Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper lig zamani geldi artik
Bu arada 3 büyüklere oyuncu vermeyerek dogru yapiyorlar takdir etmek gerekiyor
Samimi gelmeyen kulüp.
ne alaka simdi dedim YANLIS ANLAMAYIN
super lige cikmamak icin mi? niye oyle. bi sey yapsinlar kİzmir kulübü olmaları ve alt yapı konusunda gerçekten iyi iş yapmalarından dolayı başlangıçta çok sempati duyuyordum ama başkanlarının bir tarafının kalkması, bik bik bik bik konuşması, herkese akıl vermesi; alt yapılarıyla övünmelerine rağmen son 2 yılda ilk 11de 2-3 tane alt yapı topçusunu oynatmaları ve Süper lige çıkmamak için liglerin ilk yarılarını çok kötü geçirmeleri, ikinci yarıda ilk 9-10 maçı art arda kaybetmeyerek play off potasına girmeleri ama sonra maç satıp bilerek play off dışı kalmalarından dolayı acayip gıcık oluyorum. (Bu sene onu da yapamadılar, bu kafayla giderlerse 2-3 sene içinde düşmeleri sürpriz olmaz)
super lige cikmamak icin mi? niye oyle. bi sey yapsinlar k
rtas hic uyumadin mi sen0 yabancıyla lig rekoru kırıp rezil olmamak için herhalde.
super lige cikmamak icin mi? niye oyle. bi sey yapsinlar k
hedeflere bak sanki fm oynuyolar baskanlarini biliyorum gtou kalkmisti bi de nigde fk ile pilot kulup anlasmasi yapmislardi güya üretici takim, aslinda bunlar kadar olamadik o da bizim rezilligimiz 2-3 topcu bile cikaramadik ardadan sonraAlt yapıdan henüz onu ligde tutacak 18-20 adamı bulamadı diye olabilir. Para harcamak zorunda kalacağı için olabilir bilmiyorum ama başkanları biraz garip bir adam. Şu hedef tablosundaki özkaynak sporcu hedefi tutmadı diye bile olabilir. Belki şu anda 4 tane Çağlar, 4 tane Cengiz Ünder'e sahip olmayı hedefliyordu. Herif biraz değişik.
![]()
hedeflere bak sanki fm oynuyolar baskanlarini biliyorum gtou kalkmisti bi de nigde fk ile pilot kulup anlasmasi yapmislardi güya üretici takim, aslinda bunlar kadar olamadik o da bizim rezilligimiz 2-3 topcu bile cikaramadik ardadan sonra