amed sf

iktidarın koltuğu tutturacak para uğruna ülke sosyal hayatına attığı 1 saatli bomba olarak görüyorum. onlara gücü yetmeyen herkes acısını bunlardan, daha da kötüsü ekmek parası için kıçını yırtan kulübün emekçisinden çıkaracaktır. türk milleti her lafı kaldırmazın tezahuru gibi olacaklarını tahmin ediyorum. ben yerlerinde olsam bile isteye çıkmazdım, mecbur ülke sporunun kum torbası olacaklar 1 sezon.

Goygoy böyle mi yapılır?
Sadece bizim özelimizde değil, fb-ts-bjk maçları da problem. Bunu ön görmek zor olmamalı ben ciddiyim
Hassasiyetlerle dalga gecen, bunlari gururla sunanlarin ne konusu, ne tartismasi ne de herhangi bir paylasimi forumumuzu kirletmemelidir.

Dedigin dogru yeteri kadar olay cikacak zaten.

iktidarın koltuğu tutturacak para uğruna ülke sosyal hayatına attığı 1 saatli bomba olarak görüyorum. onlara gücü yetmeyen herkes acısını bunlardan, daha da kötüsü ekmek parası için kıçını yırtan kulübün emekçisinden çıkaracaktır. türk milleti her lafı kaldırmazın tezahuru gibi olacaklarını tahmin ediyorum. ben yerlerinde olsam bile isteye çıkmazdım, mecbur ülke sporunun kum torbası olacaklar 1 sezon.
Ülkede futbol konuşulsun. Kürdistan bayrakları ile pankartları ile süreç normalleştirilecek.

kuruluş amacı provakasyon olan adi bir oluşumdur.Süper ligte her maçta İstiklal marşımızı ıslıklarken apo şerefsizisinin posterlerini açarken görecem ben o açılımcıları .Ayrıca hayatımda ilk defa Galatasaraylı olmaktan utandığım tek andır o amedspora hoşgeldiniz mesajını gördüğümde

Ülkede futbol konuşulsun. Kürdistan bayrakları ile pankartları ile süreç normalleştirilecek.
bizim ülkede futbol amaç değil araçtır. gündem başka olsa fener-galatasaray alevi körlenir. o yoksa trabzon ortaya atılır, o yoksa şenol güneş'e saldırılır. bu kadar boktan futbola bu kadar yaptırım zaten böyle bir suni gündem oluşturma çabası. aynı diyanet gibi. süreç 50 yıllık milliyetçi parti başkanı teröristbaşını kucaklayınca normalleşmeyecek de amed 2 uçan halı sallayınca mı normalleşecek. bunun önüne geçilmek istense terör örgütüne yardım diye hapiste yatan onca suçsuz iktidar adayına yapıldığı gibi bunlar da cebren ve hileyle durdurulurdu. birilerinin işine yarıyor en üst ligde olmaları ki oraya çıkartıldılar. tek dileğim bunların da yıllardır yaptıkları gibi birilerinin canlı bombası haline dönüşüp gündemi kendi elleriyle bok etmemeleri.

Bu soysuzları kutlayan Yönetim sebebiyle D. Özbek ve kurmyaları gidene kadar Galatasaray'lılığımı askıya aldım

Geri
Üst Alt