- 20 Ağustos 2017
- 23.756
- 16.143
- 1.838
Tecrubesizligin kurbani oldu Stidham
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye? Maye ikinci yari SOCARMaye out
50 yaşındaki Brady in
Seahawks bu iki ekibi de rahatlıklan tokatlar
top yumurta her şey olabilirRAM çıkamaz mı heis?
Patriots'tan nefret ettigim icin hic sevmedigim halde Broncos kazansin istedim. Maci Sean Payton'in ihtirasi kaybettirdi. 7-0 ondeydi. Field Goal yapip 10-0 one gecmek yerine sacma bir 4th denemesi yaptirdi takimina. Simdi Seahawks'i tutuyorum simdiki macta ama Pats'in karsini Rams ciksa sanki daha iyi olur. Sam Darnold bizdeyken her Pats macinda hayalet gormuse donuyordu. Simdi elbet cok gelisti ama yine de Matthew Stafford ile Sean McVay'i Superbowl'da tercih ederim.Belliydi
Kesinlikle. Cocuk tecrubesizdi, sartlar kotuydu ama SP hic bir sekilde yardimci olmadi. Seattle Sam Darnold'da tipik game manager QB'sini bulmus gibi. Matt Hasselbeck vardi hatirlarsin. Ona benziyor. Overall Rams tecrubesi vs Seahawks defence gibi duruyor. Ben Pats taraftari oldugum icin tarafim belli.Patriots'tan nefret ettigim icin hic sevmedigim halde Broncos kazansin istedim. Maci Sean Payton'in ihtirasi kaybettirdi. 7-0 ondeydi. Field Goal yapip 10-0 one gecmek yerine sacma bir 4th denemesi yaptirdi takimina. Simdi Seahawks'i tutuyorum simdiki macta ama Pats'in karsini Rams ciksa sanki daha iyi olur. Sam Darnold bizdeyken her Pats macinda hayalet gormuse donuyordu. Simdi elbet cok gelisti ama yine de Matthew Stafford ile Sean McVay'i Superbowl'da tercih ederim.