amerika birleşik devletleri

İleri demokrasi dedikleri böyle bir şeymiş... Son 10 günde soysal faşizmden militarist faşizme, siyasi faşizmden dijital faşizme kadar her şeyi gördük... Sarı kafayla çok dalga geçtik fakat, bunlar yeni gelen düzenin ayak seslerini gözümüze soka soka getiriyorlar. Her ne kadar kısıtlı özgürlükleri yaşamış olsak da bundan sonra artık zihinsel kısıtlama dönemine girdiğimizi düşünüyorum. Sonraki kuşaklara kolaylıklar diliyorum; doğuştan özgürlük kavramını bilmeden hayatlarına devam edecekler.

Bkz: Black Mirror 2. sezon - 1. bölüm ve 3. sezon - 1 bölüm.

boş iş ya senatoda patlar sonra trump adamlarından birinin twitterından el hareketi yapar

Küreselciler=Uluslararası Şirketler, En Büyük Avını Yere İndirdikten Sonra Gerisi Çorap Söküğü Gibi Gelecek...

Bir bir ulus devletlerine saldırıp boyun eğdirmeye çalışacaklar..bu ya ekonomik ya askeri olacak

İlk saldırdıkları da İran veya Yemen Olacak

2 polis vurulmuş kongre binasını güvenlik gerekçesiyle kapamışlar

Burayada girelim

abdye demokrasi götürmenin zamanı geldi

guilty or not guilty ? sorusuna guilty demeyen jürinin ..................

Yilbasi gecesi herkes gulup eglenirken New Orleans'ta biri kalabaligin icine daldi. FBI o ce teror olayi degil deyip sonra yan cizdi. Sonra Vegas'ta bir otelin onunde bir arac patladi. Bugun New York'ta Filistin destekcileri caddelere dokuldu. Tam da Trump'in tecavuz davasini kaybettigi gunun ardindan. Adam 20 gun sonra yemin edecek. Yani bu ulke onumuzdeki dort yili parcalanmadan nasil gecirecek merak ediyorum.

Geri
Üst Alt