıştı demiştim maç esnasında birebir karşı karşıya kaldığı anlarda çok iyi pozisyon alıyor ve alanı çok iyi daraltıyor ve Muslera'da ilk geldiğinde hatalı goller yiyodu o yüzden ben bu Altaya birkaç sene veriyorum tamamen pişmesi için çok üst düzey bir kaleci olucak gibi

bayağı atletik çocuk, refleksleri genç olduğu için penaltı ve birebirde çok iyi hakikaten. ama o rüştü'nün, muslera'nın, hatta volkan'ın bile verdiği güveni vermiyor bence. (onların aşağı yukarı altay yaşındaki halleri ile kıyaslıyorum)

mesela rüştü'nün prime halini genç arkadaşlar hatırlamaz, efso kaleciydi zaten wc2002 sonrası barca yaptı. bunu dedik diye millet kötü kaleci demişiz gibi anlıyor :d
Ya bir de Altay'ın ligin en formda kaleci olması en iyi kaleci olduğu anlamına gelmiyor. Bence Muslera'dan sonra Uğurcan, Mert ve Altay eşit bence. Ama şöyle bir durum var. Yazdığın Rüştü, Muslera ve Volkan gibi kalecilerin hala örnek verilirken adının yazılmasının nedeni Altay2ın bu sene, Uğurcan'ın geçen sene gösterdiği muazzam performansları uzun yıllar boyunca gösterebilmiş olması. Fenerbahçeli bazı kekolar Muslera ile karşılaştırma gafletinde bulunuyor ama önce bir bu performansı Muslera gibi 13-14 yıl boyunca aralıksız göstersin de sonra konuşalım. :D

Yan toplarda baya kötü bence. Ama bu normalde her türk kalecinin sorunu olmuyor mu?

Şişirilmiş balon.. Türkiyedeki kazma forvetlerin gol pozisyonlarında sürekli kendisinin üstüne vurması ya da iyi vuramaması sonucu her maç kahraman ilan ediliyordu..

Avrupa maçında foyası hemen çıkıyor ortaya.. Yenilen 2 goldede net hatası var. Özellikle slavia prag'ın attığı 2. gol net altay'ın hatası..

Şişirilmiş balon.. Türkiyedeki kazma forvetlerin gol pozisyonlarında sürekli kendisinin üstüne vurması ya da iyi vuramaması sonucu her maç kahraman ilan ediliyordu..

Avrupa maçında foyası hemen çıkıyor ortaya.. Yenilen 2 goldede net hatası var. Özellikle slavia prag'ın attığı 2. gol net altay'ın hatası..
İyi kapatıyordu geçen sene. Epey maç kurtarmıştı fenerin. Şimdi bi maç folloş olunca böyle oluyor tabi

Uğurcandan sonra ikinci sırada kendisi.

transfermarkt verilerine göre

süper ligde 16 mılyon degerle 3. futbolcudur

2. futbolcu keremdir

gercek degeri ise 2 mılyondur

Normalde de sözde yildizlastigi maçlarda da toplar sürekli üzerine geliyordu. Bugün yine üzerine geldi fakat Allah'ın adaleti tescil edip topla birlikte içeri girdi.

Bence kötü kaleci değil ama net abartılıyor.

Aynısı Uğurcan için de geçerli. Bizim lig'de aslan kesiliyor ama Milli Takımda falan mala bağlıyor.

Ugurcan bundan cok daha iyi kaleci. Yabanci siniri varken iyi topcu ama yabanci siniri olmasa bence faydadan cok zarari olur. Bire birlerde cok iyi refleksleri de guzel hizli degaj isini de beceriyor ama bir seyler eksik iste adini koyamiyorum. Fener buyuklugu gibi

16 mılyon euro deger bicilmıs TM'de

16m değeri var, avrupadan 100b euro bile teklif alamadı heralde yıllardır

Geri
Üst Alt