AMK Gazetesinin Galatasaray Sevgisi

Fotomac
Fanatik
Amk
Bunlarin ortalama günlük tiraji ne kadar acaba.

En son ne Zaman aldigimi bile hatırlamam spor gazetesi ama fanatık biraz fb yanlisi, fotomaç orta yolcu herkese esit, amk de son donem bizden yana oldu.

Satis adetlerini merak ettim
satış adetlerinin hiçbir önemi yok.

türkiye'de artık tek bir dağıtıcı var yay -sat olması lazım.

sözcü grubunu dağıtan dağıtımcı kapandı.

şu an tüm gazeteleri dağıtan şirket demirören grubunun ama berat albayrak'ın ortak olduğu söyleniyordu , farketmez kime bağlı oldukları belli sounuçta yani istedikleri gazeteyi istedikleri kadar satarlar.

şu an tüm gazeteleri dağıtan şirket berat albayrak'a ait yada ortağı yani istedikleri gazeteyi istedikleri kadar satarlar.

Çok doğru bir tespit. Gerek teknolojiyle birlikte haberciliğin biçim değiştirmesi gerekse medyaya uygulanan baskı ve bununla birlikte değişen habercilik, gazetelerin matbu olarak tirajının düşmesine sebep oluyor. Twitter yeni habercilik düzeninde doğru kişileri takip ederseniz en doğru haber alma aracıdır.

Sinan Bilgin'e bazı noktalarda o kadar çok hak veriyorum ki. . . Ben burada objektif olma ayağında değilim! Olması gerekeni söylüyorum. Bu söylediklerim görece şeyler değil! Doğru olandır. Benim söylediğim şekilde habercilik yapılsaydı bugün ne Türk futbolu ne de Türk siyaseti bu durumda olurdu! Ben işim olmadığı sürece vaktim olduğu sürece üşenmeden sabırla bildiğim şeyleri yazmaya devam edeceğim. İrite oluyorsanız benim yapacak bir şeyim yok.

Laflara bak laflara Hatayli Sinan

şu an tüm gazeteleri dağıtan şirket demirören grubunun ama berat albayrak'ın ortak olduğu söyleniyordu , farketmez kime bağlı oldukları belli sounuçta yani istedikleri gazeteyi istedikleri kadar satarlar.
Tüpçü yaysati kapandi butun gazeteler el mahkum sabahin turkuvazina kaldi admirim

ub.msji

Amk adamdir, amkya destek vermeyen Cimbomlu toptur.

Şikeci kardeşlerin hoşuna gitmemiş gerçeklerin yazılıp çizilmesi. Twitterda AMK’yı boykottan bahsediyorlar.

Bir de transfer haberleri az da olsa dogru olsa ev gazetemiz olabilir narca bild felan gibi diger takimlarda

Yanlış hatırlamıyorsam AMK nik yükseliş dönemi Aysal başkanımın zamanındaydı.

O zamanlarda bize yakın bir gazete idi ve transfer konularında falan epey bilgililerdi herhalde.

sent via GSC

En başından beri böyle bu durum zaten.

Hepsinin AMK

Tüm yayın organlarının doğrulara hizmet etmesini isteyeceğimiz yerde AMK Gazetesi'ni tarafımızda diye etiketliyoruz. AMK Gazetesi bizim tarafımızda olmasın. Gerçekleri manipüle etmeden yazsın yeter! Konunun ilk mesajında yazılanlar gazetenin doğruların peşinde olduğunu gösterir; bizim tarafımızda olduğunun değil.
Ay götüm

Kral gazete

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bütün basın, ülkenin siyasi bütün kişi ve kurumlarında önemli mevkiler, TFF ve kurulları komple Galatasaray'lı olana kadar mücadele devam etmeli.

Hepsinin başını ezmek lazım. Bayern gibi, Juventus gibi silindir gibi ezelim.

Bunlar başkasından, demokrasiden, adaletten anlamıyor.

Adamlar zaten olanlari yazmis, neden itiraz ettin anlamadim?

Başlığın "sevgiden" kaynaklı olduğuna itiraz ediyorum. AMK Gazetesi bizi sevdiği için gerçekleri yazmasın. Sadece gerçekleri yazsın. Beşiktaş için de Fenerbahçe için de Erzurumspor için de gerçekleri yazsın. Doğrudan şaşması gerekir. Adalet ve doğruluğa hepimizin ihtiyacı var. Bundan uzaklaştığımız için bugün spor medyası ve onun yönlendirdiği kitleler (taraftarlar) bu halde!

Başlığın "sevgiden" kaynaklı olduğuna itiraz ediyorum. AMK Gazetesi bizi sevdiği için gerçekleri yazmasın. Sadece gerçekleri yazsın. Beşiktaş için de Fenerbahçe için de Erzurumspor için de gerçekleri yazsın. Doğrudan şaşması gerekir. Adalet ve doğruluğa hepimizin ihtiyacı var. Bundan uzaklaştığımız için bugün spor medyası ve onun yönlendirdiği kitleler (taraftarlar) bu halde!
Konuyu acanin yorumu bu ve bu yorumun sebebi de son cümlen ile yazdiklarin.
Özellikle spor medyasinin gerceklerden uzaklasmasi.
Kimler tarafindan neden uzaklastirildigi ise herkesin malumu.
Taraftar da bunun farkinda oldugu icin, en azindan GSC´yi baz alarak yaziyorum su an bunu, böyle yorumlar yapiyorlar daha dogrusu yapmak zorunda kaliyorlar.

Bütün basın, ülkenin siyasi bütün kişi ve kurumlarında önemli mevkiler, TFF ve kurulları komple Galatasaray'lı olana kadar mücadele devam etmeli.

Hepsinin başını ezmek lazım. Bayern gibi, Juventus gibi silindir gibi ezelim.

Bunlar başkasından, demokrasiden, adaletten anlamıyor.

Kurullarin komple Galatasarayli olmasina gerek yok. Adaletli olsunlar tarafsiz olsunlar yeter.

Baska birsey isteyen yok.

Geri
Üst Alt