Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
düşündükleri adam olmadığı içinSesi açabileceğim bir ortamda değilim şu an. Mevzu neymiş tam olarak? Herifin kimliğine bakıp niye serbest bırakıyorlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
düşündükleri adam olmadığı içinSesi açabileceğim bir ortamda değilim şu an. Mevzu neymiş tam olarak? Herifin kimliğine bakıp niye serbest bırakıyorlar?
Cin cidden kendisini gelistirdi, butun oyunlara ragmen batiya karsi dimdik ayakta, tebrik ederiz
Herifin fbila alakasi yok rengim altta belirtildi.Bunların ilk salaklığı değil, olaylardan önce izlemiştim, gülmekten yarıldımHele ki polis hiçte FBI ajanına benzemiyordu ondan tutukladık demesi ve o sesinin titremesi beni benden aldı. Olay yerine giden şerifin ışık hızında ordan uzaklaşmasını saymıyorum bile.
Bunların ilk salaklığı değil, olaylardan önce izlemiştim, gülmekten yarıldımHele ki polis hiçte FBI ajanına benzemiyordu ondan tutukladık demesi ve o sesinin titremesi beni benden aldı. Olay yerine giden şerifin ışık hızında ordan uzaklaşmasını saymıyorum bile.
Herifin fbila alakasi yok rengim altta belirtildi.
Bu arada şimdiye kadarki en güzeli buydu bence:
Yalnız şu olaylar birkaç gündür ciddi manada moralimi bozdu yav. Bu insanoğlu nasıl bir varlık böyle.
Irkçılık şu anda dünyanın en büyük sorunu değil belki ama az miktarda da olsa nerdeyse her ülkede hala yaşanıyor olması insanoğlunun pek de ilerlemediğini gösteriyor maalesef. Hakikaten '' hayvan kadar olamadı beşer ''. ABD'deki siyah-beyaz çatışmalarının bitmesinin üzerinden 50 seneden fazla zaman geçti ama ırkçı zihniyetler hala yok olmamış.
önüne geleni fbi yapmışlar rengimO nasil fbi yaw pimp gibi herif.
abd'de sürü bağışıklığı kazanıldı mı diyorsun rtsDedigim gibi eylemler bitti
amacına ulasıldı covid yayıldı sürü bagısıklıgına ulasıldıabd'de sürü bağışıklığı kazanıldı mı diyorsun rts
82 Chicago 83 Minnesota mı yoksa ?
Bir milletvekilinin tanıdığı muhtemelenO nasil fbi yaw pimp gibi herif.
Gosterilerin sorunu bu ya herkes ortak bir eylem yapmaya calisiyor ama bittiginde yine herkes kendi kafasindaki gorsellerle ve cumlelerle hatirliyor![]()
bunlar nasıl gosterıcı ula