Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Hayır konuyu zahiri bir açılım getirdim hürmetler...Bundan sonra kimse berke gelsin diyemez...Yine konunun a.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır konuyu zahiri bir açılım getirdim hürmetler...Bundan sonra kimse berke gelsin diyemez...Yine konunun a.
@Yunus Can da mıBütün değil yeni nesil gençlerin hemen hepsi...
Hemen hepsi dedim
Yeni nesil deyince aklıma @Demir Baş geldi.Hemen hepsi dedimAma kendisinde gizli bir ninnoşluk sezmedim...
Yine konunun a.
Yapma yawİyi kumaş.
Hiç düşünülmeden €5m verilip kadromuza kazandırmalıyız.
ibne değilse erce gelsın barı reısHayır konuyu zahiri bir açılım getirdim hürmetler...Bundan sonra kimse berke gelsin diyemez...
Erce de bu yaşta dövme mövme ne varsa yaptırmış hakkında şüphelerim varibne değilse erce gelsın barı reıs
Bende de dovme var Reis ayip ediyon bak milli mac basligindaki muhabbet ile 2 oldu buErce de bu yaşta dövme mövme ne varsa yaptırmış hakkında şüphelerim var![]()
Sen kaç yaşındasın?Bende de dovme var Reis ayip ediyon bak milli mac basligindaki muhabbet ile 2 oldu bu
20 yaş altı ise galatasaray'a yaklaşmasını sakıncalı buluyorum...Dövmesi olan ne oluyor
Milli maç başlığında ne olmuştu ki?Bende de dovme var Reis ayip ediyon bak milli mac basligindaki muhabbet ile 2 oldu bu
@Alp Memduh Kalyoncuanladığım kadarıyla genç futbolcular ve dövmeli üyeler ibne.
anladığım kadarıyla genç futbolcular ve dövmeli üyeler ibne.
Edersem kimse dersime girmez artıkHocam Galatasaraylı öğrencilerinize bu forumu tavsiye eder misiniz?