# Alvaro Negredo

Middlesbrough ile anlaşmış.

(kiralık)

"Ben Negredo’yu silmem. Ben de Negredo’dan beklediğimi bulamadım. Artık Şenol Hoca ondan umudu kesmiş olabilir. Ama Beşiktaş’tan ayrılmazsa, sezon ortasında göreceğiz ki takımın en etkili hücum silahı yine o olur."

Mustafa Denizli

Cevap: Sercan Yıldırım görüşmeyi doğruladı

Umarım almayız. YERLİ FORVET'E BOYKOT !

İbrahim Yazıcı inatlığı bırakıp versin Sercan'ı.

Gel Sercan gel ! Almalıyız..

Sercan--Batuhan--Ersan--Ozan

İsimleri ön planda yerli piyasasında.

Sercan>batuhan olacaksa sercan olmalı.

son vuruşları gerçekten kötü. ama mükemmel bir yedek olur

super bir yedek olur itirazim yok ama kimin yedegi olurki?
Cevap: Alper’le anlaşamadılar

Bu adamı alamadı ya başkan :)
Büyük futbolcu. Komple bir santrafor.

Negredo kiralık (opsiyonla) + G.İnler transferleri takıma çağ atlatır
kisa vadeli düsünmemek lazim. 3-4 yil takima faydali olur.

Ayrica Negredo gelsin..2 ay sonra kullanalim mi yoksa...adi duyulmamis..takima 0 katkisi olan bi brezilya mi gelsin istiyorsun?
öldürücü bir adam gelsin isterim öküz gibi de kuvvetli
Lakap: THE BEAST

negredo_the_beast_tames_liverpool_and_suarez_by_omarmomani-d6znr4b.jpg
Müthiş bir adam . Ama hem sakat hem de alamayız . Bırakmaz Man City . Gelse efso olurdu takımda o ayrı .
Soldado tercihimdir.
Keşke alabilsek, komple bir santrfor.
Negrede Gelecek Bukadar.
Transfermarkt 2 ay diyor...bazi yerler 1-2 ay diyor.

Belli olmaz bazen daha uzun sürebiliyor bi iyilesim..bazen de daha kisa.

1-2 ay bekleyip Komple babayigit bi forvet elde ederiz.

NuriDenDestekGelsinNegredoYa#

Videosuna bak :D
Pato futbolu kafasinda bitirmis...yavasdan göbek yapior...coktailer fln sambaaaa

Video ya bak..adam okadar agir degil... Adam COK GÜCLÜ ve buna ragmen gayet ,,hizli".

Nuri bu gercek FUtbol FIFA degil..sana kalsa biabiany yi tek forvete koyariz ... --____--
Su anda almaya gücümüzün yeteceği en iyi oyuncu.
Sakatlığını takmayın kafaya Almeida geleceğine sakat Negredo gelsin daha iyi.
1-2 gün önce yazdım getirebilsek 40 gol atar.
Buyuk golcü. Gelsin.
o kadar da degil. adam kariyeri boyunca ispanya'da 106 gol atabilmis, 9 tanede ingilterede..

bizde bir sezonda taş patlasa 25 tane atar. dolayısıyla fazla ucmayalım ama mükemmel bir transfer olur.
Seksi olur

Agüero-Negredo geçen sezonun ilk yarisinda belki de en iyi santrafor 2liydi

Ersin sen neyin peşindesin ya? Şimdi bile gelse ihtiyacımız varken adama bilmem kaç yıl önce gelsin yazmışız bugün bir bok varmış gibi alıntı yapıyorsun ne demeliydik, ne istiyon yani ayrıca ben bugün gelsin yine istiyorum sıkıntı ne? Gayet iyi oyuncu.

Ersin sen neyin peşindesin ya? Şimdi bile gelse ihtiyacımız varken adama bilmem kaç yıl önce gelsin yazmışız bugün bir bok varmış gibi alıntı yapıyorsun ne demeliydik, ne istiyon yani ayrıca ben bugün gelsin yine istiyorum sıkıntı ne? Gayet iyi oyuncu.

Bizi g*t ettigini saniyor

City dönemindeki Negredo'ya laf etmek hıyarlık

Şu anki durumu da Şenol yüzünden oldu zaten.

Bizi g*t ettigini saniyor
Kendisinin gelmesin başarılı olamaz yönünde bir yazısı var mı ya da başka konuda muadili yok o zaman 5 yıl önceki fikirleriyle insanların şimdi kıyaslamanın manası ne? Dünkü iddia sonuçlarını açıp ah be biliyodum bu maç kesin 2-2 bitecekti diyen dayılar gibi komik, biliyosan yazsaydın kardeş.

Bu sezon iyi oynuyordu, City döneminde de Agueroyla bir ara en iyi forvet ikiliydi

yani köpeğini kesip yemeyeyim Ersin, akilli ol

Şu an gelsin hayır demem iyi oyuncu.

Biz eğer eren'e top şişirip duvar olmasını istiyorsak o zaman negredo tipi oyuncu alabiliriz ama benim bildiğim fatih hoca komple forvet istiyor drogba'nın hızlı olduğu zamanlar gibi alıp yardırabilen , adamı sırtında taşıyabilen.

negredo'nun o günleri geride kaldı ama eren'den her türlü daha iyidir.

ucu sana dokununca hiddetlenmissin ahbab

ucu sana dokununca hiddetlenmissin ahbab

ya aslinda arada bir eski aktif forum yazarlarinin yazisina denk geliyor. eger bildirilerden haberdar oluyorlarsa belki foruma yeniden gelmelerine vesile olabilir. Benim bu eski thread'lerden bu ilginc yazilari cikarmam forum icin her turlu yararlidir. buyuk dusunun biraz. hatta kilitlenmis ve up'layamadigim o kadar cok mesaj var ki...

ya aslinda arada bir eski aktif forum yazarlarinin yazisina denk geliyor. eger bildirilerden haberdar oluyorlarsa belki foruma yeniden gelmelerine vesile olabilir. Benim bu eski thread'lerden bu ilginc yazilari cikarmam forum icin her turlu yararlidir. buyuk dusunun biraz. hatta kilitlenmis ve up'layamadigim o kadar cok mesaj var ki...

soyle bana ahbab engelleri kaldiririm uplarsin
maksat forumda harp

Geri
Üst Alt