- 3 Temmuz 2012
- 133.871
- 80.752
- 5.198
öndekı beyazlara mudahale yokUlan sokağa çıkma yasağı varsa var o nasıl müdahale anasını satayım. Sanırsın el chapoyu yakaladılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öndekı beyazlara mudahale yokUlan sokağa çıkma yasağı varsa var o nasıl müdahale anasını satayım. Sanırsın el chapoyu yakaladılar
Hiç dikkat etmemiştim harbi götüm götüm gidip pıslattı lastiğipolis esenler çocuğu var,tak tak gecirdi lastiğe![]()
Benim de dikkatimi çekti lakin videonun öncesinde neler oldu acaba. Sokağa çıkma yasağını deldiler diyeyse sadece bu müdahale, nah tutarlar o zaman halkı ebde. Atlanta en fazla siyahinin olduğu eyaletlerden. Bir kere bi otobüs yazanesine girmiştik arkadaşla içeride 100 kişi varsa 95i zenciydiöndekı beyazlara mudahale yok
Benim de dikkatimi çekti lakin videonun öncesinde neler oldu acaba. Sokağa çıkma yasağını deldiler diyeyse sadece bu müdahale, nah tutarlar o zaman halkı ebde. Atlanta en fazla siyahinin olduğu eyaletlerden. Bir kere bi otobüs yazanesine girmiştik arkadaşla içeride 100 kişi varsa 95i zenciydi
neden durdu acaba önüde bos gibiKamyon şoförünün ailesinin başı sağolsun. İntihara gitmiş adam
Korona başladığında kahvelerdeki dayılar yeni dünya düzeni kurulacak diyordu adamlar haklı çıktı. Şimdi 3 ayın kritiğini yapmak için 4 gözle kıraathanelerin açılmalarını bekliyorlardırsöyle bir bakınca 3 aydır dünyada bisiler dizayn edilmeye calisiyor sanıyor insan,virusden kapattılar once simdi sokağa dokuyorlar ,kriz bekleniyor o bu su ,sanırım yeni düzen ,yeni düzen diye diye gerçekleşecek gibi.
Britanya da da amerikaya sizde destek yürüyüşü yapiliyormuymus yapilmismi ney, ne alaka simdi mesela
İntihar işte bence. Canını seven orada durmaz. Kapıyı da kilitlememiş direk açtılar kapıyıneden durdu acaba önüde bos gibi
birseyden çok bahsedince olurmuşa donuyor.Korona başladığında kahvelerdeki dayılar yeni dünya düzeni kurulacak diyordu adamlar haklı çıktı. Şimdi 3 ayın kritiğini yapmak için 4 gözle kıraathanelerin açılmalarını bekliyorlardır
Valla ben bizde de artık bişeyler bekliyorum. Tüm dünya karıştı bizde de ufak çaplı bi karışma ve arkasından bi dahaki yaza erken seçim hoop 4 yıl daha reis cbbirseyden çok bahsedince olurmuşa donuyor.
rasyonel düşüneyim diyorum ayni sonuc,komplo diyorsun ayni sonuc ,bu is akpnin secim kazanmasına donuyor gitgide![]()
bisi buluruz kesinValla ben bizde de artık bişeyler bekliyorum. Tüm dünya karıştı bizde de ufak çaplı bi karışma ve arkasından bi dahaki yaza erken seçim hoop 4 yıl daha reis cb
bunlar ne yapıyor
bunlar ne yapıyor