Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
AmkSpor (@sporgazetesiamk) on Twitteramk gazetesinin internet sitesini bulamadım
AMKSPOR (@gazeteamk) • Instagram photos and videos
Buralardan takip edelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AmkSpor (@sporgazetesiamk) on Twitteramk gazetesinin internet sitesini bulamadım
satış adetlerinin hiçbir önemi yok.Fotomac
Fanatik
Amk
Bunlarin ortalama günlük tiraji ne kadar acaba.
En son ne Zaman aldigimi bile hatırlamam spor gazetesi ama fanatık biraz fb yanlisi, fotomaç orta yolcu herkese esit, amk de son donem bizden yana oldu.
Satis adetlerini merak ettim
satış adetlerinin hiçbir önemi yok.
türkiye'de artık tek bir dağıtıcı var yay -sat olması lazım.
sözcü grubunu dağıtan dağıtımcı kapandı.
şu an tüm gazeteleri dağıtan şirket berat albayrak'a ait yada ortağı yani istedikleri gazeteyi istedikleri kadar satarlar.
Sinan Bilgin'e bazı noktalarda o kadar çok hak veriyorum ki. . . Ben burada objektif olma ayağında değilim! Olması gerekeni söylüyorum. Bu söylediklerim görece şeyler değil! Doğru olandır. Benim söylediğim şekilde habercilik yapılsaydı bugün ne Türk futbolu ne de Türk siyaseti bu durumda olurdu! Ben işim olmadığı sürece vaktim olduğu sürece üşenmeden sabırla bildiğim şeyleri yazmaya devam edeceğim. İrite oluyorsanız benim yapacak bir şeyim yok.
Tüpçü yaysati kapandi butun gazeteler el mahkum sabahin turkuvazina kaldi admirimsatış adetlerinin hiçbir önemi yok.
türkiye'de artık tek bir dağıtıcı var yay -sat olması lazım.
sözcü grubunu dağıtan dağıtımcı kapandı.
şu an tüm gazeteleri dağıtan şirket demirören grubunun ama berat albayrak'ın ortak olduğu söyleniyordu , farketmez kime bağlı oldukları belli sounuçta yani istedikleri gazeteyi istedikleri kadar satarlar.
Ay götümTüm yayın organlarının doğrulara hizmet etmesini isteyeceğimiz yerde AMK Gazetesi'ni tarafımızda diye etiketliyoruz. AMK Gazetesi bizim tarafımızda olmasın. Gerçekleri manipüle etmeden yazsın yeter! Konunun ilk mesajında yazılanlar gazetenin doğruların peşinde olduğunu gösterir; bizim tarafımızda olduğunun değil.
Ay götüm
Adamlar zaten olanlari yazmis, neden itiraz ettin anlamadim?Yakıştıramadım.
Adamlar zaten olanlari yazmis, neden itiraz ettin anlamadim?
Konuyu acanin yorumu bu ve bu yorumun sebebi de son cümlen ile yazdiklarin.Başlığın "sevgiden" kaynaklı olduğuna itiraz ediyorum. AMK Gazetesi bizi sevdiği için gerçekleri yazmasın. Sadece gerçekleri yazsın. Beşiktaş için de Fenerbahçe için de Erzurumspor için de gerçekleri yazsın. Doğrudan şaşması gerekir. Adalet ve doğruluğa hepimizin ihtiyacı var. Bundan uzaklaştığımız için bugün spor medyası ve onun yönlendirdiği kitleler (taraftarlar) bu halde!
Bütün basın, ülkenin siyasi bütün kişi ve kurumlarında önemli mevkiler, TFF ve kurulları komple Galatasaray'lı olana kadar mücadele devam etmeli.
Hepsinin başını ezmek lazım. Bayern gibi, Juventus gibi silindir gibi ezelim.
Bunlar başkasından, demokrasiden, adaletten anlamıyor.