GSC Haber Álvaro Morata'dan, Galatasaray Taraftarı'na Mesaj Var

Güzel katkı ver bakalım aslan parçası. Nice zaferlere

22081212UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İleri hatta bir tane bağlantı yapacak oyuncu şarttı Gouri daha iyi olurdu sanki ileri de her yerde oynayabildiği için ama beceremediler. Şu anda kesin stoper alınmalı, orta saha şart ondan sonra kanat bek alınmalı. Bütçe 2 transfere el veriyorsa stoper ve orta sahayı tercih ederim ben.
Hocaya fikir sorulmamali artık çünkü ne istediğini kendiside bilmiyor
Aslında nelsonla sorunları çözse stopere hiç ihtiyaç yok ,yazık etti bu adama
Sağ bek almak bunadar zor olmamalı fener 1 günde indirdi anlamadım neden uzuyor

Hocaya fikir sorulmamali artık çünkü ne istediğini kendiside bilmiyor
Aslında nelsonla sorunları çözse stopere hiç ihtiyaç yok ,yazık etti bu adama
Sağ bek almak bunadar zor olmamalı fener 1 günde indirdi anlamadım neden uzuyor
Hep diyorum bu işin doğru yönü bana göre hocaya istediği bölge ve oyuncuda istediği özellikler sorulmalı sonra profesyonel Sportif Direkör- scout vb. gibi profesyonel isimle o özellik ve mevkideki oyuncuları belirler görüşürler ve anlaşmaya yakın isimleri en son hocaya sunar hoca o belirlenen isimlerden seçer. Bence doğru yöntem bu olur. Bize şu an sağ bekten önce stoper lazım sonra orta saha ve kanat bek lazım bence.

giyim konusunda baya zevksiz bu arada. hacı elbisesi gibi

Morata süper transfer bizim için. Hem orta saha bağlantısını kurar hem hızlı hemde iyi bitirici birde stoperleri üzerine çeker. Sırf şu transfer bile sistemimizi aşırı değiştirir. Okan Buruk yine saçma sapan işler yapmasa tabi. Bir orta saha birde stoper ile olay başka yere evrilir işte o zaman Avrupa Kupası hayali kurulabilir. Kutucu ve Salai Avrupa listesine yazılmamalı Salai satılmalı seneye ayrıca düzelme ımkanimiz bu

efendi giyinmiş - tüm göğsünde rapçi fotosu ile şapka mı taksaydı şalvar eşofmanla.
böyle
ddf725e94b12401e8453ede7a278399c.jpg

Vaay şarkıyı kullanmış resmi hesap gol müziği olmalı oleeeeyy oleeeeyyy çekmeliyiz

Hoşgeldin El Matador

Hayırlı olsun ama keşke önce bir orta saha alsaydık

Geri
Üst Alt