Amazon Prime Video | Ana Konu

açtım iyi gibi

6fa6f930e14ddb794e34b08a130f576dfdbaaa2c8c721950155a4179710ae38c.jpg

^janra severler adina ^izlenebilir .

kismen , bir tik 28 days later & bir tik walking dead sentezi ,vb hatta daha eskilerden ornekler akla geliyor .

^janra adina ^yenilikci bir dokunus gorememem - filmin hikayesi ozelinde en zayif buldugum noktasi .

10 / 6

saygi ve selamlar .

Nereden aklıma geldi bilmiyorum ama çıktığı dönem bayağı hoşuma gitmişti. Başarılı bir dizi, dizi arayışında olup da gözden kaçıranlara tavsiye edebilirim;

The Terminal List

Nereden aklıma geldi bilmiyorum ama çıktığı dönem bayağı hoşuma gitmişti. Başarılı bir dizi, dizi arayışında olup da gözden kaçıranlara tavsiye edebilirim;

The Terminal List

Muazzam bir dizi. Amazon’un en başarılı yapımlarından.

2.sezonu umarım 2025 içinde gelir.

Toplu halde izleyelim. Gerçi toplu topsuz yine herkesin defterini dürecektir.
Keşke ilk sezondaki o hapishane sahnesini genele yaysalardı.

Bunlar birden 100 tane filan film koymuşlar gibi
Mississippi yanıyor
Kazanma arzusu

Rahmetli Gene amcamın da filmleri var

@Vasfi Vural kanal d 'de yeni baslayan (2 bolum oldu) - esref ruya - dizisini -> amazon prime almis .

amazon platform'un , yine bir acik kanal dizisi olan ; bahar dizisinden sonra - bu aldigi 2.dizi oldu .

esref ruya basliginda da dedigim gibi , bayagi ^kulfetli bir yapim^ bu dizi . bi ihtimal , bu tur digital anlasmalarla dizinin omru gorece uzar gibi .
-bilemiyorum. bekleyip gormeli . ilk 2 bolumu keyifle begenerek izlemis bir izleyicisi olarak , uzun omurlu olmasini umuyorum.....

saygi ve selamlar .

Reacher bitti. İlk 2 sezona göre 1 tık sönük olsa da gene de başarılıydı. Finali daha şaşalı bekliyordum açıkçası.

Bu nasıl kadro arkadaş. Şu kadroyu aynı sete getirip de ortaya bir çöp çıkartmamışlardır umarım 😂

Ekli dosyayı görüntüle 284664

Tekrar başladım. The Office hayranları olup da bunu izlemeyen varsa mutlaka izlesin. Kimine göre Office'den çok daha iyi.

Tekrar başladım. The Office hayranları olup da bunu izlemeyen varsa mutlaka izlesin. Kimine göre Office'den çok daha iyi.

bence ofisten daha iyi ewet

Geri
Üst Alt