GSC Haber Alvaro Morata'nın MR'ı Çekilecek

Ekrem de kötü. Yabancıların hepsi patates çıktı.

En iyisi Okan yine eldeki hocalardan. Acı gerçek
Ekreme yatırım yapmıyorlar. Adam 6 oyuncuyla euroligi aldırdı. Sancho Alba torrens vardı ozamanlar. 1 tane skorerin olsa çok şey farkederdi. Okan bence o bütçeyle en kotusu

Moratayla aynı hesap oyunu soğutamayıp press yaptırıyordu yine.

İsim farketmiyor ki. Osimhen, İcardi, Morata, Barış, Mertens, X. uzun boynu oyunculara press yaptırana da yönetim olsam anında az gel konuşacağız derdim. 80 dakika zaten del gibi koşturmuşsun hala rakip çıkmasın diye gölge presi yaptırıyorsun.

Hayır işe de yaramıyor. 1 kişinin koştuğu oyunda nasıl press oluyor anlamıyorum.
3kisi onde basıyor gerisi geri çekiliyor orta saha bomboş. Arkaya bir top pozisyon oluyor.

Valla artık gına geldi. Bu heriften acilen kurtulmamız lazim. Bizden sonra gideceği yer yine Anadolu takimlari

Oynayarak gelen adamı geldiğinden beri dinlendirmeden 3 günde bir sahaya atarsan adele gider tabi. Morata'nin buzlu zeminli bolu'da ne işi var da oynatiyorsun. Dinlendirsene.
Ne alakası var oynayarak geliyor
Dinlendirme diye birşey nerde var
Adam oynayacak
Şunu dersen anlarım oyun sistemi oyunculara ekstra yük bindiriyor

Ama çok oynamak oyuncu sakatlamaz
Doğru dürüst yaşam tarzı olan adama birşey olmaz oynamak oyuncuyu forma sokar

Bu baskı oyununun sürdürülemez olduğunu her zaman dile getirdim.

Artık sakatlıklar da başladı ve sakatlanan oyuncu bizde hiçbir şekilde eski performansına dönemiyor.

Sezon içinde hedef maç olan max. 5 maçta bu şok presli oyunu deneyebilirsin ama bunu bir taktik haline getirmek sürdürülebilir bir şey değil.

Artık adam gibi bir oyun anlayışı geliştirmeli. Topu rakibe verip kapmaya çalışmak veya top bizdeyken uzun top dışında hiçbir aksiyona girememek çok büyük sıkıntı. Bu kadar para harcıyoruz aldığımız sonuçlar rezalet.

Bu baskı oyununun sürdürülemez olduğunu her zaman dile getirdim.

Artık sakatlıklar da başladı ve sakatlanan oyuncu bizde hiçbir şekilde eski performansına dönemiyor.

Sezon içinde hedef maç olan max. 5 maçta bu şok presli oyunu deneyebilirsin ama bunu bir taktik haline getirmek sürdürülebilir bir şey değil.

Artık adam gibi bir oyun anlayışı geliştirmeli. Topu rakibe verip kapmaya çalışmak veya top bizdeyken uzun top dışında hiçbir aksiyona girememek çok büyük sıkıntı. Bu kadar para harcıyoruz aldığımız sonuçlar rezalet.
Bir gün herkes okanball futboluna doyacak

Sürdürülebilir oyunumuz yok. Canı çıkıyor futbolcuların.

İnşallah bir şeyi yoktur.

Oyun sistemini rasyonalize etmemiz lazım

Tottenham maçı ile başlayan şu dominasyon takıntısını bırakmalı önce Okan.

Geçen sene sana maç aldıran kaliteydi atletizim değil.

Süper Lig’de de Avrupa’da başarının anahtarı çoğunlukla kalite.

Bırakalım bu Klopp’culuk işlerini.

En kaliteli 11 adamını yaşına bakmadan yazacaksın ve maçı kazanacaksın yedeklerden girenler ile de bazen.

Yoksa dün gibi Jelert’i soldan sağa, Cuesta’yı ortadan sağa, Kaan’ı ortadan beke atarsın 3-4 atıp gönderir elin oğlu.

Hataya devam edersen derbiler ve lig de gidecek hocam.

İnat etme

Muslera
Sanchez
Bardakçı
Kaan
Torreira
Sara
Mertens
Barış
Yunus
Morata
Osimhen

Yaz geç

haydi şu açıklansa da artık ona göre kafamda okan için bir şeyler kursam

4-1 maçta 90 dk ya kadar boş yere oynatarak sakatladı herifi
bi driplingle de sakatlanmasın bi zahmet oyuncu ya. jakops da aynı. son oynadığı maçta bi tane ekstra kostu gitti neresi gittiyse. buda benzer oldu. hiç mi zorlamaya gelmiyor bunların adeleleri anlamıyorum. barışa bak hayvan gibi yük bindiriyor ayaklarına bir şey olmuyor.

🤣

Sirada osi var. Hocam onuda yiyecek bu koṣ koṣlu taktikle

Mr a girdiğine göre 2-3 hafta oynayamaz, osimhene de birşey olursa sezon biter.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okan idmanı yiyen ne tur geçebiliyor ne sağlam kalabiliyor

Derbide aklı başında bir topçumuz olacaktı onu da beceremedik

Geri
Üst Alt