Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.992
- 8.718
- 2.518
Elindeki topu rakibin en son sahasına götüreceksinBu oyun nasıl oynanıyor yav, anlatın da biz de izleyek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elindeki topu rakibin en son sahasına götüreceksinBu oyun nasıl oynanıyor yav, anlatın da biz de izleyek
yaw ne olmus 2 gram havasını ındırdıyse topun. öyle rahat atmış. sen de indir sen de at... o zaman da mantıkız bulmustum sımdı de mantıksız bu ceza... hem soğuk havada BRADY HARİÇ herkesin toplar büzüşür bu her erkeğin bildiği bir gerçektir...Sevgili Ahmet
Ben Galatasarayli oldugumda Fenerbahce'nin 11, Besiktas'in 6, Galatatasaray'in 6 ve Trabzon'un 5 sampiyonlugu vardi.
Simdi Mahomes 2, Brady denen uckagitci 7 sampiyonlukta. (*Brady deflated balls" diye google yap anlarsin ne demek istedigimi. )
Ben yine terchihimi underdog'dan yana kullanip Mahomes diyorum. Sevgiyle.
Michael Vick köpek döğüştürmeğe bu kadar meraklı olmasa şimdiye 10 yüzüğü vardı.
ocaga kadar takimin yarisi sakatlaniyor.

Bu oyun nasıl oynanıyor yav, anlatın da biz de izleyek
Bu arada esas olay KOLEJ FUTBOLUdur kıymetli rtaşlar.

Tribünde üniversiteli hanfendiler
Sahada amatör ruh
100 yıllık derbiler
Herkesin her an herkesi yenebildiği maçlar
Böyle spor nerede var. (futbol dışında)
Kalite açısından PL de Süper Lig'den daha iyi ama mesele gönül meselesi değil miKalite düşük ahb. Bi de bi sürü kıytırık maç yapıp sene sonu bi bowl oynuyolar hiç bi önemi olmuyan. Basket daha iyi örn.
Kalite düşük ahb. Bi de bi sürü kıytırık maç yapıp sene sonu bi bowl oynuyolar hiç bi önemi olmuyan. Basket daha iyi örn.
Kansas city chiefs maçlarını rize stadında oynuyor sanki
kamera çok aşağıda
76 bin kapazitesi var chiefs stadinin