Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.709
- 15.372
- 2.323
Fit ve enerjik görünüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocaya fikir sorulmamali artık çünkü ne istediğini kendiside bilmiyorİleri hatta bir tane bağlantı yapacak oyuncu şarttı Gouri daha iyi olurdu sanki ileri de her yerde oynayabildiği için ama beceremediler. Şu anda kesin stoper alınmalı, orta saha şart ondan sonra kanat bek alınmalı. Bütçe 2 transfere el veriyorsa stoper ve orta sahayı tercih ederim ben.
sakal işi ve giyinme yüzünden sanmam açıkçası.Sokakta görsen Türk sanırsın.
Morata bitmisyaşlı gibi duruyo
Hep diyorum bu işin doğru yönü bana göre hocaya istediği bölge ve oyuncuda istediği özellikler sorulmalı sonra profesyonel Sportif Direkör- scout vb. gibi profesyonel isimle o özellik ve mevkideki oyuncuları belirler görüşürler ve anlaşmaya yakın isimleri en son hocaya sunar hoca o belirlenen isimlerden seçer. Bence doğru yöntem bu olur. Bize şu an sağ bekten önce stoper lazım sonra orta saha ve kanat bek lazım bence.Hocaya fikir sorulmamali artık çünkü ne istediğini kendiside bilmiyor
Aslında nelsonla sorunları çözse stopere hiç ihtiyaç yok ,yazık etti bu adama
Sağ bek almak bunadar zor olmamalı fener 1 günde indirdi anlamadım neden uzuyor
Sen küçükken kaç yaşındaydın?yaşlı gibi duruyo
efendi giyinmiş - tüm göğsünde rapçi fotosu ile şapka mı taksaydı şalvar eşofmanla.giyim konusunda baya zevksiz bu arada. hacı elbisesi gibi
böyleefendi giyinmiş - tüm göğsünde rapçi fotosu ile şapka mı taksaydı şalvar eşofmanla.
çok farklı profil olm.
gol müziği işine girilmemeli artık.Vaay şarkıyı kullanmış resmi hesap gol müziği olmalı oleeeeyy oleeeeyyy çekmeliyiz
Hoşgeldin El Matador
Allah'tan formamız her şekilde yakışıyor.çok farklı profil olm.
takım giyen adam efendi adamdır - hacı abartı olmuş biraztirko yüzünden![]()