"Altyapıda Ahmet Sivri ve Malik Karaahmet var, bu isimler ilerleyen günlerde..."

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
Galatasaray Kulübü'nün eski altyapı antrenörü Emrah Bayraktar, Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklamalar yaptı.

İşte Bayraktar'in açıklamaları:

"OZAN KABAK DİKKAT ÇEKEN BİR PERFORMANS ORTAYA KOYDU"

''Genç bir oyuncunun Galatasaray gibi bir külüpte oynaması gerçekten çok önemli. Ozan Kabak, geçen hafta Antalyaspor mücadelesinde cidden dikkat çeken bir performans ortaya koydu. Genç oyuncuların olgunlaşması için süre bulması çok önemli. Aynı şey Yunus Akgün için de geçerli, o da sonradan oyuna girip önemli katkılar veriyor."

OZAN KABAK VE YUNUS AKGÜN YORUMU

"Galatasaray alt yapısında daha iyi oyuncular var, bunlar zaman içinde oynayacaktır ama Ozan Kabak ve Yunus Akgün'ün iyi performansları onların yolunu açacaktır."

"BU İSİMLER İLERLEYEN GÜNLERDE OYNAYABİLİRLER"

"Alt yapıda Ahmet Sivri ve Malik Karaahmet var, bu isimler ilerleyen günlerde oynayabilirler. Şampiyonluğa giden takımların golcüleri çok kuvvetli oluyorlar bu sebeple genç golcülerin olgunlaşarak gelmeleri gerekiyor. Ofansif orta saha içinde bu geçerli, bu pozisyonlarda bir genç oyuncunun direkt ilk 11 oynamaları çok mümkün değil."

"SEÇİCİ DAVRANIP BEKLİYORUM"

"Bana çeşitli teklifler geliyor ama seçici davranıp bekliyorum.'' (Ajansspor)

Ofansif oyuncular oynamasi için etkileyici performans koyması lazım
Katılıyorum

Babanız Galatasaray

"Şampiyonluğa giden takımların golcüleri çok kuvvetli oluyorlar (...)"

Demek biz Şampiyonluğa oynamıyorz.

Takımım la ilglili en büyük hayalim, alt yapıdan oyuncu çıkartıp premier lige 31.000.000 ' ya satmak.

emrah-bayraktar-01.jpg

Seçici davranışını yesinler senin. Allahın mantofon öküzü

erenin yerine şu altyapı forvetleri ligde denensin ocak a kadar. Ne kaybederiz ki.

erenin yerine şu altyapı forvetleri ligde denensin ocak a kadar. Ne kaybederiz ki.

Geçen oyuna girdi 5 dk oynadı Yunus maçı çevirmedi diye sövüldü.

Hiçbir şey olmazsa bile oyuncuyu kaybetme ihtimalimiz oldukça yüksek hoca Ozan'da olduğu gibi doğru zamanı bulur zaten kafasında vardır illa bir plan.

Geri
Üst Alt