- 27 Ocak 2010
- 138.105
- 104.096
- 5.648
açtım iyi gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi değil ama en azından ortam filan gerçekçiydi. Bir tek kedi fazla abartı olmuş. Ben olsam zaman kazanmak için zombilere yem etmiştimaçtım iyi gibi
![]()
^janra severler adina ^izlenebilir .açtım iyi gibi
![]()
Muazzam bir dizi. Amazon’un en başarılı yapımlarından.Nereden aklıma geldi bilmiyorum ama çıktığı dönem bayağı hoşuma gitmişti. Başarılı bir dizi, dizi arayışında olup da gözden kaçıranlara tavsiye edebilirim;
The Terminal List
![]()
İzle: İNFAZ LİSTESİ Sezon 1 – Prime Video
Binbaşı James Reece, tüm müfrezesinin öldürülmesinin ardındaki gizemli güçleri araştırıp intikam almaya başlar. Ordunun komuta yapısından bağımsız hareket eden Reece, sorumlu kişileri yakalamak için yaklaşık yirmi yıllık muharebe deneyimini kullanır.www.primevideo.com
Bu nasıl kadro arkadaş. Şu kadroyu aynı sete getirip de ortaya bir çöp çıkartmamışlardır umarım
Ekli dosyayı görüntüle 284664
Tekrar başladım. The Office hayranları olup da bunu izlemeyen varsa mutlaka izlesin. Kimine göre Office'den çok daha iyi.
![]()
İzle: Parks and Recreation Sezon 1 – Prime Video
Amy Poehler, Pawnee, Indiana’nın Park ve Bahçeler Departmanı’ndaki orta kademe bir bürokrat olan Leslie Knope’u canlandırıyor. Kasabasını güzelleştirmeye -ve kariyerinde ilerlemeye- çalışan Leslie savunma halindeki bürokratlarla, huysuz komşularla ve hukuk davalarını silah olarak kullanan...www.primevideo.com