amerika birleşik devletleri

Senden böyle cümleler duymak forum üyelerinin tamamını şaşırtacaktır.

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrımcılık konusunda tavrım ilk günkü gibidir. Bu konuda mizah yapılmasına müsaade etmeyeceğimi söylemek istiyorum.

Ordu devreye sokulduysa işler cidden ciddi demektir. Çünkü çoğu EU ülkesinin aksine, normal şartlarda ABD ordusunun ülke toprakları içerisinde yetkisi yok. Ancak tüm kolluk kuvvetlerinin boyunu aşan bir durum olursa OHAL ile ordu devreye sokulabiliyor. (Rehine krizi veya bugün görüldüğü gibi büyük çaplı protestolar gibi)
Ben şimdiye kadar ABD'de ülke sınırları içerisinde ordunun devreye sokulmasını gerektirmiş hiçbir olay duymamıştım. Bilen varsa yeşillendirebilir.

yahu eline kelepçe takmışsın adam nefes alamıyorum diyor çevredekiler uyarıyor herifin umrunda bile değil işten kovulmuşlar falan ama bu adamların işkence ederek adam öldürmek suçundan falan eğer o eyalette idam falan varsa derhal idam edilmeleri gerekiyor yani bu adamın kardeşi falan olsan yada oğlu ne pahasına olursa olsun o polisleri öldürürüm yani şok oldum resmen kan dondurucu bir olay görmeseydim keşke hiç.

o polisi o sistemde içeri atmayı bırak, görevden almaları bile şaşırtıcı. Birçoğunu görevden bile almadılar, bir sürü örnek var, adamlar keyfiyetten öldürüyorlar, hiçbir şey olmamış gibi açıklama yapıp polisler haklıydı diyorlar.

yani o polisler alenen cinayet işlemiş hala devlet o polislerin kellesini almıyorsa kimse o ülkede özgürüm falan diye geçinmesin

Polis sorgulanmak üzere gözaltına alınmış

amerikayi karistirmak istiyorlar

Trump sonrası güneyli ırkçı redneck kafa yapısı tekrar hortladı . Irkçılık dünyanın en tehlikeli hastalığıdır

Halk karantinada iyice bunalmış bir şekilde olayları köpürtse fena olmaz hani. Kimsenin burnu kanamasın, ABD, Çin biraz burnu sürtsün

Geri
Üst Alt