Amerikalı Basketbolcu Ayağını Kırdı!

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
kkkkkkkkkkkkk.jpg

2014 FIBA Dünya Kupası öncesi kamp çalışmalarını sürdüren ABD Milli Basketbol Takımı'nda Indiana Pacers'ın yıldız ismi Paul George, hazırlık maçında ağır şekilde sakatlandı.

ABD’nin Las Vegas eyaletinde oynanan ve oyuncuların karma takımlar halinde mücadele ettiği hazırlık maçında, pota altında James Harden’ı bloklamaya çalışırken yere ters basan George’un sağ ayak bileği kırıldı.

Uzun süre yerden kalkamayan 24 yaşındaki basketbolcu, sedye ile oyun alanının dışına çıkarıldı. Son periyodun bitimine 9 dakika 33 saniye kala, beyaz takım, George’un da bulunduğu mavi takım önünde 81-71 öndeyken yaşanan sakatlığın ardından, saha ortasında bir motivasyon konuşması yapan takımın başantrenörü Mike Krzyzewski, karşılaşmayı bitirdiklerini duyurdu.

Hastaneye kaldırılan Paul George Twitter’dan açıklama yaptı.“Destekleriniz ve sevginiz için hepinize teşekkür ederim. İyi olacağım ve her zamankinden daha iyi bir şekilde geri döneceğim.”

Paul George ✔ @Paul_George24

Follow

Thanks everybody for the love and support.. I'll be ok and be back better than ever!!! Love y'all!! [HASHTAG]#YoungTrece[/HASHTAG]

İŞTE KIRILIŞ ANI :(

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Fi2R0IlCXlA[/media]

AMKSpor

nie kardeşim

her şeyin paylaşılması lazım

müstehcen olaylar bile konuşulmalı bence

Yakında yasadıgın ülkede seriat ilan edilecek sen neyin kafasındasın be gülüm

kanka buda haber yani ayrıca spoiler gibi yönlendirme koydum, açık söyleyim ben daha izlemedim videoyu cok üzlüyorum sonra :D

tatil nasıl gidiyor :D

Sıkıcı kanka hiç hayal ettiğim gibi degil, ama kuzen gelecek alemler yeni baslayacak :)

Gitti bizim Paul George. Doğuda takım kalmadı bu arada.

transfer nöbetinde bile konu dışına çıkmayınız diye uyarılıyor millet, burada "moderatör" arkadaşlar tatil muhabbeti yapıyor ne güzel.

ben de tatildeyim

bana nie sormuonuz

Konuyu daha fazla bölmeyeyim .

Yakın zamanda özelden çok özel sorular yönelteceğimi bilmeni isterim(Konu=Tatil)

Yazık Oldu Paul'e :(

@Selim Uygar Saygılar renkdaş,kusura bakma anlık dalgınlık bidaha olmayacağını garanti edebilirim :)

Edit:Ayrıca böyle hatalarımda beni hemen raporlarsanız sevinirim,saygılar .

ooofff off içim bi hoş oldu... RABBİM sevdiklerimi arkadaşlarımı korusun böyle durumlardan... 2010'da topuğumu 4 yerden kırmıştım ne acılar çekmiştim başa gelen bilir :cower::cower::cower:

Irving/Rose/Lillard-Wall

Harden/Curry

Durant/Parsons-DeRozan

Davis/Faried-Millsap

Cousins/Drummond/Plumlee

Geri
Üst Alt