Altın Top Cristiano Ronaldo'nun!

Bd4cARhIMAADZR0.jpg:large

hahahahha

Bu yılın en iyi ilk 11 seçimleri yapılırken, oy verenler o yılın en iyi 11'leri için değil, daha çok hayal ettikleri ilk 11 için oy veriyorlar ve böylesine saçma sapan kadrolar çıkıyor ortaya. Şu kadronun yüzde 90'ı Bayern'li oyunculardan oluşmalıydı net bir şekilde.

Rahman kobya almalıydı

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu senede vermeselerdi yıkardı orayı... Bence iniesta'nın kazandığı senede Ronaldo'nun alması lazımdı

Premier Ligden adam yok, Seria A'dan adam yok.

Vidal-Bastian-Yaya gibi hayvan orta sahalar varken 500 senedir Xavi-Iniesta..neden reklam yüzleri çünkü, ayrıca efendi adamlar rol modelliğe uygun.

Güntekin yardıkça yarıyor.

Güntekin cogu konuda hakli ama Ronaldo konusunda yaniliyor bana göre. Ribery elbette cok süper bir sezon gecerdi, ama bu ödülü verirken biraz bireysel performansa bakmaliyiz, her alanda. CL kupasi diyoruz, ama bu takim halinde alinmis ödül. Eger CL kupasi icin ödül veriliyorsa orda Robben de olmali.

Ronaldo bireysel performansa göre önde, cok net. Kulüp olsun milli takim olsun, fark etmez.

Yaya Toure ve Schweinsteiger niye yok o 11'de gercekten anlamis degilim.

hak etti etmedi ayrı konu ama ronaldonun rol yaptığını düşünüyorum. onun gibi burnu havada bir kişi böyle şeyler yapmaz hatta messi'ye 'bak nasıl kazandım ama' bakışları atması lazımdı

Güntekin cogu konuda hakli ama Ronaldo konusunda yaniliyor bana göre. Ribery elbette cok süper bir sezon gecerdi, ama bu ödülü verirken biraz bireysel performansa bakmaliyiz, her alanda. CL kupasi diyoruz, ama bu takim halinde alinmis ödül. Eger CL kupasi icin ödül veriliyorsa orda Robben de olmali.

Ronaldo bireysel performansa göre önde, cok net. Kulüp olsun milli takim olsun, fark etmez.

Yaya Toure ve Schweinsteiger niye yok o 11'de gercekten anlamis degilim.

Robben?

Premier Ligden adam yok, Seria A'dan adam yok.

Vidal-Bastian-Yaya gibi hayvan orta sahalar varken 500 senedir Xavi-Iniesta..neden reklam yüzleri çünkü, ayrıca efendi adamlar rol modelliğe uygun.

rmadrid ve barca maçlarını ortalama 1 milyar kişi izliyormuş her hafta. bence tek neden bu. premier lig bence mükemmel tamam ama bir barca real yok. yoksa bastian, xaviden kötü oyuncu değil zaten geçen sene sahadan sildiler barcayı.

Geri
Üst Alt