AMK Gazetesinin Galatasaray Sevgisi

Konuyu acanin yorumu bu ve bu yorumun sebebi de son cümlen ile yazdiklarin.
Özellikle spor medyasinin gerceklerden uzaklasmasi.
Kimler tarafindan neden uzaklastirildigi ise herkesin malumu.
Taraftar da bunun farkinda oldugu icin, en azindan GSC´yi baz alarak yaziyorum su an bunu, böyle yorumlar yapiyorlar daha dogrusu yapmak zorunda kaliyorlar.

AMK'yi doğruları yazdığı için destekleyelim elbette. Ama aynı gazete misal bu hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçında Beşiktaş'a karşı alehte, Galatasaray'a karşı lehte ama yanlış kararlar alınsa ve bugün bizi savunduğu gibi Beşiktaş'ı savunsa küfür etmeme şartıyla. Kısacası gerçeği, lehimize yapılan yanlışlarda da görecek miyiz yoksa bizi de zamanında doğradılar bu da onun diyeti olsun mu diyeceğiz? Kritik nokta bu!

AMK'yi doğruları yazdığı için destekleyelim elbette. Ama aynı gazete misal bu hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçında Beşiktaş'a karşı alehte, Galatasaray'a karşı lehte ama yanlış kararlar alınsa ve bugün bizi savunduğu gibi Beşiktaş'ı savunsa küfür etmeme şartıyla. Kısacası gerçeği, lehimize yapılan yanlışlarda da görecek miyiz yoksa bizi de zamanında doğradılar bu da onun diyeti olsun mu diyeceğiz? Kritik nokta bu!
Taraftarlar ile ilgili bu konuda baz alabilecegim iki kaynak GSC ve cevrem.
GSC bu konuda bayagi iyi bence, rakibe karsi yapilan hatalari da dile getiriyor.
Cevremde de böyle, herkesin istedigi Adalet.
Ha bu olmadikca, cogunluk ile bir tarafa vurdukca ve göz göre göre rakiplerin benzer yanlislarina göz yumuldukca, insanlarin sinirlerinin gerilmesi ve bunun etkisi ile tarafsiz olmaya calisanin bile tarafli bir hal almasi kadar normal bir sey yok.

Protesto edeceklermiş ayy götlerim.
Galatasaray taraftarı alsa yeter zaten ikinizi topla bir Galatasaray etmiyo hıyar ağları

Taraftarlar ile ilgili bu konuda baz alabilecegim iki kaynak GSC ve cevrem.
GSC bu konuda bayagi iyi bence, rakibe karsi yapilan hatalari da dile getiriyor.
Cevremde de böyle, herkesin istedigi Adalet.
Ha bu olmadikca, cogunluk ile bir tarafa vurdukca ve göz göre göre rakiplerin benzer yanlislarina göz yumuldukca, insanlarin sinirlerinin gerilmesi ve bunun etkisi ile tarafsiz olmaya calisanin bile tarafli bir hal almasi kadar normal bir sey yok.

Söylemeye çalıştığım da bu. Bugün bizim yanımızda olmayan Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli taraftarlar aynı şeyi yaşayınca biz de aynısını mı yapacağız? Sorumun cevabını ben vereyim; maalesef yapacağız. Çünkü geleneğimiz bu. Bunun düzelmesi, bu çarpıklığın düzelmesinin tek yolu gerçeği istemekten geçer, medyada taraf bulmakla gerçeğe ulaşamazsınız!

ulan 3 senedir sabah akşam bizim borçları konuşup bizi batırıyorlar

diğer takımların hali ortadayken hemde

onca pozisyonda bizi doğruyorlar maçlarda ,5 saniye de bitiyor yorum,adamların aptal pozisyonlarını saatlerce konuşuyorlar,haklı çıkartmak için uğraşıyorlar rakipleri

şimdi bizi savunan bir gazete bulmuşuz

sende gelmiş adaletten bahsediyorsun

önce diğerlerine adalet öğret,kalanını biz hallederiz zaten

Söylemeye çalıştığım da bu. Bugün bizim yanımızda olmayan Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli taraftarlar aynı şeyi yaşayınca biz de aynısını mı yapacağız? Sorumun cevabını ben vereyim; maalesef yapacağız. Çünkü geleneğimiz bu. Bunun düzelmesi, bu çarpıklığın düzelmesinin tek yolu gerçeği istemekten geçer, medyada taraf bulmakla gerçeğe ulaşamazsınız!
Ben aynısını yapmamaya hazırım ama bu hemen bugünden yarına olmaz, çünkü bize karşı çok fazla oldu, yetmiyormuş gibi rakiplere benzer durumlarda göz yumuldu. Bunun etkileri hemen geçmez ama orta vade de Adalet olduğunu görürsem ben varım.

ulan 3 senedir sabah akşam bizim borçları konuşup bizi batırıyorlar

diğer takımların hali ortadayken hemde

onca pozisyonda bizi doğruyorlar maçlarda ,5 saniye de bitiyor yorum,adamların aptal pozisyonlarını saatlerce konuşuyorlar,haklı çıkartmak için uğraşıyorlar rakipleri

şimdi bizi savunan bir gazete bulmuşuz

sende gelmiş adaletten bahsediyorsun

önce diğerlerine adalet öğret,kalanını biz hallederiz zaten

Sabır vardır bende diye düşünüyordum yokmuş! Tansiyonum yine çıktı! Anlatmak istediğimi gayet iyi anladığınızı, anlamak istemediğinizi düşünüyorum. Bu konuda yazdıklarım bu kadar. Yukarıda tüm görüşlerimi yazdım. Şimdi akşamki maçı ve yanında ne içmeliyim onu düşüneceğim müsaadenizle!

Sabır vardır bende diye düşünüyordum yokmuş! Tansiyonum yine çıktı! Anlatmak istediğimi gayet iyi anladığınızı, anlamak istemediğinizi düşünüyorum. Bu konuda yazdıklarım bu kadar. Yukarıda tüm görüşlerimi yazdım. Şimdi akşamki maçı ve yanında ne içmeliyim onu düşüneceğim müsaadenizle!
Sen o tansiyona bir baktır bence.
Mazallah, özellikle küçüğünün derdi büyük olur.

Adamlarin sadece 40 bin takipcisi varmis Twitter da.

Takibe alin ey Galatasaraylilar !

Bu kadar kirli oyunlar dönerken bu kadar haksızlık olurken sesini çıkaran doğruları konuşmaya cesaret edebilen sadece AMK Gazetesi oldu

Helal olsun bundan sonra çok koyu AMK Gazetesini desteklemek düşer bize ...

DuRZycsXcAAQY9U.jpg

galatasaraydan cok terimci gibi amk

Geri
Üst Alt