Amedspor-Sakaryaspor Maçında Jiletli Futbolcu İddiası

Sakaryaspor oyuncusu Dilaver Güçlü’nün özellikle İstiklal Marşı okunurken yaptığı hareket sporcu ve taraftarlarımızı tahrik etmiştir.

İstiklal marşı okunurken tahrik olmayı nasıl becermiş acaba? Dilaver güçlü ne yapmış?
Bunu yapmasından tahrik olmuşlar. Amedspor İstiklâl marşı okunurken ıslıklayan bir camia zaten de hala algı kasılıyor falan diyen var ilginç..
IMG_20190304_094219.webp

Ülkemizin ana muhalefet partisini ve iyi partisini terörist olmakla suclayanlari esefle kiniyorum. Haydi buyrun meydana. Isimleri degistirdiniz, Diyarbakirspor'dan nerelere getirdiniz, sportif faaliyetler adi altinda terör faaliyetleri yürütüyorlar. Ömür boyu futboldan men cezasi bile az gelir.

yok telden yazıyorum
uğrastırma benı anlat hadı napmıs sakarsporlular ılk macta jiletlenmeyi normal gösterecek kadar

ilk maçta adamları bu sefer sakaryasporlular darp etmişti güya bu mallarda o maçın intikamını alıyorlar aklınca.

Piskopat mi bu adam sorunlari var galiba jilet ile cikmak ne maca.

Bunu yapmasından tahrik olmuşlar. Amedspor İstiklâl marşı okunurken ıslıklayan bir camia zaten de hala algı kasılıyor falan diyen var ilginç..Ekli dosyayı görüntüle 42848
Dilaver Güçlü 'nün yaptığı yanlış. İstiklal marşı siyasi propaganda aracı değil. Belli bir kesime ait değil. Futbolcuya ceza gerekir. Fakat Amedspor 'un da tahrik olası varmış belli ki. Kendi ulusal marşından tahrik olan bir zihniyet.

Tabii canım algı yapılıyor. Buradan da mağduriyet çıkarmalı her zamanki gibi. Deniz Naki adlı PKKlı hangi takımda futbol oynuyordu ? Böyle ne olduğu belli bir adamı barındıran camianın o adamdan ne farkı var ?
Deniz Naki'nin PKK'lı oldugunu nerden biliyorsunuz? Sadece klübün adı Amedspor diye sürekli algı operasyonu yapılıyor, bukadar basit. Kimse Osmanlıspora birşey demiyor çünkü onun isminde sıkıntı yok. Ben Amedspor taraftarı değilim, ama objektif bakmak gerek. Bunun adı futbol, PKK veya terör ile bağdaştırmak cahilliğin en basit örneğidir.

Deniz Naki'nin PKK'lı oldugunu nerden biliyorsunuz? Sadece klübün adı Amedspor diye sürekli algı operasyonu yapılıyor, bukadar basit. Kimse Osmanlıspora birşey demiyor çünkü onun isminde sıkıntı yok. Ben Amedspor taraftarı değilim, ama objektif bakmak gerek. Bunun adı futbol, PKK veya terör ile bağdaştırmak cahilliğin en basit örneğidir.
Kimse Osmanlıspor'a bir şey demiyor mu :asd:

Belediye ve hükümet takımlarına da laf söyleniyor sürekli ne alaka yani??

Demagoji yapma Osmanlı bilmemne diye. Bak bakalım bu fotoğrafa , Kamerun bayrağı değil yalnız üstündeki renkler ,arkadaki bayraktaki mezopotamya eşşeğini de iyi tanırsın `Ben devlete yardım için herşeyi yaparım benim annem de Türk. diyen terör örgütü lideri hani.
42849

Teröristlerin kulubu kapatilmali

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Demagoji yapma Osmanlı bilmemne diye. Bak bakalım bu fotoğrafa , Kamerun bayrağı değil yalnız üstündeki renkler ,arkadaki bayraktaki mezopotamya eşşeğini de iyi tanırsın `Ben devlete yardım için herşeyi yaparım benim annem de Türk. diyen terör örgütü lideri hani.
Ekli dosyayı görüntüle 42849
Demogoji yapip olayi saptiran sensin kardeş. Adam sahaya futbol oynamak icin çıkıyor. Bu zihniyeti degistirmedikce bir adım ilerleyemeyiz. Spora siyaseti katip milleti senin gibiler geriyor, sonra da ağlayip duruyorsunuz.

Demogoji yapip olayi saptiran sensin kardeş. Adam sahaya futbol oynamak icin çıkıyor. Bu zihniyeti degistirmedikce bir adım ilerleyemeyiz. Spora siyaseti katip milleti senin gibiler geriyor, sonra da ağlayip duruyorsunuz.
Ben senin kardeşin falan değilim bir defa geç sen o ayakları. Ne oldu yok mu karşı argüman apo posteri önünde poz veren hıyar ile ilgili ? Yok tabi ama böyle açık açık yapanlardan ziyade yandan yandan yapan senin gibiler daha tehlikeli onu da söyleyeyim. Spora siyaseti katanın tarafı ne olursa olsun eleştiriyorum zaten beni kendinle karıştırma. Başakşehir örneği verip bunu aklamaya çalışmak düpedüz gerizekalılık bu arada. Bir yanlışı başka bir yanlışla aklayamazsın.

hocam sen uzayda mı yaşıyosun

dostum bölücülük yapan örgüte sempayi duyan kişileri eleştirmek siyaset mi oluyor

Ben senin kardeşin falan değilim bir defa geç sen o ayakları. Ne oldu yok mu karşı argüman apo posteri önünde poz veren hıyar ile ilgili ? Yok tabi ama böyle açık açık yapanlardan ziyade yandan yandan yapan senin gibiler daha tehlikeli onu da söyleyeyim. Spora siyaseti katanın tarafı ne olursa olsun eleştiriyorum zaten beni kendinle karıştırma. Başakşehir örneği verip bunu aklamaya çalışmak düpedüz gerizekalılık bu arada. Bir yanlışı başka bir yanlışla aklayamazsın.
Lafa bak, kardeşi değilmişim, ne de cok üzüldüm. Adam kürt olabilir, bunun futbol ile ne alakası var. Bu düşünceye karsiyim ben. Mitroglu yunan, o zaman onada saydirmamiz gerekiyor.

Geri
Üst Alt