Álvaro Morata, Milan'a İmza Attı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1721052656463.png

İtalyan devi Milan, Atletico Madrid forması giyen Alvaro Morata'nın transferini bitirdi.

Milan, Atletico'ya 13 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

İtalyan ekibi, 31 yaşındaki İspanyol yıldız oyuncuyla senelik 4.5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme konusunda anlaştı.

[Fabrizio Romano]

Tam Milan'lık oyuncu. Kesinlikle iş yapar.

Ölücü Milan yine ucuza bitirmiş bir transferi.

inter şsmpiyon bu zurna ne zaman lig şampiyonu olmuş

Bedava gitmiş fenerin almadığı iyi olmuş. Nesyri ve firmino katkı veremez bunlara çok seneye de muslera ve icardi den dolayı en büyük şampiyonluk adayıyız

cok ucuza gitmis adam fener cok istiyordu tahminim fenere gitmek istemedi yoksa fener bunun iki katini verirdi

giroud'nun ikamesi işte. yok pahasına mis gibi doldurmuşlar yerini

Ne alaka yaw gayet iyi topcu
Gezegende buna kitlendiğim kadar başak bir forvete kitlenmedim galiba. Bulunduğu seviyenin hakkını hiçbir zaman verememiş bir isim bana göre, 200m€ harcanmış kendisi için toplamda. Atletico güzel bir adresti kendisi için, ön alan baskısını iyi yapan, etrafını rahatlatan birisi ama gol yükünü üstleneceği takımlarda ana plan kendisi olamaz, olmamalı.

Esi Italyan [Alice Campello] , Juventus'ta oynadigi zaman tanismislar ve evlenmisler. 4 tane de cocuklari olmus hepsinde Italyan ismi var. Bu sebeple Italya'ya donmek istemis olabilir daha dogrusu esi istemistir gibime geliyor.

1721137577455.png

Chelsea zamanı bir kabız duruşu vardı, yüksek bonservisin altında çok ezilmişti, iş yapmayan adam gibi görülüyordu belki ama bayağı iyi adam. Ben Atletico'nun yerinde olsam asla bu kadar kolay bırakmazdım.

Chelsea zamanı bir kabız duruşu vardı, yüksek bonservisin altında çok ezilmişti, iş yapmayan adam gibi görülüyordu belki ama bayağı iyi adam. Ben Atletico'nun yerinde olsam asla bu kadar kolay bırakmazdım.
Serbest kalma bedelini odemis Milan, yapabilecekleri bir durum kalmadi o bakimdan :)

Geri
Üst Alt