amerika birleşik devletleri

Bunların ilk salaklığı değil, olaylardan önce izlemiştim, gülmekten yarıldım :asd: Hele ki polis hiçte FBI ajanına benzemiyordu ondan tutukladık demesi ve o sesinin titremesi beni benden aldı. Olay yerine giden şerifin ışık hızında ordan uzaklaşmasını saymıyorum bile.

Bunların ilk salaklığı değil, olaylardan önce izlemiştim, gülmekten yarıldım :asd: Hele ki polis hiçte FBI ajanına benzemiyordu ondan tutukladık demesi ve o sesinin titremesi beni benden aldı. Olay yerine giden şerifin ışık hızında ordan uzaklaşmasını saymıyorum bile.
Herifin fbila alakasi yok rengim altta belirtildi.

Bir şey anlamadım. Daha uzun bir video yok mu renktaş?

Herifin fbila alakasi yok rengim altta belirtildi.

Sonrasında okudum o elemanın FBI ile alakası olmadığını ama bu adamın var :D

Polis kimliğine bakmasına rağmen inanmayıp tutukluyor bu elemanı, sonrasında üstleri geliyor, onlarda adamı sıcakta arabanın içinde ters kelepçeli tutuyorlar. Şerife kadar herkes gelip gidiyor, kimse salmıyor adamı. Sonrasında tepeden emir geliyor, adam sıcak arabada hastanelik oluyor.

Adam, polislerdeki yolsuzluğu araştırıyormuş işin komik tarafı :asd:

Bu arada şimdiye kadarki en güzeli buydu bence:

Buna da bayılmıştım. Neden durdurdun sorusuna cevabı efsane :asd:

Your windows are so dark :asd: kadının o sırada kartlarını istemesindeki gülüş ve parmak hareketleride efsane.

Son düzenleme:
Yalnız şu olaylar birkaç gündür ciddi manada moralimi bozdu yav. Bu insanoğlu nasıl bir varlık böyle.
Irkçılık şu anda dünyanın en büyük sorunu değil belki ama az miktarda da olsa nerdeyse her ülkede hala yaşanıyor olması insanoğlunun pek de ilerlemediğini gösteriyor maalesef. Hakikaten '' hayvan kadar olamadı beşer ''. ABD'deki siyah-beyaz çatışmalarının bitmesinin üzerinden 50 seneden fazla zaman geçti ama ırkçı zihniyetler hala yok olmamış.

Yalnız şu olaylar birkaç gündür ciddi manada moralimi bozdu yav. Bu insanoğlu nasıl bir varlık böyle.
Irkçılık şu anda dünyanın en büyük sorunu değil belki ama az miktarda da olsa nerdeyse her ülkede hala yaşanıyor olması insanoğlunun pek de ilerlemediğini gösteriyor maalesef. Hakikaten '' hayvan kadar olamadı beşer ''. ABD'deki siyah-beyaz çatışmalarının bitmesinin üzerinden 50 seneden fazla zaman geçti ama ırkçı zihniyetler hala yok olmamış.

Adamların genlerine işlemiş.Daha 40 sene önce bu adamların lavaboları bile ayrıydı yav. 40 sene dediğin ne ? O eski nesil tamamen bitmedikçe ırkçılık da bitmez.

5ed4c3695542831328130434

bunlar nasıl gosterıcı ula

Geri
Üst Alt