Amerikan Futbolu & Rugby Takip Başlığı

Chiefs 'i yenmek icin malca seyler yapmamak lazim. Gerizekali gibi acgozluluk edip 2 pts conversion'lara girmemek lazim. Ayni zamanda Kelce yawshaginin sinir bozmasina izin vermemek lazim. Ve son olarak halemleri de yenmek lazim. Hadi oglum Josh Allen. At suratli kariyi bir SB'da daha gormememiz icin ne var ne yok oyna hadi olm. Yoksa sen de Jim Kelly gibi, Donovan McNabb gibi kaybedenler listesine dahil olacan bu gidisle.
Sevgili Arif. Bir Jets taraftari olarak Bills bizim rakibimiz oldugu icin ve de Kansas City sari kirmizi oldugu icin Chiefs'i tutuyorum. Umarim kizmazsin. :)

Sevgili Arif. Bir Jets taraftari olarak Bills bizim rakibimiz oldugu icin ve de Kansas City sari kirmizi oldugu icin Chiefs'i tutuyorum. Umarim kizmazsin. :)
Yok estagfurullah. Ama game of inches diye bosuna demiyorlar bu oyuna. Hakemler takdir haklarini KC'den yana kullandilar hep ama Bills de Mahomes'un ayni oyunu 6-7 kere yapmasina izin verdiler. Yalniz dikkatini cekicem bir noktaya. Mac gunu de hatirlarsin. Spagnuolo asiri agresif defans yapti. Saquon bunlari dagitir.

Yok estagfurullah. Ama game of inches diye bosuna demiyorlar bu oyuna. Hakemler takdir haklarini KC'den yana kullandilar hep ama Bills de Mahomes'un ayni oyunu 6-7 kere yapmasina izin verdiler. Yalniz dikkatini cekicem bir noktaya. Mac gunu de hatirlarsin. Spagnuolo asiri agresif defans yapti. Saquon bunlari dagitir.
Yere degen topu catch diye saymalari sikenin Allahiydi. Cok rezil bir karar oldu acikcasi.

Yere degen topu catch diye saymalari sikenin Allahiydi. Cok rezil bir karar oldu acikcasi.
Top elinden acilmadigi icin oyle karar verdiler guya ama tabi ki Bills'e de verebilirdiler o topu isteseler. Ama istemediler. Ayni Allen'in topu cizgiye tasidigi, bir hakemin first down verdigi otekinin kosa kosa vermedigi pozisyon gibi. NFL birisini ittirmek isterse hic cekinmez yapar.

Dogrudur Arif. Son 2 yildir Chiefs’e yapilan hakem yardimlari Fener’e yapilan yardimlarla yarisir. Ama ne yazik ki Bills ile ayni division’dayiz ve dusmanimin dusmani dostumdur gibi oluyor.

Top elinden acilmadigi icin oyle karar verdiler guya ama tabi ki Bills'e de verebilirdiler o topu isteseler. Ama istemediler. Ayni Allen'in topu cizgiye tasidigi, bir hakemin first down verdigi otekinin kosa kosa vermedigi pozisyon gibi. NFL birisini ittirmek isterse hic cekinmez yapar.
Igrendim hakemlerden resmen. Asiri tarafliydilar. Boyle boyle seyirci kaybederler. Zaten reklamlarla anasini bellediler, bir de hakem katliamlariyla iyice cilkini cikaracaklar anlasilan.

Elinden acilmama diye bir kural bilmiyorum ben. El topun altinda olmali. Top yere degmemeli diye biliyorum.

CBS yorumcusu ve kural analizcisi bile sasirdi karara.

Ne itici çirkef takım bu chiefs. O çocuğu Kelce hareket çekiyor kendi kalıbında biri geldiğinde hemen mazluma dönüyor.

fener bile bunlardan daha sempatik.

Ne itici çirkef takım bu chiefs. O çocuğu Kelce hareket çekiyor kendi kalıbında biri geldiğinde hemen mazluma dönüyor.

fener bile bunlardan daha sempatik.
Takımım Lions savunmadaki sakatlıklardan dolayı elendi. Artık dualarımız Saquon Barkley ile. Umarım içinden geçer bu Chiefs’in.

Takımım Lions savunmadaki sakatlıklardan dolayı elendi. Artık dualarımız Saquon Barkley ile. Umarım içinden geçer bu Chiefs’in.
Renktaş kusura bakma ama takımın malik tan dolayı elendi.

Sen bütün pre-season döktür, gelene gidene fark at, sonra playoff da en kötü rakibe elen. bende çok isterdim Lions un süper bowl'a çıkmasını.

Seneye artık. Pazar ki maçtan sonra benim için bu sezon bitti.

Son düzenleme:
Renktaş kusura bakma ama takımın malik tan dolayı elendi.

Sen bütün pre-season döktür, gelene gidene fark at, sonra playoff da en kötü rakibe elen. bende çok isterdim Lions un süper bowl'a çıkmasını.

Seneye artık. Pazar ki maçtan sonra benim için bu sezon bitti.
Ne kadar takip ettin bilmiyorum ama savunmada çok çok fazla sakatlık vardı. Çok önemli oyuncular sezonu bir bir kapadılar. Görünen köy kılavuz istemiyordu. Hücumla da bir yere kadar gidiyorsun işte.

Ne kadar takip ettin bilmiyorum ama savunmada çok çok fazla sakatlık vardı. Çok önemli oyuncular sezonu bir bir kapadılar. Görünen köy kılavuz istemiyordu. Hücumla da bir yere kadar gidiyorsun işte.
Kesinlikle senin kadar takip etmiyorum.

ama son maçları rahat yeniyordu. Viking'i bile yenmişti. Bana göre Commandersi rahat yenmeliydi.

Takımın mal dediğim için sakin darılma, benim takım süper bowl'da maçın son dakikasında interception atmış bir takım. marshawn lynch gibi rb varken

Kesinlikle senin kadar takip etmiyorum.

ama son maçları rahat yeniyordu. Viking'i bile yenmişti. Bana göre Commandersi rahat yenmeliydi.

Takımın mal dediğim için sakin darılma, benim takım süper bowl'da maçın son dakikasında interception atmış bir takım. marshawn lynch gibi rb varken
Commanders’ı pass rusherlar olsa rahat yenerdi. Ama QB’yi rahatsız edemiyorsun elde kalan pass rusherlarla, Daniels da acayip hareketli, kıvrak bir çocuk. Rahat rahat pasını da attı, koşusunu da yaptı. Bir tek Hutchinson bile olsa çok daha farklı olurdu.

Bir de Goff interception yaptıktan sonra Commanders touchdown’s giderken bir oyuncu Goff’un kafasına kaskıyla çok sert vurdu ve hakemler bu faulu atladılar, hem Goff’u concussion protokole kaybettik hem de olmadık bir touchdown yedik.

Hakemler bu ligde de maalesef istedikleri şekilde maçları yönlendiriyorlar. Chiefs’e nasıl yardım ediyorlarsa Lions’ı da devre dışı bırakmak için uğraşıyorlar.

Evet Goff'un pozisyonunda hâklisin. Ondan sonra iyice döküldü.

Hakikaten NFL deki hakemler hep mi böyle idi yoksa son iki senedir mi böyle?
Acaba taylor swiftin etkisi olabilir mi? izleyici yönünden.

Goff büyük choker. Goff ile SB zor

Ama Lions seneye daha bile güçlü olacaktır

Goff büyük choker. Goff ile SB zor

Ama Lions seneye daha bile güçlü olacaktır
Goff bence bayağı kaliteli. Tek sorun pocket QB, yani çok koşu atmaz.

Lions kesin daha güçlü olacak. Aslında bu sene bile Super Bowl’u alabilirdi savunma sakatlıkları olmasaydı.

Draft’te Offensive Linemen alacaklarmış. Ayrıca Hutchinson’a ek olarak Max Crosby’i (kendisi de aslen Michiganlı) Pass Rusher olarak alma planları var deniyor. O da gelirse 2 tane elit Pass Rusher ile rakip QB’lere nefes aldırmazlar.

Goff bence bayağı kaliteli. Tek sorun pocket QB, yani çok koşu atmaz.

Lions kesin daha güçlü olacak. Aslında bu sene bile Super Bowl’u alabilirdi savunma sakatlıkları olmasaydı.

Draft’te Offensive Linemen alacaklarmış. Ayrıca Hutchinson’a ek olarak Max Crosby’i (kendisi de aslen Michiganlı) Pass Rusher olarak alma planları var deniyor. O da gelirse 2 tane elit Pass Rusher ile rakip QB’lere nefes aldırmazlar.
Ben Johnson'ın gidişi nasıl etkileyecek en büyük soru o

Goff ise hakkaten taşıması çok zor bi herif. Tam regular season QB'si atsan atılmaz satsan satılmaz

Ben Johnson'ın gidişi nasıl etkileyecek en büyük soru o

Goff ise hakkaten taşıması çok zor bi herif. Tam regular season QB'si atsan atılmaz satsan satılmaz
Dan Campbell da atak oyunlarında söz sahibiydi diyorlar. Her şey Ben Johnson değildi dediler de bakalım göreceğiz. John Morton geldi onun yerine.

Yalnız Ben Johnson’ın division rakibine gitmesi biraz uyuz bir durum oldu. Lions taraftarları pek memnun değil bu durumdan. 2 kere karşılaşacaklar, bakalım nolacak?

SuperBowl
10 Şubat 2025
Saat 02:30

Philadelphia eagles - Kansas City Chiefs

Geri
Üst Alt