GSC Haber Alternatif Formamız Satışa Çıktı!

Şu pasifik holding bu kadar büyük olmak zorunda mıydı acaba formalarda. Bu sezon sadece kenaraya koymak için forma alacağım, giyilmez o öyle dev gibi…

biliyorum - bana yakın mağaza var bitane o koray gök ün yayında "orda buldum" dediği yer. bir bakacağım gün içinde gidip. mağaza dağıtımı olmuş mudur bilmem ama heralde olmuştur - satış yapacaklar sonuçta.

fotoğrafı rezlaet çekilmiş ama - logo bilmemnde phtoshopmuş gibi görünüyor , çok daha iyi tanıtılmalıydı.

Fazla çiçekli dallı budaklı geldi benim tarzıma ama herkesin zevki farklı tabii.

Böyle siyah-kırmızı renklerin harman olduğu daha sadece bir tasarım olursa almak isterim.

Citynin geçen sezonki bordo formasındanda iyi (içinde gemi motifi olan) o da fazla düzdü mesela.

bu arada baktım - city'nin de bu sezonki fontu falan rezalet.

asdf.webp

görsel güzel görünsede reelde baya kötüydü bu. ama sadelik olarak bu seviye olmalıydı. ya da en azından kopyala yapıştır yerine tüm lise kapısı motifi konmalıydı.

şu 5inci yıldızın tepede olma işide bana herkese olduğu kadar dokunmuyor

bir noktada nasıl ayarlanamaz diyorum tabii ki ama öbür yanda özellikle bir sezon vurgulaması/hatırlatma işide oluyor . olumlu yönden bakarsak.

Bu formadan umutlanmıştım ama hayal kırıklığı oldu benim için.

Nerde elmanderli sezonun yakali forması nerede bunlar...Beğenmedim

Yaşlı teyzeler için mi üretiyorsunuz bu formaları?
70’lerden kalma perde deseni gibi
Perde 4-5 forma parası ediyor, Rahmetli anneannemlerin evde vardı şundan, 20 bin yazmış satıcı ilana :asd:

images

Yurt disi kolleksiyonerler için muazzam forma. Yabancilar da alir bunu

Ben beğenmedim yav
Osi ile oynayan adama yakışır ama 😂

Desen daha opacity olup renk bi tık koyulaşsa efsane olacak formayı yine içine etmişler. Bırakın taraftar tasarlasın hatta bi ilk yapınds tasarım yarışması başlatın seneye yapılacak forma için renk tonlarını paylaşın ve gerisini taraftara bırakın. Sıktı bu saçma sapan denemeler

Geri
Üst Alt