Amanda Cerny ve Yozgatlı Dayı

Yasin gene sen gene komiklikler şakalar.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belli zaten
YOG yazacak kadar mal olamaz kimse

Her şey gibi özgüveninde fazlası zarar.

Hesabın 500 takipçisi vardı 10 bin oldu 2 günde.

Yozgat'a götüren otobüs biletleri zamlanır bu gidişle.

İngiliz Hatun gördüğü ilgi karşısında kayıtsız kalamadı tabii. Gaz vermede üstümüze yok.

Putting up my new flag ??????????????????❤️❤️❤️
Cun_JfgUsAAexwg.jpg

Amanda Cerny ‏@AmandaCerny
I just booked my flight to Europe... leaving tomorrow!! On a mission to see my people???????????? !!!!#CernyYenge

Elini sallasa ellis

I need to do a Turkish video to welcome my new life as TURKISH QUEEN! haha love you guys. This is so great.

THE YENGE!!!!!

Anıl  ‏@anilozgen
You're gonna be our "YENGE" Are you ready ? @AmandaCerny @caferlalek
CuhpHT1WEAEQfxB.jpg

I must now go to Yozgat and find a new husband... The love of my life turned out to be a married man. #heartbrokenCerny

My dearest @caferlalek ... Will you marry me? Benimle evlenir misin?
CuhUkP-UMAUgrjh.jpg

Karı hepimizle kafa buluyor beyler. Bu işin başka izahı yok :D

Muhtemelen yakın dönemde bir Türk firması, kendisiyle sponsorluk anlaşması yapar. Türkiye'de reklamlarda oynaması yakındır. Çok sürmez.

Son düzenleme:
Gerçeği açıklıyorum. Hesap parodi demiştim zaten ancak iş daha keskin, hesap kasıtlı olarak bu iş için açılmış zaten sayısız tweet varken buna özel olarak cevap vermesinden şüphelenmiştim.

Bugünkü diloluklar falan olunca da iyice belli hatun türkiyeye gelecek kendisini tanıtmış oldu böylece.

Gerçeği açıklıyorum. Hesap parodi demiştim zaten ancak iş daha keskin, hesap kasıtlı olarak bu iş için açılmış zaten sayısız tweet varken buna özel olarak cevap vermesinden şüphelenmiştim.

Bugünkü diloluklar falan olunca da iyice belli hatun türkiyeye gelecek kendisini tanıtmış oldu böylece.

:007:

?
ne anlatiyon

Geri
Üst Alt