- 23 Ocak 2019
- 22.127
- 28.588
- 2.183
İlk sızan hali ne güzeldi şu formanın. Keşke o haliyle çıksaydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biliyorum - bana yakın mağaza var bitane o koray gök ün yayında "orda buldum" dediği yer. bir bakacağım gün içinde gidip. mağaza dağıtımı olmuş mudur bilmem ama heralde olmuştur - satış yapacaklar sonuçta.![]()
GALATASARAY 25/26 Erkek Üçüncü Forma | Kırmızı | Puma | Sku: 779813_03 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİGalatasaray 25/26 Üçüncü Forma, kulübün yolculuğunun başladığı Galatasaray Lisesi’nin tarihi kapılarından ilham alıyor ve kulübün tarihi köklerine bir saygı duruşunde bulunuyor.tr.puma.com
çoktan relamsız satan mağaza kapısına dadanmıştım.İlk sızan hali ne güzeldi şu formanın. Keşke o haliyle çıksaydı
Perde 4-5 forma parası ediyor, Rahmetli anneannemlerin evde vardı şundan, 20 bin yazmış satıcı ilanaYaşlı teyzeler için mi üretiyorsunuz bu formaları?
70’lerden kalma perde deseni gibi
Bundan her evde vardı sanırımPerde 4-5 forma parası ediyor, Rahmetli anneannemlerin evde vardı şundan, 20 bin yazmış satıcı ilana
![]()
Yurt disi kolleksiyonerler için muazzam forma. Yabancilar da alir bunu