Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.438
- 106.060
- 4.738
Bu mesajinla vasfiyi mutlu ettin!!Peripheral övdüğünüz kadar yok la 3.bölümde sıktı bıraktım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mesajinla vasfiyi mutlu ettin!!Peripheral övdüğünüz kadar yok la 3.bölümde sıktı bıraktım
yazıp yazıp siliyodum kral çıplakBu mesajinla vasfiyi mutlu ettin!!
@Sami Karakoç gün içerisinde kac farkli dizi izliyorsun?
Kötü çıkarsa özelden söverim biliyonIzlemedim
Amazonda
the boys
The man in the high castle
Peripheral
Takip ediyorum. Ucu de uzmedi.
Sen birak yuzuklerin efendisini falan git person of intereste basla sonra tesekkur edersin
onu da beğenmezsen dizi izlemeyi bırakKötü çıkarsa özelden söverim biliyon
Neyi bırakıp bırakmayacağımı sana mı soracağım aslanım?onu da beğenmezsen dizi izlemeyi bırak
engeli yeedinNeyi bırakıp bırakmayacağımı sana mı soracağım aslanım?
peripheral 4.bölüm
tempo ve aksiyon düşük ama ana hikayenin ilerlemesi açısından iyi bölümdü. 5.bölümün fragmanına baktım daha hareketli geçecek gibi duruyor
peripheral 5.bölüm
dizinin temposu her bölüm artıyor ama şuan beklenen seviyede değil. aksiyon ve tempoyu biraz artırmalılar. 6.bölüm fragmanından anladığım baya hareketli bir bölüm olacak.
Bana aksiyonlu film soylede izleyeyim birader@Barış Savaş Barış Savaş'ın bu konuda olmadığını fark ettim ve seni hemen etiketledim reis yav![]()
Hayirdir bana garezin mi var
Ben Amazon Prime'ı pek bilmem bilse bilse burda 3 kişi bilir benim bildiğim Aras - Sami - VasfiBana aksiyonlu film soylede izleyeyim birader
Ortadaki sahis kolpa yapiyor diger 2 renktasim bana film sunsunBen Amazon Prime'ı pek bilmem bilse bilse burda 3 kişi bilir benim bildiğim Aras - Sami - VasfiSen onlara sor en iyisi reis yav
![]()
Bana aksiyonlu film soylede izleyeyim birader
Hayirdir bana garezin mi var