Alvaro Morata: ''Euro 2024 öncesi kendime zarar vermeyi düşündüm''

Melih Akan

Berlin Panteri
1749915337265.webp

Alvaro Morata: "Çok korkunç, kendime zarar verecek düşüncelerim vardı. Yaşadığım depresyon nedeniyle sakatlık numarası yapıp EURO2024'e gitmemeyi bile düşündüm."

Atletico Madrid'in Dortmund'a elendiği Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Morata net bir gol fırsatını kaçırdıktan sonra moralinin bozulduğunu söylüyor: "Topu takip edemiyordum, maçı kaybetmiyorduk ama kafamın içinde Atletico ile Şampiyonlar Ligi finaline çıkma şansını kaçırmıştık. Maç bittiğinde soyunma odasında uzun süre yalnız kaldım. Sadece ağlamak istedim. Her şey o andan itibaren başladı.Vücudunuzda birçok şey hissetmeye başlıyorsunuz ve neden ya da nasıl olduğunu bilmiyorsunuz. Bacaklarınız ağrıyor. Göğsünüz kapanıyor. Nefes alamıyorsunuz. Uyumaktan ve uyanamamaktan korkuyordum. Her şeyden korkuyordum."

Netflix belgeseli çıktı mı

Anlaşılabilir hisler. İnsan zaman zaman böyle dönemlerden geçebiliyor.

Yarim sezon osimhene partnerlik etti ama bu bile kendisini yetersiz hissetmeye yettii.

İlacı Galatasaray. Sane ve Yunus ile çılgın atacaklardır.

Maytap geçilecek bir konu değil
Çeşitli rtaşlarımızın ereksiyon temalı esprilerine gösterdiğiniz hassasiyeti sporcumuzun sağlığına da göstermenizi bekleriz.
Sn morataya bu vesile ile geçmiş olsun dileklerimizi gönderelim
adminlerden birinde ereksiyon problemi yaşayan mı var demek istiyorsun

Gecmis olsun kral, acil sifalar dilerim

Depresyon sakaya gelmez beyler, cok ciddi hastalik, ölüme kadar yolu olabiliyor, Allah kimseye göstermesin

*zor *zamanlardan *gecti morata .
kendisini alirken ozellikle bu duruma *deginmistim .

kalbi guzel bir oyuncu ve once insan .

futbol ;

ister bizle ister diledigi yerde -basarili olmasini isterim .
kanimca bizle devam etmezse, ulkesin de devam edecektir yuksek ihtimal...

saygi ve selamlar

Geri
Üst Alt