amerika birleşik devletleri

Trump kaybettiğinde ABD gibi ülkede bunlar oluyorsa bizimki sonunda bir seçim kaybederse neler olur hiç düşünmek bile istemiyorum.
Hic bir sey olmaz. Anadolu Ajansi sonuclari geciktirmeden verir, daha kesin sonuclar aciklanmadan ilk tebrik Amerika'dan gelir. Fox Tv'de Ismail Kücükkaya'yi izler, yatariz. Sabah devlet baskanlarindan tebrik mesajlari gelmeye devam eder ve pürüzsüz bir mazbata töreninden sonra koltuklar kazanana devredilir. TRT yillardir oldugu gibi kaliteli yayincilik yapmaya devam eder.

2023'de benzeri ankara'da yaşanır
images

Orda yaşamıyoruz ve bu yüzden komik devlet (İçinde yaşadığımızda komik olmuyor). Biden olsam bu protestolarla gücüme güç katarak gelirdim. Aklında soru işareti kalan seçmenin bile soru işaretleri gitmiştir. Hoş, demokratik bir ülke olduğunu sanmıyorum zaten ABDnin. Seçmeni güzel bir tiyatroyla uyuttular. Meclise girecekler ve sadece 4 ölü olacak. Oradaki polis park cezası yazarken adam vuruyor normalde.

Bizim ülkemizde bu türden bir olay yaşanmaz. Çünkü böyle bir iddia karşısında bütün devlet mekanizmaları elinde olan iktidarın istediği olur ve seçim yenilenir. Sonra da daha büyük şamar yerler.

demokratların göz bebeği obama ile onun takımından john kerry hillary filan açıklama yapmış mi

yoksa olaylar sonucunu bekleyip emniyet güçleri fetocu darbecileri pardon trumpci darbecileri bastırınca mi açıklama yapacaklarmış

Biden ile ülkenin durumunu çok kısa bir sürede unutturacak hamleler gelecektir.

Orta doğuya tekrar inme ve buraları bulamaç etme planı şu an için başlamıştır.

Geri
Üst Alt