Üye Görüşü Amatör Branşlarda Son İki Senede Oluşan Zarar

hamdi-kurşun

Parçalı Üye
Amatör branşları çok sevsem de bu yapı devam ettiği sürece bu zararları hiç bir klüp kaldıramaz gibi görünüyor.Bu konu da düşünceleriniz çözüm önerileriniz var mıdır arkadaşlar.

1-GS Basketbol Erkek-Bayan Takımlarının Kulübe 2 yıllık zararı --> 86.840.000 .-TL

GS Basketbol Bayan.. 2013 --> 4.720 TL gelir.. 16.151 TL gider.2014--> 8.513 TL gelir. 17.192 TL gider.ZARAR --> 20.110.000 TL..

GS Basketbol Erkek.. 2013 --> 17.222 TL gelir.. 44.961 TL gider.2014--> 14.266 TL gelir. 53.200 TL gider.ZARAR --> 66.673.000 TL.

2-GS Voleybol Erkek-Bayan Takımlarının Kulübe 2 yıllık zararı --> 23.240.000 .- TL..

GS Voleybol Bayan2013 --> 5.792 TL gelir.. 11.800 TL gider.2014--> 2.434 TL gelir. 9.399 TL gider.ZARAR --> 12,973 TL

GS Voleybol Erkek
2013 --> 2.860 TL gelir.. 8.400 TL gider
2014--> 2.420 TL gelir. 7.147 TL gider
ZARAR --> 10.267 TL

GS Basketbol ve Voleybol Şubelerinin 2013-2014 yılları arası kulübe zararı - - > 110.023.000 .- TL

Adam akıllı sponsor bulamazsan normal böyle giderler.

Voleybol şubelerini kapatsınlar , bir işe yaradığı yok . En azından 2-3 yıl

Futbolun kamburu olmaya devam edecekler,hele şu erkek voleybol takımının adını sanını bu yaşıma kadar duymadım

2 yilda toplam 100 küsür milyon tl zarar ... cok ama cok fazla.
maddi anlamda fazla getiri olmayan branslar üstelik.
kapatilsindan yana degilim hata karsiyim ama bukadar paralar yatirilmasinada gerek yok . ayagini yorganina göre uzatirsin.
gencleri oynat, alt yapidan oyuncu yetistir bilmem ne artik. 100 milyon.... vay be :(

En başta şu şubelere amatör demeyelim , ,
bu branşların mevcut halleriyle yürümeyeceği bir gerçek , artık ciddi bir yol ayrımına gelinmeli ,
ya aynı futbol A.Ş. gibi mevcut yapıdan tamamen ayrılıp ÜLKER gibi bir sponsor bulunmalı ve her alanda şampiyonluğa oyanayacak ekipler kurulmalı ,
yada amatör kelimesi lefta değil özde olmalı ve kanuni gereklilikler nispetinde tamamen çocuklara eğitim veren bir seviyeye indirgenmeli ,
ama bu şekilde kesinlikle devam etmemeli özellikle UEFA FFP'i dahada sıkmaya başlayacakken ,

Ayrıca futbol takımındaki ücretler üzerinden de kıyaslama yapılması bana saçma gelmekte çünkü eleştirdiğimiz kontratlarda isterse 1 lira yazsın diğer şubelerin durumuna faydası yok !

Amatör kulüplere sponsor bulunup idaresi devredilmeli,

şirketlerin gelirleri satılıp zararlarından kurtulmalı..

Voleybolu kapatsınlar bence de kaç senedir bir başarımızı görmedim.Sponsor bulmak da öyle kolay değil.

4 branş için yılda 50 milyon dolar bulunabiliyorsa o sponsoru futbola yönlendirelim pliz.

Sponsor yok işte, taraftar "bulsunlar" demeye devam ediyor. Bütün zenginler, büyük şirket sahipleri, devleti yönetenler fenerli. Hepsi de bildiğin holigan. Galatasaray için elini cebine atan yok.

Erkek basketbol hariç hepsini kapatsinlar. He kapatmiyorsan da bütçesine göre yönet, ekstra para aktarma.

Tekerlekli Sandalye basketbol takımının 2013-2014 yılları arası zararı 7.100.000 TL

her branşımız ayrı ayrı şirketleşmeli, ne kadar geliri varsa o kadar para harcamalı.

Bu şubeleri profesyonel hale getiremiyorlarsa ya artık sadece oyuncu yetiştirmeye yönelik olsun, ya da komple kapatılsın. Göz göre göre de bu kadar yükün altına girilmez. Kimse sponsor olmuyor işte bunlara. Olanlar da çorba parası verip adını yazdırarak kendini tatmin ediyor sadece.

amator branslar tez vakid imha edile

Adam akıllı ve proje ve sponsorlarla bu branşlar kendi gelir-gider dengelerini sağlamalı. Yönetim bunun için vardır. Koca GS Spor Kulübü bunu da başarsın bir zahmet. Kapatmak da ne demek?

Futbolun zarari ne kadarmis acaba onu da mi kapatsak napsak ?

cingıl bels

Geri
Üst Alt