AMK: Açık, Mert, Korkusuzmuş; Hadi Canım Sen de!

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
---------

Aynı Açıklık, Mertlik ve Korkusuzluk Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçından sonra neredeydi ?

gbfs.png

o degil de kuytun tipine baktıkça bi tek ben mi günaha giriyorum?

fotospor mu fotogol mu ne saçma salak bir gazete vardı kapandı. istifalardan sonra onların artıklarını işe aldılar heralde.

Anlaşılıyor ki bundan sonra hakemler Fenerbahçe'ye karşı en ufak aleyhte harekette (örneğin aleyhte taç atışında bile) manşetlere taşınacak, psikolojik baskı yaratılacak. Çünkü pabucun pahalı olduğunu gördüler.Hakemleri arkalarına alacaklar bize karşı,yoksa baş edemezler.

Fenerbahçe 3 kez üstüste Galatasaray şampiyonluğunu kaldırabilecek kadar büyük ve olgun bir kulüp değil. Aksine kıskanç,aciz,korkak,ezik,kompleksli,amatör bir kulüp.Eğer şampiyon olamazlarsa büyük darbe yiyeceklerini bildiklerinden her türlü oyuna başvuracaklar. Bundan sonrası için çıldırtıcı kararlara hazır olun.

o degil de kuytun tipine baktıkça bi tek ben mi günaha giriyorum?

Valla bizim burda iki tane kizarmis patates satan hollandali dükkan var. Iki adamda buna benziyor. Gercekten ilginc. Biri esmer biri de ayni Köyt gibi sarisin. Sac stilleri hele tipa tip ayni :D

Başta yeni çıktığında ılımlı ve hatta zaman zaman Galatasaray'a yakın bir hava çizdiler.

Meğer şekerle çocukları kandırmaya çalışan mahallenin sapığıymış bu gazete de.

Adından da belli değil mi...

Anlasilan tabiki Fenerbahce Medya yi kullaniyor herkese karsi, hemde cok iyi kullaniyorlar, bunu gormezsen herseye inanirsin, ama dikkat ettinmi nasil tek tarafli bir medya propagandisi yaptiklari belli oluyor.. Baski altina almaya calisiyorlar. Baktilar sampiyonluk zora girdi, korku sardi onlari.

Bizim yapacagimiz tek sey dik ve kuvvetli olmak, tek yurek olup sampiyonluga inanmak. Taraftar, yonetim, teknik heyet/oyuncular hepsi bi olmali..

Anlasilan tabiki Fenerbahce Medya yi kullaniyor herkese karsi, hemde cok iyi kullaniyorlar, bunu gormezsen herseye inanirsin, ama dikkat ettinmi nasil tek tarafli bir medya propagandisi yaptiklari belli oluyor.. Baski altina almaya calisiyorlar. Baktilar sampiyonluk zora girdi, korku sardi onlari.

Bizim yapacagimiz tek sey dik ve kuvvetli olmak, tek yurek olup sampiyonluga inanmak. Taraftar, yonetim, teknik heyet/oyuncular hepsi bi olmali..

Artı ilave olarak bizim de harekete geçmemiz lazım. Eğer onların eline bırakırsak gidiş iyi değil. Sanki ilk defa bir hakem hatası yapılmış ve bu da Fenerbahçe'ye denk gelmiş gibi bir hava yarattılar. Fenerbahçe'nin hakem hatalarıyla kazandığı maçlar gündeme getirilmeli. Sosyal medyayı(twitter,facebook vb.) yoğun kullanan arkadaşlar bunu taşısın oraya. Yoksa şu an yaratılan hava ile hakemler Fenerbahçe aleyhine taç atışı bile veremeyecek duruma gelecek.

Hahaha bu ''gazete''yi ciddi alan varmi daha ya? :D

Adi belli. Amk!

Sedat Doğan: "Türkiye'de AMK ne anlama gelir? Gazetenin eki var; koş AMK"

Bu amk gaztesi'nin ilk olayı degil ki hep boyleler

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Demin bir haber gectiler twitter resmi hesaplqrından bjk macın ilk yarının sonralarına doğru , çok değil 20 dk sonra patladılar. "donk neden yok ,nerde?- donk ameliyat olduu ve bu gercek takım arkadaşlarından bile saklanıyor" ikinci yarıda donk oyuna girdi:DD

---------

Aynı Açıklık, Mertlik ve Korkusuzluk Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçından sonra neredeydi ?

gbfs.png

Bence bu konuda çalışma yapılmalı açıkçası bu resimlerin saklanması taraftarıyım ki ben saklıyorumda..

Biz bu sütü bozukları biliyoruz zatende bizden sonraki nesiller için çok çok önemli belgeler bunlar..

Torunları bile bunların mezarına işeyip tükürecekler

Geri
Üst Alt