# Alvaro Dominguez

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Vorsicht, Borussen-Bosse! Eure Kollegen vom Bosporus wollen im Fohlen-Park wildern. Nach EXPRESS-Informationen hat der türkische Klub Galatasaray Istanbul großes Interesse an Verteidiger Alvaro Domínguez (Vertrag bis 2017).

„Gala“ soll bereit sein, mindestens zehn Millionen Euro für den 24-Jährigen zu zahlen. Istanbuls Trainer Cesare Prandelli (56) will seine Defensive für die Champions League aufmotzen.

Prandelli schätzt an Domínguez, dass dieser sowohl Innen- als auch Außenverteidiger spielen kann. „Gala“ bietet Álvaro ein irres Millionen-Gehalt. Macht der Spanier nun die Mücke?

Alvaro, Hrgota...: Die heißesten Personalien bei Gladbach | Mönchengladbach | EXPRESS

almanlara göre domingez icin yüksek bir maas ve 10 milyona yakin bir bonservis teklifi yapmisiz

Hmm aslinda tecrubeli ve genc bir stoper, ama o parayi bizimkiler vermez, verseydi Doria i alirlardi.

Galiba baski altinda kaldigi zamanlar bocaliyormus diye duydum, yani yuksek tansiyonlu maclari kaldiramiyor, ne kadar dogrudur bilemiyorum.

bu adama milyonlari sacip forvet almazsak agir söverim

Gerek yok . Gelse fark yaratmaz . Hatta Chedjou bile daha iyi . Bize Mexes lazım . Hazır Milan serbest bırakmışken kapalım .

Bu paraları verebiliyorsak stopere değil, forvete harcamamız lazım.

Atleticoda iken severdim.

Bayern maçında rezalette tarihe geçti 1kere.

Bu paraları defansa verirsek bu yıl basketbol izlerim.

Gelirse cok iyi olur, defans biraz daha duzelir.

Balanta'dan fln cok daha faydali olur.

Fakat 10 milyon € edecek biri degil, stoperler icin 10 milyon € buyuk para.

İddia ediyorum, Süper Lig böyle kaliteli stoper görmemiştir. Gelirse çok sevinirim ancak bahsedilen rakamlara çıkamayacağımızı biliyorum.

Not: Hazar Büyüka ile bir akrabalığım yoktur.

en az 10 milyon ödemeye haziriz diyor kaynak, iyi sallamislar. nerde 10 milyon ödeyecez biz

6.5 milyon euro verecegiz buna.Almayın bunu bi o kdar daha koyup adam gibi bir golcü alın.

Ben (kanat-)forvetin bizim icin su an en önemli pozisyon oldugunu düsünüyorum. Stopere yabanci almayi pek mantikli bulmuyorum su an. Hele hele elinde Chedjou dururken. Bence öyle Chedjoudan bariz iyi olan bir stoper degil.

riera vakası olur tonla parayı alır sonrada göndermeye yer ararız son derece yanlış yönetiliyor sanki rakiplerden insanlar klübü yönetiyor ve batırmak için özel çaba içindeler..

Geri
Üst Alt